Pepenasi de iulie - august 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 5
bujo spune:
Sal'tare. Sarumana de urarile de ieri, sapt viitoare mergem la vaccin. Pentaxim, Euvax si Rotarix. Sper din suflet sa nu faca reactii. Io as fi facut Pentaximu sapt asta da tre sa treaca macar 30 zile de la ultimu vaccin.
Fi-mio ieri si azi si-a scos o masa. Ghiciti care. Noooooo, nu aia de la 3 noaptea, aia de la 12 ziua
Sa mor daca inteleg, aia de noaptea nici nu da semne ca ar vrea s-o scoata. Am incercat sa-l imbrobodesc da nu tine.
Cu kk park park da semne de reglare da mai dam inca Milchzuker.
Turtu da, e cu scortisoara Pastitzio, fara ea are gust comun.
Boti e posibil sa se trezeasca asa des TOCMAI ca doarme cu tine. Te simte calda, mirosi a laptic si ii faci pofta.![]()
Uff nasol cu criza asta, o resimtim si noi. De fapt mai mult tati ca s-a desfiintat un departament si tre sa se mute la altu, ciuciu marire etc. Tot zicem ca ne facem firma noastra dar acu asteptam sa ma intorc io la servici ca sa avem un back-up in caz ca nu merge ceva.
bujo mami de Filip
anaxena spune:
aoleu!!!cum adiq sa anuntze cashtigatorii???azi am avut o zi de kk, m-am certat cu tata si destul de rau si criza asta financiara vad ca a ajuns si la mine,uofff sper sa ma descursc ca dupa ce am stat cu mama in telefon vreo ora am impresia ca nu mai am bani nici de paine,deci nu e ziua mea norocoasa!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
anaxena spune:
sa-mi bag ce stare am!!!m-a terminat discutzia cu tata,logic ca de la bani si cand ma gandesc cat mai am de dat la furnizori si chirie deja am ia cu rau,bine ca-s o optimista si tre sa le rezolv intr-un fel sau altul
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
pica1 spune:
Ankule eu sunt inca in voiaj. Am ajuns ieri dupa amiaza in Sinaia si ne intoarcem miine dupa amiaza acasa, ca de vreau sa fac vineri program de curatenie... ca de... de cind s-a operat tanti trebuie sa facem noi, iar eu sambata si duminica prefer sa fac altceva decit curatenie.
Jucarii. Deocamdata sunt in perioada de dambla curata de a cumpara in nestire jucarii. Ultima escapada a fost in Cora unde au amenajat standurile pt. cadouri de Craciun si am lasat o suma aberanta cu 3 zerouri in coada in lei noi. Norocul meu este ca Sebi este interesat de orice jucarie ii iau. Sper ca imi va trece si perioada aceasta. Cu toata dragostea dupa ce Sebi isi pierde interesul fata de jucariile astea le dau la o casa de copii sau la cineva care le vrea si nu are posibilitatea sa le cumpere.
Ariadna rau e si cu doctorii astia si mai rau iti fac tie ca te pun pe jar
si ajungi la un nivel de stres greu de imaginat.
Ana mai pui te rog o data link-ul cu Maria in premergator ca nu am apucat sa o vad si tare as vrea. Eu i-am luat lui Sebi o chestie care seamana cu premergatorul numai ca nu are roti si are jucarele de jur imprejur, iar "chilotul" in care sta se roteste 360 grade, daca bineinteles da din picioruse. Lui Sebi ii place sa stea in ala, numai ca eu ii ca tai avantul si il iau de acolo dupa 10 minute.
SEBASTIAN (31.07.08)
oanasm spune:
flo
de la Raul!
ariadno...deci de acu'..cuscra
nu-ti bate capu' ca le am cu leii..io is leu, sotu leu...si suntem dusi cu pluta raaau...Raul era cat pe ce sa fie si el leu
(mie mi-ar fi placut sa fim 3 lei in casa
), in rest suntem omanei cu scaun la cap...familie buna....ce mai! ![]()
![]()
..aaa..si Raul se ia dupa Julia..are un tigru de plus(ala din winne) si-l moflaie de numa...suzeta o scuipa da pe tigru il mozoleste de numa
..tzucam mica kartista!
xeno hai ca a fi bine! da' tot imi bat gura de vreo 2 zile..nu pui poze de la wella fashion sau cum ii zice!?
..si inca ceva...sa cer si io sfaturi in ale parului
, daca tot esti inzona...
1. am par ff gars, deci il spal zilnic..ca nu suport..ce sa fac cu el asa grasun? e vreo solutie s-o lase mai moale?
2. paru e si ff moale, drept, lins...si firu tare subtire..abia daca-l vezi..ce fac pt volum?
multam fain!
Oana
de
Raul
anaxena spune:
http://www.youtube.com/watch?v=FJuWexQgA2k asta e link-ul cu premergatorul
oanasm: un par gras este acela care este spalat dimineata si pana seara dc punem degetul pe radacina si apoi pe o coala alba ramane amprenta,asta se poate regla,dar dc nu e asha pai atunci asha te-a facut mama natura si nu prea avem ce face...itzi recomand sa te vopseshti in principiu scapi de ingrasharea scalpului prin asprirea firului de par,intai fa testul si apoi itzi spun ce e de facut
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
maitreyi spune:
buna seara 
anilasa de ce ii dai suc de morcovi asa de tarziu? stiam ca se da dimineata sau na..in timpul zilei...intreb si io
si da, caca s-a schimbat si la noi. e de la papa.
narci bafta la vaccin 
acum la baita am vazut ca alexandrei i s-a inrosit buricul. ea nu are buric ca o gaura ci are si o bucata de piele inautru...stiu ca stiti la ce fel de buric ma refer
ca nu stiu cum sa explic
si pare si umflata zona aia pt ca luceste putin. am dat-o cu putina crema de galbenele. any ideas?
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
SunSmile spune:
Buna fetelor,
Ma simteam datoare sa scriu...sa mai scriu. Eu am rarit-o bine cu forumul din diverse motive. Si-mi este mai bine asa. Am ajuns la concluzia ca-s fundamental construita prost, bocitoare si sensibila ca o garoafa ofilita. Asa ca mai bine departe, in nebunia mea. Recunosc spasit ca "m-au ajutat" in decizia mea diverse reactii, diverse suparari care nu-si aveau rostul si multe pm-uri in care...well, sa zicem suav ca eram putin data de pereti. Dar eu nu ma supar, numai ca-mi face bine la psihic sa stau departe. Sa stau departe de forum, acelasi forum care mi-a adus atatea prietene minunate si atatia bebelusi adorabili....totusi, acelasi forum mi-a adus si pareri care suna cam asa "esti singura vinovata pentru ce a patit Thea, pentru ca ai fost inconstienta". Asa ca da, chiar face bine la psihic sa stau departe.
Eu am facut diplomatie, prea multa. Am lucrat in diplomatie...prea mult. Zic asta pt ca parca mi s-a setat creierul sa nu pot sa tun si sa fulger si gata, apoi s-o iau de la capat. Nuuuu, eu le adun si le iau personal si ma consuuum ca un bou neadapat. (ma sczati, nu-mi vine alta comparatie in minte:) ) Dar sa stiti ca ma cert cu voi:), cu fiecare in parte, atunci cand spal vase sau dau cu aspiratorul:).
In alta ordine de idei...la multi ani mamicilor si bebicilor aniversati zilele acestea!
Si cum mereu am raspuns la toate intrebarile adresate asa in general dar de multe ori am suparat lumea (evident ca fara sa vreau, dar asta e partea a doua, nu?), de acum m-am hotarat sa raspund la intrebarile adresate mie personal. Ca daca o dau in bara, macar e la scara redusa:)
Asadar, Onutz (la coltz, slabatura ce-mi esti:). Si cu fii-tu asta zambaretuuuu) Thea are dermatita atopica, fara indoiala. Si sunt zile cand arata mai binisor dar si zile cand arata dezastruos. Vom merge sapt viitoare la dermatolog. Pana atunci trecem pe humana ha si dam cu trixera si atoderm si ulei de masline fiert...
Apropos de humana, ca doar din asta bem de atata vreme...la mine scrie 15-20 secunde la agitat, ceea ce mi se pare logic. Noi apa o tinem langa calorifer acum ca a venit iarna dar altfel nu am incalzit-o vreodata. Si se dizolva fara probleme. (eu agit 1 minut).
Astazi am fost la controlul de 5 luni. Multumim Domnului suntem bine. Zic eu ca 4 kg si 19 cm in plus de la nastere e bine,nu?. Iar in cazul ei special, e perfect. Cu diversificarea mai asteptam. Sa vedem si indicatiile dnului dr dermatolog si apoi vom hotari. Iar eu voi merge la psiholog pt ca psihicul meu are tendinte de auto-mutilare si retraiesc over&over again tot ce s-a intamplat atunci. Poate chiar o fi fost vina mea............
Acestea fiind spuse, ma retrag! Nu inainte de a-i spune Ankai sa scrie in continuare pt ca eu o apreciez tare si imi sunt utile informatiile ei, chiar daca nu mereu gandim la fel. (logic, de altfel) Iar tu, Irlandezia mama:), esti o scumpa, iti multumesc dar nu excelez in nimic. Incerc doar sa fiu un om bun, un parinte bun, o sotie buna, o prietena buna, o fiica buna, etc...
Voi mai scrie dar nu stiu cand. Am un weekend plin si frumos, pt ca vin ai mei cu bestia. In fine!
Sanatate tuturor, zile insorite si bebelusi cuminti! La buna revedere!
p.s. Cred ca uploadatul nu merge din lipsa de spatiu!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
ana_a spune:
pica, de cand il pui pe Sebi in "premergatorul" acela fara roti? Am si eu unul ramas de la Stefan si inca nu am avut curaj sa-l pun in el...dar ma gandesc ca peste vreo 2 saptamani ar fi ok...
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
Didi81 spune:
Pfui, Sunisor, dar sa stii ca ne lipsesti
, stii asta da? Mie cel putin imi lipsesc mult postarile tale in care ne raspundeai fiecareia in parte. Si imi face bine sa stiu ca e acolo o persoana pe care o pot cicalii cand ma mai panichez de ceva, si ea nu se supara
.
Iar partea cu vina ta pentru Thea... e o mare aberatie... no comment. Nu stiu cine ti-a putut spune asa ceva.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg