Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Baby boy acu am vazut ce m-ai intrebat,si nu merge Pm asa ca iti raspund aici,sincer eu nu cred ca merge decat pe pat de lemn,e si f greu si baza de care il miontezi trebuie sa fie tare,imi imaginez ca patutul pliant nu e atat de tare si trebuie sa ai si o gaura ceva in patut ca sa-l poti prinde,are un sistem asa ca un surub.Sper ca te-am lamurit!

Kristin,Nocom merci de raspuns,am sa incerc si aia,acum am comandar libero sa vedem cum sunt.Pt cele interesate de libero,se vand on -line pe site-ul buburuza.

Bitza
te rog nu da lapte praf copilului doar ca sa doarma mai mult,o sa-si scoata singurel masa de la noapte cand considera el.Eu sunt o norocoasa,Luca si-a scos masa de noapte de la o luna si ceva,doarme de la 23 la 08-08.30 dimineata, ca un om mare dar seara ii dau sa manance la 17-18 apoi la 19.30 din nou si uneori il spuca iar la 20.30,deci cred ca isi face provizii pt noapte

Eva
,Anis zicea sa incerci sa obisnuiesti copilul cu bibe inca de pe acum,sa-i dai o data pe saptamana cu bibe ca sa se invete si cu el,persevereaza poate totusi il va accepta.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Am si eu o intrebare? Ati gasit pe undeva pe net vreun video care arata cum se face masajul sanilor? Caci am inteles ca circular incepand de sub brat, dra as vrea sa vad exact cum....

Multumesc

mami de Daria Anastasia

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008
Fetelor, cand elimina copiii masa de noapte??

Aaaa, ca sa vezi cum poate fi la unii, cumnata mea are un baietel de 2ani si un pic ( e nascut in aceeasi zi cu fi-miu dar acum doi ani) si e un fomist. Bineinteles ca la varsta asta nu il mai alapteaza, dar si acum se tresete noapte de noapte si cere un biberon. Cumnata-mea care lucreaza, are si doi copii, se trezeste chiauna la ore mici si prepare biberoane. Cand am auzit am ramas gura casca...

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

#8220;Everything is possible for him who believes.#8221; (Mark 9:23)

Sora mea la 2 ani si 8 luni bea lapte de vaca simplu sau cu gris noaptea la ore mici, dimineata la 6-7, la culcare dupa-amiaza si uneori cere singura "laptica" in jurul pranzului cand e ora ei de alint. Dar nu mereu goleste biberonul ziua din cate am vazut.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Dya Lucas doarme la amiaza 3-4 cateodata chiar 5 ore si in rest mai doarme cate putin maxim 30 min dar nu se trezeste plangand; mai plange in somn dar il mangai si se linisteste si doarme in continuare. Mie dr mi-a zis ca e normal si sa zic mersi ca doarme noaptea.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Fetelor, aici la Turnu Gaurele a nins timp de o ora cu fulgi mariiii
Baietoiu meu a mancat aseara la 7,la 8 a adormit si s-a mai trezit la 1.30, timp in care am facut ture pe langa el, am pregatit baia si...am adormit intr-un tarziu, asa ca astazi e porcus nespalat, nu stiu cum sa-l fac sa se culce mai tarziu, ca daca nu apuc sa-i fac baia pe la 7-8 s-a terminat si nu vreau sa-l trezesc ca am facut o data greseala si n-a mai dormit toata noaptea

Bitza, nu-ti face iluzii cu laptele praf, al meu doarme seara devrme si apoi se tot trezeste si papa lapte praf

Khristin ma intrebai de burta, sunt sigura ca e uterul mare, nu e numai burta goala, mi-a confirmat si rezidenta cand am fost la control acum o saptamana, dar ea zice ca e normal sa se retraga mai incet. O sa merg cu siguranta la alt medic, singura problema este ca nu am avut cum, fiind aici in provincie, nu am reusit sa imi fac programare asa din scurt si nu pot sa stabilesc cu o saptamana inainte pentru ca nu am cu cine sa il las pe bebe

Lucutta, vad ca ti-a raspuns 300 in legatura ca formula, la fel zic si eu, 10-15 minute nu-i bai daca o tii, asa mai fac si eu ca uneori vrea sa mai ragaie, sa se mai uite pe pereti, dar mai mult nu tin si asa mi se pare ca miroase groaznic, a acru, am bagat nasul o data in bibe si....mare greseala

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ralubv eu alta solutie n-am dar voiam sa-ti spun ca ma bucur din tot sufletul ca ati scapat de completare.

Opinia mea personala dar impersonala si fara sa vizeze pe nimeni e ca orice copil are ritmul sau de crestere - la inceput mai repede sau mai incet, apoi invers. Cred cu tarie ca un copil pus la san stimuleaza lactatia daca nu se interpune stresul si epuizarea si diverse probleme de sanatate. Dar oricum ar fi hranit un copil, pana la urma el va ajunge ca si ceilalti mai tarziu. Cunosc copii care au fost grasuti ca bebelusi si slabi pe urma, si invers.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin
Am observat ca multe fete care alapteaza dau si formula bebeilor, de ce? Eu as vrea sa-l tin la san pe Chris pana pe la 6 luni, si dupa aceea sa-l trec pe formula. Voi pt. ce branduri in formula ati optat? Stiu ca si aici sint muuuuulte pareri. Merci

Eu ii dau formula rar, atunci cind nu-mi ajunge laptele si e nervoasa. Doctorita ne-a recomandat NAN 1 HP. As fi fost cea mai fericita sa nu puna gura pe formula pina la 6 luni, dar uite, s-au ivit situatiile astea si, dupa citeva zile in care m-am stresat ca "aoleu, n-am lapte destul, plinge copilul, oare mi se termina laptele? etc", m-am hotarit ca, asta e, cind nu-i ajunge ii completez cu formula si gata. Slava Domnului, nu a ajuns sa fie un obicei. Are pusee de foame si, probabil, zile si zile, ca orice alt copil.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Eu am o mare problema: somnul din timpul zilei pe langa ca nu prea doarme si daca doarme se trezeste dupa 20-30 minute plangand stau cu el adoarme iar si iar se trezeste si tot asa.O fi ceva in neregula ca paranoia la mine functioneaza tare bine.
Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Diana, si la noi somnul de zi ar fi foarte scurt, mici reprize de 20-30 min, singurul mod sa doarma mai mult e sa-l pun lungit pe mine sau iesim afara o ora - doua si la intoarcere in pun cu tot cu landou intr-o camera cu geamul larg deschis si mai doarme si acolo inca cel putin o ora. In rest, tot asa ne chinuim, cate putin - putin.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui 300
Lucutta trebuie sa scazi 4 unitati din temperatura luata rectal. Parca febra incepe mai sus de 37.4. E bine sa vorbesti si cu medicul daca il auzi tusind. Ei isi curata astfel caile respiratorii dar paza buna...

Sorry pt interventia scurta.
Cum asa? Temperatura rectala e cea reala, de aceea o iei rectal, nu mai scazi nimic!
Daca pe termometru apare 37.4, atunci are 37, 4. Doar la axial adaugi unitati.

Si eu stiam la fel, ca temperatura care se interpreteaza este de -0.4 grade fata de temperatura rectala. Acum chiar ca m-am bagat in ceata. Doctorita ne-a spus ca se considera febra ce e >37.8, dar acum nu stiu daca rectal sau nu.
Ieri pitica era cam fierbintica, asa i s-a parut lui ta-su () asa ca i-am pus temometrul in popou si avea 36.9 - deci ok, indiferent de interpretare.
O sa mai caut asta cu unitatile care se scad sau se aduna.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutare gagici!

A fost pediatra la noi sa o vada pe Carla, eram ingrijorata ca nu prea mananca. Totul e bine, piti a zambit non stop si a gangurit, nu e racita, nu are nimic. Cica daca nu mananca bine formula sa incep sa o diversific La 3 luni si 1 saptamana Iar pentru consti - suc de portocale

In concluzie, ramanem tot pe Nan1, nu incep nici o diversificare. Bine ca e sanatoasa si nu are nimic. Saptamana viitoare merg cu ea la o eco de sold, se pare ca exista inegalitati intre pliurile fesiere. Doamne ajuta sa nu aiba luxatie

Referitor la contraceptie, eu am luat inainte Novynette si tot pe astea le iau si acum Nu am avut nici un efect advers, gen ingrasare, pilozitate, dereglari de ciclu etc. Nu agreez deloc ideea de corp strain gen sterilet iar prezervativul nu prea merge pe termen lung

Joy, bine ai revenit. Multi micutei Sophia.

Eva, micutului Red Bull.

Weekened placut tuturor

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput