Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
Plus ca nu inteleg de ce ii curg atatea bale, stau cu baveta dupa mine, are nonstop saliva pe barba, mai putin cand doarme. Oare de ce? Ca doar nu ii dau dintii de pe acum...voi patiti la fel?

Eva, din cite am inteles eu, balutzele sint unul din semnele care anunta ca baiatul e gata pentru papa solida. ceea ce n-ar fi de mirare. eu am fost uimita, in ziua in care am nascut, ca Ania isi tinea capul tzeapan, si mi-a confirmat si neonatoloaga din spital ca, de la un an la altul, bebelusii sint mai precoce.

deci, atentie, fetelor, pentru urmatorul sa va luati pantofiori la spital, ca iese din spital pe picioarele lui.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Apropos de asta Nausica, sambata trecuta am intalnit o fetita de 4 luni si jumatate care mergea in picioare tinuta doar de o manuta!!!!!!!!! M-am ingrozit!!!!!

mami de Daria Anastasia

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nocom doamne fereste la 4 luni jumate??????????
Felicic si mie mi-a aparut primul dinte la 3 luni jumate deci cred ca fiu meu imi seamanamacar la asta ca in rest e leit taicasu
CD sa stii ca nici eu nu am alaptat dar nu mai am burta deloc,Deci te rog din suflet du-te la un medic bun.
Apropo de dormit Andrei azi noapte a adormit la 12 s-a trezit la 5 a baut putin ceai si somn pana la 7 asa face in fiecare noapte.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Fetele care ati trecut la scutece nr 3 de care folositi?Huggies nr 3 sunt nasoale,nu mai sunt ca cele nr 2,au alt material si nu absorb bine,azi de cate ori am schimbat scutecul am schimbat si hainele,deci ce imi recomandati?

Eu am luat pilule 6 ani,fara pauza,m-am inteles super cu ele,nu am avut probleme cand le-am luat dar imi e frica voi avea mai tarziu,chiar nu as mai lua acum.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Musettepink incearca Pampers nr 3 dar nu active baby ci dry baby. Eu am gasit numai in sellgros. Nici macar la baby expo nu aveau. Sunt mult mai bne si au elastice si pe laterale si la spate!!!

mami de Daria Anastasia

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008
Fetelor, cand elimina copiii masa de noapte??

Aaaa, ca sa vezi cum poate fi la unii, cumnata mea are un baietel de 2ani si un pic ( e nascut in aceeasi zi cu fi-miu dar acum doi ani) si e un fomist. Bineinteles ca la varsta asta nu il mai alapteaza, dar si acum se tresete noapte de noapte si cere un biberon. Cumnata-mea care lucreaza, are si doi copii, se trezeste chiauna la ore mici si prepare biberoane. Cand am auzit am ramas gura casca...

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Aha, deci regula este: NU ESTE NICI O REGULA!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Nocom, am vorbit cu prietena mea, si mi-a spus asa:
in cazul in care copilul este predispus la carii, "le face si cu mama fluorului."

ea recomanda sa intrerupi treptat, daca vrei sa renunti; sa raresti incet incet, pe parcursul a 2 luni. dar asta numai pentru confortul tau psihic, ca sa nu te stresezi ca n-ai facut bine, in cazul in care copilul face carii. in realitate, n-are prea mare importanta daca intrerupri brusc sau treptat. IN NICI UN CAZ nu face copilul brusc carii, nimic de genul asta.

despre fluor mi-a mai spus o poveste cu muuulti termeni medicali din care am retinut ca, in urma ultimelor studii, s-a constatat ca fluorul este cumva toxic pt organism. ea a confirmat ca dintii celor care au luat fluor pe termen lung au smaltul casant.

iar eu confirm povestea asta cu predispozitia la carii. sotul meu n-a avut niciodata carii, desi nu s-a ingrijit din cale-afara si nici n-a luat fluor. pe de alta parte, stiu o gramada de oameni care s-au spalat regulat pe dinti, dintotdeauna, si totusi la 30 de ani mai au putini dinti intregi in gura.

sper ca te-am ajutat. eu am hotarit sa nu iau fluor si sa nu-i dau nici Aniei, argumentul forte fiind ca, daca dentista mea, in care am incredere, nu i-a dat copilului ei, stie ea ce stie.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Nausica multumesc tare mult ca ai intrebat. Teoretic copilul meu nu ar trebui sa fie predispus la carii. Si eu si sotul meu avem danturi de invidiat. La 30 de ani nu am nici macar 1 carie!!! Sotul are 2, dar oricum stam bine!! Eu am inceput sa-i dau la sfaturile pediatrei dar la un moment dat acum vreo 6 luni ii s-au ingalbenit toti dintisorii aproape de gingie si m-am gandit ca numai de la fluor putea fi si de atunci vreau sa intrerup. Acum galbeneala a trecut, dar nu mai vreau complicatii!!!

multumesc tare mult

mami de Daria Anastasia

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Bitza nu cred ca asta e solutia ca sa doarma mai mult...David e pe formula si are nopti cand doarme 4 ore, si nopti cand ma trezesc eu si fac ture asteptand sa se trezeasca...Aseara a bagat somn la greu spre exemplu, si a papat putin ca era prea obosit dupa bai. A dormit de la 10 pana la 6 dim. In alte seri a mancat mai mult dar a dormit mai putin... Deci nu e regula ca daca ii bagi completare o sa iti doarma mai mult. Nu il obisnui cu biberonul, te rog. Sa nu patesti ca mine si sa nu mai vrea tzitzi....

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Eu ma gandeam doar sa nu fie al meu singurul care nu-si rareste mesele. In rest, biberonul e bibelou si asa va ramane ca nu-i mai dau Calciu cu Babydrink(dupa ce m-a desteptat Eva ca are zahar, ca eu n-am citit pe cutie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Eu ma gandeam doar sa nu fie al meu singurul care nu-si rareste mesele. In rest, biberonul e bibelou si asa va ramane ca nu-i mai dau Calciu cu Babydrink(dupa ce m-a desteptat Eva ca are zahar, ca eu n-am citit pe cutie)

Nu, nu, totul e ok cu Lucas!
A propos cumnata-mea acum incearca sa faca bb3 si ar vrea sa il tina si pe fi-miu la ea cand mergem in Fr...asta da dragoste de copii.

Legat de bibe, fi-miu il refuza si cu laptik de la mine, nu suporta neam tetina, scuipa biberonul.
Ce ne facem pe la 6 luni? O sa se invete?

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Probabil n-o sa accepte niciodata bibe!
Dar diversificarea se face cu lingurita, chiar si pt sucuri, supe. Apa si sucul de fructe il va bea din cana normala..eu am ceva impotriva canitelor alea speciale pt copii.
Uitati ceva sa va binedispuneti http://www.youtube.com/watch?v=81NeQJWGYJY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralubv spune:

salutam boboceii si pe mamicile lor.
noi am avut botezul in 9 si din 10 suntem la brasov la bunici, sa mai schimbam aerul....
am cam renuntat la completare de vreo 3sapt. De fapt numai o sapt a luat completare mai semnificativ adica in total 180ml/zi. Am observat ca nu mai vroia nimic dupa ce papa tzitzi si nu am insistat ptr ca de luat in greutate lua cate 260g/sapt.Sunt unele seri cand o mai incerc cu Nan dar mai mult de 30ml nu papa si asta rar.Asa ca eu consider ca am scapat de laptele praf.
Acum in schimb avem alta problemuta.Ruxi de pe la o luna facea kk la 2-3zile de umplea un pampers(de fapt dadea pe dinafara ). Acum nu a mai facut de miercuri dimineata.Si nu mi-e de alta dar atat se screme ca se trezeste din somn. Am incercat cu termometrul sa o stimulez dar nimic; si nu am insistat ca eu urasc metoda asta si nu am promovat-o nici ca medic. Am zis ca azi e musai sa ii pun macar jumate de supozitor cu glicerina ca mi-e mila de ea cat se chinuie de se inroseste ca un racusor. Am uitat. I-am dat si ceai de musetel aseara si degeaba.In afara de bombardamente cu vanturi nimic.
Aveti voi o alta solutie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Eu am o mare problema: somnul din timpul zilei pe langa ca nu prea doarme si daca doarme se trezeste dupa 20-30 minute plangand stau cu el adoarme iar si iar se trezeste si tot asa.O fi ceva in neregula ca paranoia la mine functioneaza tare bine.
Si inca ceva Andrei stranuta de vreo 3 sapt destul de mult alt simptom nu are decat nasucul mai infundat dar am inteles de la dr ca asa au copii nascuti prin cezariana pana la 6 luni.As putea sa ii dau ceva??
Ralu noi avem aceeasi problema la noi nu functioneaza nimic decat Duphalac a mers dar nu vreau sa ii dau prea mult.Noi facem kk o data la 2 zile cu supozitor.Dr mi-a zis ca isi va reveni dupa ce va incepe sa manance si altceva si va sta in fundulet.Alt sfat nu stiu ce sa iti dau.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput