Pepenasi de iulie-august 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 11
ankalaura spune:
MARINA, ce camera video ati luat si de unde? Eu studiez pe PCFUN - vreau sa iau si niste jocuri de acolo...
ANDREEA - ce m-am distrat cu "studenta" ta.... Noi nu am mai luat nimic de o vreme, ca sa ne rezervam pentru sarbatori... Asa ca ea studiaza, si intreaba cat costa (eu ma uit pe net, pe site-urile cu jucarii) - i-am zis ca nu avem bani sa le cumparam... ASa ca ii zic "E scuuuump!" Iar ea, dand din deget.... "Lasa... Mosu'..." Mosu' are bani destui...si ii aduce el
Cu Erika avem mare noroc... vorba Elizei... de unde mai luam o camera de baieti???
MADA - cand zici in lire... si mie mi se pare scump mopul
Oricum, ala de zici tu pare mult mult mai destept, si cate accesorii are si ce face... Eu nici nu am cautat altceva, dar nici nu prea cred ca e mare oferta la noi.... iar variata... nici atat...
Felicitari pentru progresele lui Ari! Singura chestie n-ai inteles... cine era fata in forma de stea?? Mazarea???
VICKY - sa stii ca si eu am procedat la fel cand era Eliza mica, si fara sa o fi gandit ca strategie dinainte... Primele carti le-a avut la 2-3 luni, multe din alea de carton pliat, cu fructe, animale... acum sta ore in sir cu cartile in fata. Ore in sir! Cumparam o enciclopedie Disney de la DeAgostini, ea stie cand trebuie sa apara. Eu nu. O bucura mult mai mult o carte decat o jucarie (n-as baga mana in foc pentru o printesa versus o carte dar....) Acum citim Ice Age2, e chiar roman pentru copii, are peste 100 de pagini... Cate un capitol pe zi.
Ma bucura enorm lucrul asta.... Cand vad ca aproape nu mai citeste nimeni, cel putin copiii de scoala nu mai stiu ce e aia sa tii o carte in mana, poate cu foarte putine exceptii....
ATeBeule -
flacaul. Asa care vas a zica... va diversificati...
Madaaaa ce va invidiez pentru grupurile de lectura si pachetele cu carti si biblioteca localaaaaaaaa! Sunt verdeeeeeeee
Marina_1609 spune:
anka, am luat www.shopix.ro/Camere-video-Canon-HF100_p_46487.html" target="_blank">aceasta camera tot de acolo...
am vazut si la altii mai ieftina dar n-o aveau si nici nu stiau cand o vor aduce
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
M&M spune:
MMmmmmm...a fost o zi superba !!!! Ne-am plimbat si noi vreo 2 ore. Era cald si bine !!! Am inteles c a de maine vin ploile...

Ana, fantastica Maria ta!!!!
ma duc sa pregatesc cina...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
kamelya spune:
Mada felictari lui Ari ptr progresele cu papa 
Ana ce vesela e Maria!!! se pare ca ii place in premergator
diarux nu mai dai nici un semn???
la VOT nu cred ca ma duc, tre sa ma mai uit la tv ca nici nu stiu cine candideaza d-apai sa mai si votez
ma duc sa mai citesc din urma
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
ankalaura spune:
MAP - bravo! Felicitari pentru rostogolire! Va tinem pumnii pentru refacere rapida si fara casca. 
XENA -
Doamneeee ce fata mare ai!!!
kamelya spune:
Kimmy felicitari ptr dintisor
esti buna de plata( adik cine i-a descoperit dintisorul tre sa-i cumpere ceva )
Capri,Monica felicitari ptr intoarcerii 
Bufi la 4 luni trebuie facut vaccinul Infanrix IPV - HIB;iar din cate stiu eu urmatoarea doza de PREVENAR ar trebui facuta la 5 luni 
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
mcoca spune:
Flo, mama de Maya nu e slaba, are numai sunchii ascunsi :).
Map, tin pumnii sa rezolvati repede si bine.
Anka, mie imi place sa citesc, si de aia tot pe la carti pe uit si iau si pentru ea. In plus am si piticu maare a lu Boti cu stimularea. DIn pacate azi nu am stimulat nimic, ca am fost ca depres. Pana acum nici afara nu am iesit :(.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
map spune:
Fetelor va
mult pe toate pentru incurajarile voastre. Azi mi-am cam facut de cap pe net ca am avut ceva treaba. Acum ma retrag.
kimmy, felicitari ptr dintisor.
capri, bravo si voua pentru intoarcere. Mie imi este asa de drag ![]()
O seara buna tuturor
Anilansa spune:
Infanrix IPV - HIB eu una il caut pe net la farmacii.. si trimit mail de la 4.30 poate gasesc vaccinul in iasi. Sotul a fost la 4 farmacii si toate nu avea.

pina miercuri trebuie sa fac rost de el
Caprioarasunt de aceeasi pare cu tine in legatura cu VOTUL ---- si eu tot pt acest motiv merg![]()
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Mitzi76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta29 Aaaa si ca tot vorbiti de jucarii,voi cu ce v-ati distrat copii la 2 luni jumate? |
Noi avem un joc Tiny love care are oglinda cantatoare, jucarii zdranganitoare si poate fi folosit si cand va fi mai maricel caci are si jucarii care se prind pe marginea lui si de care bebe poate sa traga. Intra pe pozele mele si o sa vezi. La patut am carusel si i-am mai agatat cateva chestii la care poate ajunge. Cand il las singur ii mai dau drumul la VH1 sa asculte baiatul musica buna. Avem si bouncer de la fisher price pe care l-am luat de la o fata de pe forum. Cand se plictiseste de jucarelele din fata lui i le scot si vorbesc cu el. Se mai joaca si singur cu manutele, isi urmareste fratii mai mari sau ne chitonim in pat. Ii pap piciorusele si pulpitele si el rade. Ii place si la baita caci rad si ma joc cu el si la masaj la fel. Cam asta facem noi la trei luni si o saptamana.
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!