Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 eva: iti spun ce stiu eu despre vaccinul contra cancerului de col uterin ma intersesasem iarna trecuta. stiu ca sunt patru tulpini de hpv responsabile, vaccinul anihileaza doua. Se poate administra si femeilor adulte, pana in 45-50 ani, dar numai dupa un consult aprofundat, analize, cauterizari de col,(daca exista rana se face biopsie) test papa foarte bun. se face in trei doze,la interval de 2-3 luni, la vremea cand m-am interesat era 150 eur doza. Cumnata mea il face, de la ea stiu amanuntele legate de tratamentele premergatoare, a facut deja prima doza si cu ocazia asta si-a rezolvat si niste problemute la col, pe care nu le stia, nu a avut reactii adverse. Stiu discutia,spuneau ca s-au inregistrat trei decese la data respectiva, ce aveau in comun femeile respective era faptul ca se vaccinasera de curand impotriva cancerului de col uterin si nu aveau alte probleme de sanatate. Nu s-a confirmat ca asta ar fi cauza decesului, dar nici nu s-a infirmat suta la suta. Inca o data: liberul arbitru dicteaza, eu voi vb cu dr ginecolog si mai stiu ca directorul de Babes, Streinu parca, il recomanda din toata inima. |
Da, merci de info si completari. Si eu stiu ca Streinu-Cercel zicea ca il face si el fetei lui, sau ca i l-a si facut deja.
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
iriss_04 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
Noua doctorita dupa vaccin ne-a zis sa masam locul cu comprese reci, in sensul invers acelor de ceasornic, timp de o ora. Ea nu a plecat pana nu a masat un sfert de ora, energic, sa se asigure ca vaccinul circula in corp si nu ramane acolo galma. Apoi am continuat noi masajul. Tu l-ai masat bine dupa aceea? Ca e posibil sa ramana galma(nu toti copii fac dar e bine sa previi) Noi i-am tot miscat apoi pulpitele in genul de miscare "pedalare", apoi al meu sotz l-a dansat. Sper sa treaca galmita repede, chiar nu stiu ce sa iti zic sa faci in acest sens acum. Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA Povestea nasterii mele, Luca Noah Luca se face mare!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
o sa incerc sa masez si in sensul invers acelor de ceasornic,,,
sper sa treaca,,,''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei
sabinel spune:
neata! Ramo, Amalia a avut dermatita atopica. n-am dat-o decat cu ser fiziologic. au trecut iritatiile acelea rosii si acum se exfoliaza. si nu orice fel de exfoliat, ci exfoliat din barba pana-n varful capului. pe fata o mai dau cu ulei de masline, ca are pielea foarte uscata, iar pentru scalp o perii si inainte de baie o dau cu ulei de bb si-o pieptan, apoi o spal. vad ca-i merge bine deocamdata, nici nu m-am mai stresat sa-i caut creme si alte porcarii, important e ca nu mai are fata rosie si pielea a revenit la normal.
Anda sa-i treaca
poze
povestea nasterii
ooka spune:
salut
apropos de vaccin, gardasil http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5154743-update-intrebati-prof-adrian-streinu-cercel-joi-fost-lansat-primul-vaccin-supra-numit-anti-cancer-asociat-20-decese-sua-introdus-prin-program-national-vaccinare-copiii-din-romania-100-000-fete-10-ani.htm
ce nu inteleg eu ce treaba au baieteii, da ma rog, din cite stiu eu hpv are manifestari extrem de rare la barbati, manifestari letale ma refer![]()
eu una nu l-as face fara un test hpv prealabil, indiferent de varsta
mami de Sofi
anca81 spune:
Salutari 
La noi e urat iar noi suntem cam plicti. N-avem chef de nimic. Carla tzocaie pe suzeta iar eu ma plimb de la calculator la televizor.
Mi-am sunat pediatra dar nu raspunde, o fi ocupata. Vreau neaparat sa vorbesc cu ea referitor la papa, Carla nu mai mananca neam. Orice as face, de abia papa 70-90 ml la 4-5 ore. Azi noapte au trecut 12 ore intre mese. Sunt putin ingrijorata. Daca n-are pofta n-ar fi asa de mare problema, sper sa nu fie altceva. E mult mai ocupata sa-si roada manutele sau suzeta decat de biberon. Care ar putea fi cauzele? Eu nu m-am stresat pana acum, bine nici n-am avut motiv, asta mica a fost mereu o fomista si nici nu-mi place ideea de a indopa copilul daca nu-i trebuie. Dar acum a trecut in extrema cealalta. Oare nu-i mai place laptele Nan? Nu prea-mi vine sa-i fugaresc digestia schimbandu-i laptele si facand diverse experiente...
Sugestii? Pls 
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
ooka spune:
salut
Anca Sofia e doar un pic mai mare decit este Carla insa acum vreo 2 saptamani am avut aceleasi probleme cu ea, intr-o zi a mancat 300 ml doar si tot asa cu pauza de 12 ore intre mese.
Dr mea mi-a spus mai multe referitoare la constipatie, bebe nu e constipat insa facea doar la 2-3 zile, la faptul ca bebe nu e suficient de activ, ca nu se munceste suficient, ca nu sta un pic ridicat sa ii apese organele pe colon etc
mi-a mai spus ca o masa tb sa dureze maxim 15 minute si ca o masa nu tb sa devina o obligatie pentru ca se va scarbi si tot nu o sa manance si tb sa i se faca foame (eu ma tot chinuiam pana la 1 ora jumate sa indes laptic in ea)
si in ultima instanta daca nu se remedia ii dadea niste chestii pentru ficat ca sa ii stimuleze pofta de mancare dar in genere la fel si eu ca tine nu ne prea putem plange la doftoaroaie ca bebe nu mananca pentru ca nu arata a subnutrit, io zic rabdare mamico si o sa vezi ca daca o lasi sa ceara ea o sa manance mai mult
mami de Sofi
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iriss_04 ramo eu tot sanosan folosesc samponel si apoi lotiune si ii dau si pe caput,,,incearca si asa poate dispar cojitele si dupa ce se inmoaie caputul periel cu o perie moale ca sa cada ce este uscat pup pitaca anda ''bimbirica'' mic si frumos mami de andrei |
lotiune tot de la ei? Eu nici n-am bagat in seama cojile, mami mi-a atras atentia si acum am vazut ca gelul e pentru coji nu pentru bubite. Dar ar fi cazul s-o mai periez un pic.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
cocutica spune:
Salutare!
300 vreau sa iti spun un pic despre dermatita atopica pe care a avut-o Elena, cred ca o mai are si acum dar mult mai estompata. Primele bubite i-au aparut pe obrajori la 6 luni, apoi pe umeri si pe picioare. Am consultat vreo 3 dermatologi, toti cu au spus ca e dermatita atopica si ca va trece probabil dupa 2 ani, sau cel putin se va estompa. M-am resemnat ca atare, mai ales ca tot ei mi-au spus ca si eu am o forma de dermatita atopica pe brate. Ce recomandari am primit si am folosit:
- intai am dat-o cu crema Atoderm de la Bioderma si s-a ameliorat un pic, dar nu a trecut( avea pielea ucata tare pe fata)
-spalat pe fata si umeri cu galbenus de ou si apoi cu sapun nivea si extract de ovaz
Asta a fost tratamentul de la primul dermatolog
De la al doilea:
-o solutie care se pune in apa de baie de la Avene
- crema Trixera tot de la Avene
Rezultate: aceleasi ameliorari pe fata si reveniri ale bubitelor. Pe umeri si picioare la fel
Al treilea tratament:
-eliminarea oricarui produs care contine sapun si folosirea samponului Sebamed
-crema hidratanta neutrogena, parca, pe care n-am folosit-o pentru ca nu era pentru bebelusi
Toate minunilea astea le-am experimentat de la 6 luni pana pe la 1an si 6 luni de mi se luase si alta nu, dar speram sa scapam.
Vreau sa iti spun ca acum la 2 ani 6 luni, pe umeri si pe picioare se mai simt bubulena, dar nu asa rau ca la inceput si nici nu se vad. Iar pe fata nu mai are.
Sper la voi sa fie o forma mai docila si sa cedeze repede.
ooka spune:
Si mai vreau sa iti spun ca desi dr o vedea aproape saptamanal (sta cu noi in bloc si suntem prieteni de familie de aproape 20 de ani
) si ma plangeam la ea zilnic (toata jalea cu mancarea a durat 2 saptamani) nu a vrut sa ii dea nimic de imi venea sa o strang de gat pe doctorita ca asta mica tragea cite 20 ml din biberon si apoi o voia pe suzy si totusi dr nu s-a lasat induplecata sa sara repede cu vitamine sau stiu io ce..
mami de Sofi
anca81 spune:
Ooka, multumesc mult pentru raspuns. Carla este activa, chiar foarte activa, doarme numai pe burtica, nu se pune problema ca nu face destula miscare. Dar asa cum ai spus si tu - trage putin din bibe iar apoi plange si-l impinge afara cu limba, daca-i dau suzeta trage din ea cu sete. Sper sa fie doar o perioada si sa-si revina. De indopat, nu o indop dar stau cu sufletul strans.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla