Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
Muuh spune:
felicic si al meu tot Mirena recomanda, stiu de la prietenele mele care si-au pus. Mie mi-a zis ca despre asta vorbim la controlul de 6 luni pana atunci fac cum vreau eu prezervativ sau Cezarette.
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Lucutta trebuie sa scazi 4 unitati din temperatura luata rectal. Parca febra incepe mai sus de 37.4. E bine sa vorbesti si cu medicul daca il auzi tusind. Ei isi curata astfel caile respiratorii dar paza buna... |
Sorry pt interventia scurta.
Cum asa? Temperatura rectala e cea reala, de aceea o iei rectal, nu mai scazi nimic!
Daca pe termometru apare 37.4, atunci are 37, 4. Doar la axial adaugi unitati.
Se considera febra daca temperatura masurata intrarectal depaseste 38. Sub 38 e stare de subfebrilitate/febrila, depinde ce unde citesti
Uitati un link catre DC care explica bine ce e cu febra: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=66
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
bitza2008 spune:
Neata tuturor!
O zi ploioasa la noi
si tati n-a venit inca!

Fetelor, cand elimina copiii masa de noapte?? Al meu tot la 5 ore cere; a avut vreo 2 nopti cand cerea la 4 ore. Oare sa completez seara cu formula?
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
Nerantula spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
Sorry pt interventia scurta. Cum asa? Temperatura rectala e cea reala, de aceea o iei rectal, nu mai scazi nimic! Daca pe termometru apare 37.4, atunci are 37, 4. Doar la axial adaugi unitati. Se considera febra daca temperatura masurata intrarectal depaseste 38. Sub 38 e stare de subfebrilitate/febrila, depinde ce unde citesti Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA Povestea nasterii mele, Luca Noah Luca se face mare!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
Si noua pediatra ne-a spus sa scadem 0.4 ziua si 0.5 noaptea din temperatura masurata. Dar asta nu inseamna neaparat ca rezultatul obtinut e temperatura reala (ma gandesc eu), ci ca acela se interpreteaza.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
EvaF spune:
| citat din mesajul lui bitza2008 Neata tuturor! O zi ploioasa la noi ![]() si tati n-a venit inca!![]() ![]() ![]() Fetelor, cand elimina copiii masa de noapte?? Al meu tot la 5 ore cere; a avut vreo 2 nopti cand cerea la 4 ore. Oare sa completez seara cu formula? ![]() FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) |
Si Luca se trezeste pe la 4.30/05 am, cam dupa 6 ore de somn, papa cam jumatete de ora(nu ma mai tine treaza o ora ca inainte
Bitza, nu il trece pe lapte praf doar ca sa doarma mai mult, please, e pacat daca ai lapte...Eu nu am de gand sa ii dau lapte praf cat timp sanii sunt plini. Ce daca te trezesti? Mai tarziu iti va fi dor de noptile cand te trezeai si il aveai pe Lucas la piept. Sunt sigura...
Si la noi e urat si noi trebuie sa mergem la posta sa ridicam prima alocatie a lui Luca, aia 2 milioane (bine ca de luna viitoare ni-i vireaza direct in cont
Joy, welcome home

Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Luca se face mare!!!
babytza spune:
Neata mamici 
Kristin , Felicic nu mai am laptic deloc. Si ce am mai reusit sa scot cu pompa, era foarte transparent. Era doar colostru. I-am mai dat asa cum era , dar a fost pe post de apa...
Ca dupa 20 min manca lejer o masa normala de laptic... acum nu mai curge nimik.
Kristin
mami acum e tare bine dupa operatie. S-a refacut si a rectionat foarte bine la chimio si la raze. Chiar a terminat de facut analizele de dupa 6 luni si a iesit totul bine !!!! Si noi suntem aici, alaturi de ea sa ii ridicam si moralul ! Asteptam verdictul dr la anul, poate facem mai repede reconstructia sanului. Pana atunci, multa sanatate...
Ankussa e normal cum face bebele tau kaki. Nu ai motive de ingrijorare. Asa facea si David si Valentina cat au papat san exclusiv. Acum de cand papam bibe, David face la 2 zile cate un pampers pliiiiiiiiiiiin ![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui bitza2008 Neata tuturor! O zi ploioasa la noi ![]() si tati n-a venit inca!![]() ![]() ![]() Fetelor, cand elimina copiii masa de noapte?? Al meu tot la 5 ore cere; a avut vreo 2 nopti cand cerea la 4 ore. Oare sa completez seara cu formula? ![]() FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) |
Gruia mananca la 3-4 ore noaptea
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
bitza2008 spune:
Rectific: la noi e lapovita!!!Deci azi fara plimbare!OFFF
Eva nu ma deranjeaza deloc trezitul. Si al meu e ceas, in fiecare noapte la 3.15. Ma gandeam ca poate nu-i ajunge masa de seara, mai ales ca ziceau fetele de copiii care dorm toata noaptea. In rest, no problem!
Joy welcome back! Ahh, imi inchipui ce e in Olanda cu Sinterklaas!!
Babytza multa sanatate mamei!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
EvaF spune:
| citat din mesajul lui bitza2008 Fetelor, cand elimina copiii masa de noapte?? |
Aaaa, ca sa vezi cum poate fi la unii, cumnata mea are un baietel de 2ani si un pic ( e nascut in aceeasi zi cu fi-miu dar acum doi ani) si e un fomist. Bineinteles ca la varsta asta nu il mai alapteaza, dar si acum se tresete noapte de noapte si cere un biberon. Cumnata-mea care lucreaza, are si doi copii, se trezeste chiauna la ore mici si prepare biberoane.
Eva
Luca se face mare!!!
babytza spune:
Bitza nu cred ca asta e solutia ca sa doarma mai mult...David e pe formula si are nopti cand doarme 4 ore, si nopti cand ma trezesc eu si fac ture asteptand sa se trezeasca...Aseara a bagat somn la greu spre exemplu, si a papat putin ca era prea obosit dupa bai. A dormit de la 10 pana la 6 dim.
In alte seri a mancat mai mult dar a dormit mai putin... Deci nu e regula ca daca ii bagi completare o sa iti doarma mai mult. Nu il obisnui cu biberonul, te rog. Sa nu patesti ca mine si sa nu mai vrea tzitzi.... 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David