Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 7
CD27 spune:
Ne-am cantarit aseara, la 2 luni si o zi avem 6.100kg
, parca e cam mult, eeee...sunt un Mik papacios![]()
Andy ma bucur ca te-ai relaxat
Nu stiu daca ne mutam in we, a sunat proprietara sa imi spuna ca nu s-au uscat lucrarile de prin casa si ca poate ne mutam duminica dupa amiaza, asta sa aflam numai sambata
, asa ca planul meu de a sarbatori ziua sotului in casa noua, s-a dus de rapa (maine e zizua lui si aveam si eu un plan de sarbatoare
) din pacate vom fi acasa numai cu socrul, deci...nici singuri sa ne facem de cap...nici cu ajutor pt bebe
Se tot vorbeste de vaccinuri, eu sunt o mama denaturata, nu am vorbit cu pediatrul, l-a vazut o singura daca pe bebe, cand avea o saptamana
, asa ca nu stiu ce vom face in legatura cu vaccinurile. Intrebare: Infarix e in schema gratuita?
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
iriss_04 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui 300
lotiune tot de la ei? Eu nici n-am bagat in seama cojile, mami mi-a atras atentia si acum am vazut ca gelul e pentru coji nu pentru bubite. Dar ar fi cazul s-o mai periez un pic. de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei |
da este Lotiune de ingrijre cu ulei de masline si proteine din lapte.
mie imi place ff mult
si sa treaca repede bubitele''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei
sanziana27 spune:
Am ramas doar cu David acasa, Dragos plecand la bunici in wkendul asta! vai ce liniste e in casa!
Noi vom face vaccinul din schema gratuita, asa am facut si la Dragos asa voi proceda si acum!
Azi noapte i-am dat prin somn sa pape lui David, ma dureau sanii de nu mai puteam si el sforaia
, s-a trezit la 7, l-am schimbat, alaptat si a dormit pana la 10,30 cand laptele tzasnea din sani ca din arteziana, asa ceva nu am mai patit. Ne-am pozat, leganat, iubit si acum la 12,30 a adormit iar!
tuturor
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 Ne-am cantarit aseara, la 2 luni si o zi avem 6.100kg , parca e cam mult, eeee...sunt un Mik papaciosAndy ma bucur ca te-ai relaxat ![]() Nu stiu daca ne mutam in we, a sunat proprietara sa imi spuna ca nu s-au uscat lucrarile de prin casa si ca poate ne mutam duminica dupa amiaza, asta sa aflam numai sambata , asa ca planul meu de a sarbatori ziua sotului in casa noua, s-a dus de rapa (maine e zizua lui si aveam si eu un plan de sarbatoare ) din pacate vom fi acasa numai cu socrul, deci...nici singuri sa ne facem de cap...nici cu ajutor pt bebe![]() Se tot vorbeste de vaccinuri, eu sunt o mama denaturata, nu am vorbit cu pediatrul, l-a vazut o singura daca pe bebe, cand avea o saptamana , asa ca nu stiu ce vom face in legatura cu vaccinurile. Intrebare: Infarix e in schema gratuita?Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
si noi la 2 luni aveam 5,860
si ma gandeam ca este mult,,,dar m-am linistit daca si mikul robest are6,100kg si cati cm are?infanrix-ul se plateste nu este in schema gratuita
''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei
bitza2008 spune:
Salutare!
Ne-a sunat si pe noi asistenta si luni mergem la vaccin 
300 si al meu are bubite mici care nu se vad, doar se simt cu mana.Nu dau cu nimic, astept sa vad ce zice luni dr.
Falkone esti un frumos!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
EvaF spune:
Ce faza, acum se vb la stiri de vaccinul de cancer de col! Doctorii zic ca e inutil la fetite de 10 ani, trebuie facut incepand cu minim 16 ani daca si-a inceput viata sexuala. Statul, zic la stiri, aloca 23 milioane de € pt acest vaccin la fetite si multi medici s-au sesizat ca trebuie facut femeilor, nu fetitelor! Hm, astia parca stiu ca noi vorbimpe forum...![]()
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]()
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
iriss_04 spune:
| citat din mesajul lui EvaF Ce faza, acum se vb la stiri de vaccinul de cancer de col! Doctorii zic ca e inutil la fetite de 10 ani, trebuie facut incepand cu minim 16 ani daca si-a inceput viata sexuala. Statul, zic la stiri, aloca 23 milioane de € pt acest vaccin la fetite si multi medici s-au sesizat ca trebuie facut femeilor, nu fetitelor! Hm, astia parca stiu ca noi vorbimpe forum... Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA Povestea nasterii mele, Luca Noah Luca se face mare!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |

''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei
EvaF spune:
| citat din mesajul lui CD27 Intrebare: Infarix e in schema gratuita? Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Nu, Infanrix e cu plata!
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
babytza spune:
Vad ca vorbiti de vaccinul pentru cancer de col uterin. Eu nu vreau sa ii fac Valentinei. Cel putin nu acum. E un produs nou si inca nu se stie exact ce efecte are pe termen lung. Asa ca sunt impotriva lui. Daca la anul vor sa o vaccineze la scoala o sa semnez ca nu sunt de acord. Mai vedem ce va fi cu el peste cativa ani. Momentan fug de el....
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
alexa si mami spune:
neata la prinz si de la noi!
am un pic de timp liber, cipri papa si alexa e pe afara cu mama:)
feli, cit e de scump vladut
un grasan si jumatate, zici ca are cel putin 2 luni.
ramo, felicitari pt grasunica! si noi ne-am luptat cu dermatita atopica la alexa
pt ea folosesc gama atoderm, sapun si crema.
kristin, acelasi lucru il discutam ieri cu tati, despre evolutia lui cipri comparativ cu alexa. sunt precoci rau copiii astia
CD, felicitari Mikului mare!!! un voinic.
sotului pt miine!
am vazut mai devreme pe B1 o emisiune unde era invitat Streinu, a vb despre toate vaccinurile, schemele gratuite, vaccinurile optionale pt care el cica va lupta sa le includa in cele obligatorii. vaccinul impotriva cancerului de col se introduce in campaniile scolare, de luni incepe la fetitele de cls a 4-a. sotia si fiica lui deja l-au facut.
alexa, cipri si mami