Pepenasi de iulie-august 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 9
map spune:
Ileana si aici merg medicii foarte incet. Ca daca era ne spunea de ieri ca trebuie casca si gata. Problema este ca Luca asa s-a nascut. Din cauza pozitiei pelvine din burtica si a miomului meu avea la nastere capul un pic altfel decat normal. Si apoi stand numai pe dreapta s-a accentuat. Si dr lui Luca a spus ca-si revine de la sine, si toti medicii apoi au spus asa. Si fizioterapeuta a spus ca-si poate reveni dar ca putem consulta si-un medic de specialitate. Cand am fost la U4 (al patrulea control care a fost la 3 luni si jumatate) si-a vazut si dr ca nu s-a intamplat nimic ne-a trimis la fizioterapie intai.
Pot spune ca m-am luat tare si cu socri un cauza capului lui Luca. Ei au avut impresia, si poate inca o au, ca eu si sotul meu tratam "cu indiferenta" tema asta. Insa eu vorbisem cu medicii si avem deja un plan cum sa mergem mai departe. Acum cand ne-an intors din Ro am mai citit mai mult pe net. Casca este ceva foarte special creat pentru copilasi, foarte la moda in USA, insa pentru Germania ceva destul de nou. Costa o carca de bani, 1300 de euro, dar medicii ne-au asigurat ca vor face asa incat sa plateasca casa de asigurari. Speram ca nu va fi cazul, ca se va intampla o minune in aceste 7 saptamani. Creierasul copilului este oricum Ok, nu are de suferit si asta conteaza. Ser sa scapam de casca pentru ca doare al naiba cand iti vezi puiul cum trebuie sa suporte cum il intorc toti pe toate partile. Si cand mai vezi si cate-s in spital vii acasa cu inima franta ![]()
Mitzi76 spune:
Pentru Luca, tizul baiatului meu mai mare. Noi de azi noapte am inceput sa bagam cate 170 ml de lapte si tot la trei ore ziua! Nu stiu unde baga atata. Seara imi adoarme foarte greu. Cred ca incerc si eu cu uscatorul...
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
Mitzi76 spune:
Apropos de jucarii. Luca nu prea s-a jucat cu masinute si cu mingi. Prefera sa ne jucam pe uptoten la computer, prefera jocurile electronice, cartile, creioanele, jocurile logice. David e mai baietel, vrea mereu trenulete, masinute, mingi si alte chestii din astea baietesti. Din cauza lui si Luca s-a mai luat de construit si facut parcari si curse de masini. Toma pana acum seamana leit si fizic si in comportament cu cel mare, asa ca ma astept sa mai am un ganditor in familie.
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
Chuny spune:
Monica ( map), scriu special pt tine sa te incurajez. Imi inchipui ca ti-e greu sa-l vezi pe bebe manipulat asa de medici. Eu vreau sa te incurajez si daca e sa poarte casca te asigur ca pe el nu il va deranja, mai mult pe voi, parintii. Gandeste-te ca e spre binele lui si ma bucur ca ti se propun asa solutzii. Intra pe situri facute de parinti cu copiii care poarta casca si o sa vezi ca toti sunt multumiti de rezultate. Daca capul e f deformat nu se va reface de la sine f mult si mai tarziu ii poate creea mari complexe ... Mai bine sa eviti asta daca va ocupati la timp. Uita-te la mine ca am fost o tampita si am avut incredere in doctorita mea de familie care imi tot spune ca va trece, e doar o problema estetica, nu e ceva grav. Si in Franta se propune casca, dar intr-o singura clinica si as fi vrut sa ma duc, dar m-am lasat descurajata de toti cei din jur pt care prioritatea nr 1 raman banii ... si uite asa a ramas V cu capul destul de deformat. E drept ca s-a mai indreptat un pic ( pana la un an), dar intr-o parte e mai ingust decat cealalta, iar cand te uite de sus e nasol. Sper sa creasca mare mare sa se uite el de sus la altii
. Daca ma trezeam mai devreme si aveam incredere in instinctul meu, sigur as fi mers pana la Lyon (doar acolo se face in Fr) si i-as fi pus casca. Si daca la voi asigurarea plateste e si mai bine.
Curaj, ca o sa fie bine!
Ana, ce tare ca dormiti toti 4 in aceeasi camera! Asa as vrea si eu, mai ales ca noi am spart peretele intre 2 camere si acum avem spatiu destul.
Admirat Maria cea sportiva si frumoasa!
Sibylle
Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
anaxena spune:
da mi-s blonda rau nu gluma,am deschis azi noapte capitol si am uitat sa ma loghez pe user-ul meu,imi cer scuze
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2
Anilansa spune:
gata... am fost la doctor... avem 64 cm, 7.100kg, suntem bine, trebuie sa cautam vaccinul de 4 luni I... si sa il facem sapt viitoare ... asa ca nu am mai intrebat de salina ... ca sa amanat plecare... dupa vaccin trecem la supita si la lingurita
si la cereale cred...
ma duc la gangureala![]()
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
violeta29 spune:
Mey da aveti un riiiitm! Cand am terminat si io in sfarsit de citit si am vrut sa-mi dau cu parerea mea de parerista
s-a trezit fata. Azi avem zi de umblat brambura:am fost la banca ,apoi la facultate sa ia mami cartile si diseara trebuie sa ma duc si la un curs iar tati o sa stea cu fata pe-afara, sa vedem daca reuseste s-o pacaleasca 3 ore.
So, cu dormitul si eu cu aceeasi problema ca Illeana, ba mai mult, in afara de leganat noi mai avem si program de molfait tzitzi, si cand incepe sa curga sa vezi atunci urleteee.Uff de-as avea si o tzitzi fara lapte ce bine-ar fi. De la bun inceput am incercat s-o fac sa adoarma singurica dar n-am reusit si pace.Urla cand o puneam in patut de ziceai ca o taie cineva
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
flo1980 spune:
Buna
De abia acum am reusit sa recuperez.....ati avut limbaritza azi, e clar!
Am avut o noapte groaznica.....din cauza racelii am adormit dupa 12 si apoi cum am atipit a inceput David cu foitul...avea si el nasucul infundat....l-am adormit intr-un final, am atipit si iar.....David, era 2, iar adormit bebelul, iar atipit eu, la 3 jum. iar David
pana la urma am intrat peste sotz in sufragerie, am aprins lumina si am dat drumul la aspirator
sa scot mucii... nu de alta ... L-am adormit cu speranta ca asa o sa dorm linistita urmatoarele ore.
Pai inainte sa ma intind ma duc sa-l verific si pe Alex si cand colo era uddd.....
nu stiu cum de iese pipi pe o parte!!!!
Iar du-te peste sotz (ca imi era ca plange cand urma sa il schimb) si uite asa a trecut noaptea si la 7.30 cine datea trezirea??? David bineinteles...
Nu am facut mare lucru in casa.....doar am bagat la spalat, am spalat pe jos si de la pranz tot va citesc cu intreruperile de rigoare...papa, schimbat, spalat copiii...
Discutii interesante!!!
In primul rand
nora mea Maria
si tuturor ce implinesc azi lunitze! 
Cuscra mi-ai amintit de al meu fiu, Alex, cum prindea si el viteza prin casa...Ce repede a trecut timpul, bine ca mai am unul sa imi improspateze memoria!
Numai ca l-am pus mai tarziu, ca era mai mototol. M-am putut misca si eu in voie prin casa fara grija ca se plictiseste sau cade de prin pat.
Ce nu mi-a placut ca in scurt timp a inceput sa scoata de prin sertare si dulapuri, stateam cu usile legate, dar facea ce facea si tot le deschidea.
Gallyb nu trebuie sa dezinfectezi meatul urinar atunci cand urmeaza sa recoltezi urina, doar spalare cu apa si sapun. Probabil de aceea ai rezultat negativ si suspectezi ceva.
si sa fie totul ok!
Mcoca am si eu o curiozitate...ce sunt aceia dragovei?
map
si sper sa nu aveti nevoie de casca!
Inteleg prin ce treci, si al meu a fost pelvian si s-a nascut cu capsorul deformat. In urma kinetoterapiei s-a rezolvat.
In legatura cu jucariile.....pai imi plac la nebunie
dar m-am abtinut pentru ca el nu se juca cu ele ci cu oalele si cratitile mele
, cu sticle, dopuri, ziare, etc....
Acum se joaca cu masinute, camioane, mingii, ce a fost de folos cel mai mult si merita toti banii....un laptop in lb. romana. Acum stie cifrele pana la 10 si cateva litere.
Se joaca o perioada cu ele apoi le uita in cutie.
Si cum mai zicea cineva pe aici, primeste multe de la rude, bunici.
I-am luat acum pentru Mos Nicolae niste cuburi cu animale domestice gen puzzel. Ma mai gandesc la o tabla de scris.
Marina arata super ce ai facut tu acolo! Dar ce gust au cruditatile alea ???
Cu dormitul... Ileana eu il adorm la san, daca se satura dar totusi se freaca pe la ochi il duc in dormitor si ii las spoturile putin aprinse, in scurt timp adoarme.
Mada ce progrese ai facut cu Ari, sper sa am si eu bafta ta. 
Am vazut si pozele noi... Narcis ai un ingeras tare dulce! 
Maitreyi fata ta mie mi se pare ca iti seamana leit! Ma insel?
E o scumpa!
Sara Alexia e o dragalasa, ce frumos papa in brate la mami!
Flavius ce mare s-a facut
si zambareatza Andreea Maria de ladymina
Revin...ca am ceva de papa pe foc!
noi
un fulguletz
un pepenash
violeta29 spune:
Cu votul, hm, clar ca n-o sa ma duc de data asta pentru ca nu am efectiv cu cine sa votez. Nici unul nu m-a convins.Nu ca as fi mare fan al emisiunilor electorale, da ce-am mai urmarit si io asa din mers
Azi scriu pe bucatele ca fata mea nu vrea si pace sa doarma. Chiar si afara a dormit doar o ora.acum sta singurica in dormitor si exerseaza intoarcerea aia care se incapataneaza sa nu-i mai iasa si pace.
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
mcoca spune:
Flo, este un fel de spanac cu frunze mai mari, care arata asa.
Vicky si
Maya (27.06.2008)