Pepenasi de iulie-august 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Nici eu nu ma duc la vot, ca de iesit tot iese ceva nasol
dar as vrea sa boicotez cu buletin de vot stampilat cu mai multe stampile, sa-l anuleze. E greu totusi ca tre sa ma duc la mama ca acolo am domiciliul.

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Sibylle, flo pentru incurajari. Noi ieri am fost la un spital de copii care are si-o sectie specializata pe asta. Vom merge pe mana acelor medici caci au vazut multe si cred ca stiu sa ia decizia potrivita. pana mergem la medic pe 14 ian vom face fizioterapie si vom merge in paralel si la osteopat. Eu is e acord sa punem casca daca trebuie, chiar am citit ce scriu mamicile copiilor care poarta o astfel de casca si vad ca da rezultate. Din fericire mai nou o astfel de casca se poate face chiar la München si nu mai este nevoie sa caram copilul la Giesen prin nordul Germaniei (pentru ca daca era nevoie si aici nu se putea face am fi mers si acolo, asta clar.)

Eu cu Robert, baiatelul mai mare, am tras-o cu un ochi. S-a nasct cu canalul dintre ochi si nas infundat. Ni s-a spus ca pana la un an poate trece de la sine. Am sters ochiul timp de multe luni si spre un an a facut o infectie la acel ochisor. In zadar am folosit antibiotic ca nu trecea si pace. Asa ca m-am infuriat, am luat copilul si sotul si am mers la clinica de ochi pentru copii. I s-a facut control si ni s-a propus operatie caci facuse deja un an si nu se rezolvase. Nu am ezitat si am hotarat sa-l operam a doua zi. In ziua operatiei am crezut ca-o iau pe pereti cand l-am vazut in patul acela sa mearga la anesteie generala. Insa in 45 de minute a fost gata, s-a comportat ff bine dupa anestezie si de a doua zi n-a mai avut nici o problema. Am mai folosit antibiotic 10 zile ca masura post operatorie si atat. Nu-mi pare nicio clipa rau ca i-am facut operatie pentru ca era mare chin sa-i curga ochiul mereu.

Ce m-a suparat rau este ca socrul meu ma zapacea ca poate sa aiba ceva la creier din cauza formei capului. Cand i-am spus ca medicii spun ca nu exista astfel de pericole a zis ca atunci putem sa nu-i mai punem casca daca este vorba numai de estetica Eu multumesc lui Dumnezeu ca este bine totul cu creierasul lui dar am sa fac totul sa aiba copilul caputul cat mai normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Maya de Vicky e o dulceata si mami o slaba!

Eu la vot nu merg! Data viitoare poate...

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Flo, este un fel de spanac cu frunze mai mari, care arata asa.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Multumesc de raspuns, eu o stiu de stevie....

Aaaa....si am uitat sa-ti spun ca mie imi place la nebunie

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Da map asa este...si eu am stat cu o frica , ca s-ar putea sa afecteze creierul dar nu-i chiar asa, oasele nu sunt sudate complet si lasa creierasul sa se dezvolte in voie.

Si eu imi cert parintii ca nu mi-au pus aparat dentar

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Bai, io ma duc la vot. Sa va explic si de ce:
- mi-am dorit uninominalul
- nu vreau sa iasa psd-ul (ma explic mai jos de ce)
- in general sunt de parere ca daca nu te implici (adica sa votezi) nu mai ai dreptul sa comentezi pe urma
Vreau sa va atrag atentia asupra unui aspect: PSD-ul a zis ca vrea sa modifice cota unica de impozit pe venit de 16% si sa revina la impozitarea in trepte. Eu cred ca nu incurajeaza munca ci nemunca, deci vreau sa ramana 16%. Asta e motivul principal pentru care nu vreau sa iasa PSD si aliatzii lui.

Anaxena, Maria ta e dementziala! Sa-ti traiasca fata, si sa fie sanatoasa!

Mada, ma bucur ca Ari merge bine cu mancatul .

Cu somnul, Ilinca de cele mai multe ori adoarme la san. Dar ziua are si momente in care adoarme jucandu-se in patutz. Rar se intampla sa trebuiasca sa o adorm leganata (azi noapte de exemplu).

Cu jucariile, cred ca mai mult pentru noi le luam . Trebuie sa va spun, ca fapt divers, ca Matei pare mai incantat decat Ilinca de jucariile ei (leagan, saltelutza de joaca, carusel, bouncer). Iar el deja spune ce vrea sa-i cumperi, dar de cele mai multe ori dupa scurt timp uita de jucarii si mai trece pe la ele dupa luni de zile . A, si lui oricati motzoflendari de plush i-ai lua tot mai vrea altzii, si doarme cu totzi in pat . Sa va spuie Anaxena ce e in pat la el , ca ea a vazut.

Cu cartzile, fetele din Bucuresti, zilele astea e la Romexpo un Targ de carte din cate stiu eu. Poate fi o idee buna si pentru cadouri de Craciun.

Am fugit.

pup you all

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Aaaa si ca tot vorbiti de jucarii,voi cu ce v-ati distrat copii la 2 luni jumate?
Si o intrebare ptr fetele care au facut comanda prin intermediul Carmenelei,era acolo un bouncer la 170 lei parca?Ce site era ala ca io nu-mi mai amintesc nici sa ma pici si nu dau nici de capitolul ala unde era pus link-ul?

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Estrella fetita mea a facut eco renala la medicover, dr Ioana Anca, mie mi s-a parut ok. Noi avem hidronefroza (mica) si urmaresc evolutia prin ecografii. Pana acum nu a facut infectii urinare, dar i-am dus cateva probe de urocultura la mai multe lab, toate neg. Daca recoltezi acasa sa ai mare grija la igiena si sa lipesti punguta dupa folosire ca altfel se contamineaza proba si nu o lucreza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

flo, nu sunt cruditati, orezul e fiert, somonul afumat
crud e morcovul si avocado
sunt f bune

eu acum fac prajitura de la gini
daca iese fain pun poze, daca nu... ma abtin

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Estrella ca medic pediatru ti-o recomand pe DR MARCU MIHAELA care este si patroana clinicii sau pe DR GEORGESCU MIRUNA la MEDLIFE din GRIVITA; legat de recipienti iti dau ei de acolo.acum eu stiu ca ptr bebei se folosesc pungutele urinare si costa in jur de 5 ron au fetele in receptie si te ajuta asistentele de la pediatrie sa pui punguta

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput