Pepenasi de iulie - august 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mai, eu am ajuns la concluzia ca e tot un soi de drog
Io nu fumez, nu sunt mare consumatoare de cafea (beau uneori dar mai slaba) da' de forum sunt

Am zile cand nu deschid calculatorul din lipsa de timp si zile cand fac treburile mai repede sau deloc ca sa ma delectez si relaxez un pic cu voi.

Cred ca la un moment dat e bine sa iei o pauza.
Insa s-au creat legaturi....trebuie sa-ti satisfaci nevoia de a vedea cum cresc pepenashii, de a stii ce se mai intampla cu prietenele virtuale, ai nevoie de sfaturi , pareri...

Eu zic ca ne mai suparam, ne mai contrazicem dar ne iubim, rau!!!

Am petrecut muuult timp impreuna si ar fi pacat sa distrugem aceasta legatura!

Andreea te si sper sa rezolvati cat mai repede problemele!

Ce mai faci Camy? Ai gasit laborator pentru analizele genetice?

Va

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Oanoooo degeaba zici ca nu esti slaba da' esti mama...pai eu am niste aripioareee pe langa burtaaaa.....

Vazut smecherasul tau

Tecky sunteti bine? A venit pediatra?

Acu, chiar ies, pa paaaaa!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Oanapozili sunt pe picasa, ti-o dau, da' vezi ca e leoaica Asa, nu plec, ma abtin de la comentarii de-acuma, nu de alta, da' m-o educat mama altfel, sa nu fiu tzatza da' al draq scorpion din mine...

Le scot afara, e soare...

revin,

Pup

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Cu uploadatul de poze pe picasa, nici io nu poci . Raaar ma lasa, si atunci profit si mai pun prospaturi . Nu intzeleg de ce... As intelege sa nu pot deloc, da pot din an in paste . Strange...

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Andreea sper din tot sufletul sa se rezolve la voi cat mai repede si sa revii in gasca! si te asteptam cat mai curand!

ariadna mare de la mine!Si la faza cu timpul nostru ai perfecta dreptate!Sa stii ca eu pe ai mei, pe amandoi i-am invatat de mici sa ma lase in pace sa-mi beau cafeaua dimineatza si dupamasa sa stau cu sotul la povesti si ei ...treaba lor ce fac nu ma intereseaza atata timp cat sunt curati, spalati, schimbati si hraniti Apoi dupa ce imi satisfac aceste 2 "nevoi fundamentale" revin in forta langa ei si ne continuam, activitatile zilnice. Nu zic...uneori nu-mi iese fix cum as vrea insa de cele mai multe ori Stefan pricepe cum sta treaba si Matei va pricepe in curand!

Ileanna multam fain de aprecieri! Insa...am pus albumul on line pt ca sa pun niste poze noi de zilele astea da nu am avut vreme nici cum...copii astia...

anka mie imi face placere sa te citesc, mai ales ca nu stiu de ce parca am fi pe aceeasi lungime de unda insa eu nu ma prea am cu scrisu...citesc din umbra

mada pupa fetele frumoase!

Hai ca v-am pupat acu pe toate la gramada, fug si eu sa savurez un bol de ciorbita pana nu se trezeste manzul asta mic si pana nu apar astialalti doi mai mari

Ah, mi-am amintit! Musai sa o certe careva pe diarux ca trage chiulul rau de tot si avem fete noi care nu au pozici!! Bun venit fetelor ma bucur ca v-ati intergrat asa usor!Se vede ca ceteati din umbra de ceva vreme buna

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

narcisa, eu zic ca pustoaica ta este leit tats'u!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui monalac

ANAXENA ,am vazut clipuletele cu maria.e un copil tare energic.si codrin face la fel,mai ales cand se intoarce pe burta.il apuca urlatul,il intorc ,dar se intoarce iar pe burtica si iar racneste.si tot asa.

voiam sa te intreb 2 lucruri 1-aaaam auzit la un momentdat chestii de genul ''ma gadili''.noi avem un cateles vorbitor care spune exact aceleasi lucruri.are si maria unul,ca nu am vazut,sau face asa alta jucarie,mai mica?eram curioasa daca mai exista si in alte variante aceasta jucarie.lui codrin ii place mult.

2-am auzit ca pomeneai de david.e vb de david al ll lui lcazangiu?daca da,ce mai face,l a operat pe david?

Mami de Cris si Codrin

Poze Cris
Bebe Codrin

mona este vorba de acelashi catzelush,iar David este al lui Flo,despre Lcazangiu nu mai shtiu nimik,sa vad dc mai am nr ei ca sa o sun

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Tocmai ce o laudai pe fie-mea aseara ca se culca linistita si singura...

Turtu, iarta-ma ca nu te-am inclus in club.Dar voia veti o pozica de printzesica asa de frumoasa pe coperta albumului ca mi-a luat ochii si nu am vazut ca sunteti si voi cheliute

Tecky, cum sunteti?Ce va- zis pediatra?

Noi mergem la vaccin azi.Pupam

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Xenooo, zisera adminii ca asta seara spera sa anuntze castigatorii la mirese! Tzinem pumnii stransi!

pup you,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Am uitat ce am vrut sa scriu...

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Mergi la inceput