Pepenasi de iulie - august 2008 (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sun, ce ma bucur ca ai (mai) scris . Imi pare rau de dermatita... Si imi pare de ce aud, ca esti cu psihicul down. fata dulce sa treaca. Si tu si sotzul tau suntetzi niste parintzi minunatzi, deosebitzi, care intodeauna au facut ce au putut si crezut mai bine pentru puiul lor, si de care Thea va fi mereu mandra. Nu mai gandi prosti, te rog... Ca si in cazul Ankai, te rog si pe tine sa raspunzi de cate ori ai ceva de zis, pentru ca si eu, si alte fete, te citim pentru ca avem nevoie sa te citim, ne face bine sa te citim. Nu ne priva de asta, te rugam ! La faza cu pm-urile care te dau de peretzi, intreb si eu, oare de ce pm-uri, si mai ales astfel de pm-uri? Cine nu are curaj sa scrie public aici si se ascunde prin pm-uri? Imi pare rau sa aud asa ceva...
Sper sa ai un wekend minunat cu familionul complet !

pup you,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

buna seara

anilasa de ce ii dai suc de morcovi asa de tarziu? stiam ca se da dimineata sau na..in timpul zilei...intreb si io si da, caca s-a schimbat si la noi. e de la papa.

narci bafta la vaccin

acum la baita am vazut ca alexandrei i s-a inrosit buricul. ea nu are buric ca o gaura ci are si o bucata de piele inautru...stiu ca stiti la ce fel de buric ma refer ca nu stiu cum sa explic si pare si umflata zona aia pt ca luceste putin. am dat-o cu putina crema de galbenele. any ideas?

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

aseara iam dat asa la 20.00 deoarece am avut musafiri .... au vrut suc natural ( pt o fetita de 1 an si jum) si am zis sa ii dau si lui Darius.. eu imi propusesem sa incep de azi.... si azi iam dat la 11

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

xeno na..o sa verific maine..ca acum sunt cu parul ud
sunisoruuuuimi pare bine sa vad cate un mesj de-al tau si pupici si pt Thea cea scumpa si speciala, si sanatate multa va dorim! ati crescut tare frumos! (v-as imbratisa..da' nu e emoticon pe masura) legat de ce ai citat in mesaju tau....mmm...am un gust amar..............as spune multe....sunt revoltata.......nu-mi vine sa cred..ce om poate fi acela!??? ma opresc aici...ca lui Raul ii e fomica..

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Sunule,uitai ce era ma important, mai! Felicitari pentru dimensiunile de la controlul de 5 luni al domnisoarei! Io zic ca e super!

pup you,

poze

Mergi la inceput

Sunule, na ca pe mine ma mananca . Acu, raspunzi numa daca vrei , si iarta-mi indrazneala. De ce zice pm-urile alea ca esti tu singura vinovata? si de ce ai fost inconstienta? Ma roade sa stiu iexplicatzia, ca banui ca e data una, nu? Daca nu vrei sa vorbesti despre asta, da-mi ignore, ca nu ma supar .

pup you,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Oana, ti-am trimis PM.

Ana_a, cum sa nu ne integram, mie-mi sunteti foarte dragi si chiar va citeam de mult in umbra. N-am vrut sa incep sa scriu ca ma gandeam ca o sa ajung dependenta (si chiar am ajuns) da cum in ultimul timp oricum intram zilnic, am zis ca mare diferenta n-ar fi si ar fi mai frumos sa ies la lumina. Am vazut pozele cu Stefan, e un frumos si pare asa un copil senin, cred ca ii place sa stea la pozat, nu?

Succes celor care au vaccin zilele astea! Si la noi vine "tanti" doctor maine, am asa emotii, la 2 luni l-a durut rau piciorul pe Luca si n-a vrut sa manance toata ziua, numai in brate pe verticala statea in rest plangea de mi se rupea sufletul.

Bujo si mie pare sa mi se fi reglat Luca de la Milchzucker. Eram tare trista ca intr-o vreme nimic nu parea sa functioneze decat supozitorul si nu voiam sa se obisnuiasca.

Anaxena, pot sa te stresez si eu cu o intrebare legata de par? Stii vreun remediu bun contra caderii? Ca mie imi cad smocuri smocuri, mai ales cand ma piaptan si cand ma spal pe cap, e plina casa. Stiu ca e normal sa cada in jur de 100 fire pe zi da mie categoric imi cad mult mai multe...

Draga mea Sun, eu va citesc de multisor, am citit prin cate ai trecut cu Thea, dar cum poate sa zica cineva ca tu esti vinovata pt. ce s-a intamplat cu ea?? care copil de pe lumea asta nu si-ar dori o mama ca tine? Eu niciodata n-am putut intelege de ce se intampla lucruri din astea pe lume, de ce trebuie sa se chinuie un copil, de ce sa treaca cineva prin ce-a trecut Camy, dar voi ati trecut cu bine prin incercarea asta. Dumnezeu v-a dat asa o minunatie de fetita pentru ca voi sunteti niste oameni minunati si o meritati din plin. Nu mai fi trista! Weekend placut cu cei dragi tie!

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui SunSmile

Buna fetelor,

Ma simteam datoare sa scriu...sa mai scriu. Eu am rarit-o bine cu forumul din diverse motive. Si-mi este mai bine asa. Am ajuns la concluzia ca-s fundamental construita prost, bocitoare si sensibila ca o garoafa ofilita. Asa ca mai bine departe, in nebunia mea. Recunosc spasit ca "m-au ajutat" in decizia mea diverse reactii, diverse suparari care nu-si aveau rostul si multe pm-uri in care...well, sa zicem suav ca eram putin data de pereti. Dar eu nu ma supar, numai ca-mi face bine la psihic sa stau departe. Sa stau departe de forum, acelasi forum care mi-a adus atatea prietene minunate si atatia bebelusi adorabili....totusi, acelasi forum mi-a adus si pareri care suna cam asa "esti singura vinovata pentru ce a patit Thea, pentru ca ai fost inconstienta". Asa ca da, chiar face bine la psihic sa stau departe.

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

eu zic ca daca tot ai inceput sa zici ar fi bine si sa termini...nu de alta da murim aici de curiozitate sa vedem cine ar da PM-uri atat de grele!
In rest numai bine! Si ma bucur ca bilantul de 5 luni a iesit ok. Iar cu dermatita eu sper sa nu fie ceva grav, am avut si eu la Stefan si a trecut inainte de un an.

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Ana e super Maria in premergator. Eu una consider ca ai pus-o in premergator cind a fost ea pregatita.

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

SUNULE ce zici tu acolo?...ia zi ma cine, ca am un chef de paruiala..glumesc, dar oricum mi se pare deplasat rau gestul, poate ca esti prea buna, eu una faceam public numele...sa-si merite "trasul de urechi"...eu mi s mai rea, asa
Ce grasan ai tu acolo...

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

ioana revin din nou cu aerosoli! Te rog sa imi mai spui cum folosesti acest aparat, daca esti multumita si daca ai vazut efecte bune.Eu vreau sa-l cumpar insa sotul este asa in cumpana... trebuie sa-l conving si vreau intai sa ma conving eu pe mine ca e ok sa nu-l iau degeaba.
Asa, si am vrut sa-ti spun ca Matei de cand il pun la aerosoli tuseste mai mult insa expectorant asa...si tuseste pana vomita putin secretii din gatulet.Asa era si la voi? Initial m-am speriat cand am vazut ca a inceput sa tuseasca mai mult ca inainte dar apoi am vazut ca expectoreaza si m-am mai linistit...la voi cum a fost?
mersi de detalii.

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput