Pepenasi de iulie-august 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 12
ileanna spune:
Mda, cu adormitul vad ca numa io si Anna avem pb, iar io mai mari ca Anna. Clar e si din cauza ca pustiul ma simte sigur ca bat din picior sa adoarma.
Anna da, eu folosesc inca uscatorul destul de mult ... Ce mai pot sa-ti zic este ca EU adorm de nu se poate si la comanda cu uscatorul bazaind. Nah, mai zi ceva.
Sibylle poate V e din categoria mentionata de dr-ita mea: copii la care numai mama stie ca au avut sau au o usoara deformare la cap ... Mai vad si altii sau numai tu??
INTREBARE E adevarat ca copilu' nu trebe sa manance noaptea????!!!
Io am ramas trasnita cand bona mea a inceput sa sustina treaba asta si nici macar nu m-am deranjat sa o combat. Numa i-am zis ca al meu mananca shi punct. Dar dupe, o sun pe o prietena cu bb de 1 an shi alta de 10 ani (cam ascult de tipa asta) care imi zice ca asa e da' nah ... daca nu-l pot dezvata ... Ca cica noaptea tre' sa fie noapte si sa doarma si atat ca mai tarziu va constientiza trezirea si se va trezi in fiecare noapte chiar daca nu ii e foame. Si azi bona, dupa ce a ratat 2 mese in care nu i-a mancat copilu' decat 40 de ml imi zice "pai da, o sa manance din ce in ce mai putin ziua din cauza ca mananca noaptea". Offf ... tre sa ma calmez cu bona asta ca imi vine mereu sa-i iau copilul si simt ca creez tensiune aiurea. Tre sa ma relaxez si sa-i dau 1 sansa.
violeta29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mitzi76
Noi avem un joc Tiny love care are oglinda cantatoare, jucarii zdranganitoare si poate fi folosit si cand va fi mai maricel caci are si jucarii care se prind pe marginea lui si de care bebe poate sa traga. Intra pe pozele mele si o sa vezi. La patut am carusel si i-am mai agatat cateva chestii la care poate ajunge. Cand il las singur ii mai dau drumul la VH1 sa asculte baiatul musica buna. Avem si bouncer de la fisher price pe care l-am luat de la o fata de pe forum. Cand se plictiseste de jucarelele din fata lui i le scot si vorbesc cu el. Se mai joaca si singur cu manutele, isi urmareste fratii mai mari sau ne chitonim in pat. Ii pap piciorusele si pulpitele si el rade. Ii place si la baita caci rad si ma joc cu el si la masaj la fel. Cam asta facem noi la trei luni si o saptamana. Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul Primele zile ale lui Toma Luca, David si Toma, cei trei muschetari! |
Uite chiar acum studiam site-urile ca sa achizitionam un bouncer.Oglinda nu o prea tenteaza,se uita curioasa de la distanta,daca o apropii de ea plange.Deocamdata eu sunt jucaria ei preferata.Si mai are o sunatoare micuta pe care se tot chinuie sa o apuce si sa o bage in gurita.Cu muzica noi ascultam Romantic FM,iar cand trebuie sa facem nani Clayderman.
Am vazut pozele ai niste superbaieti,cred ca esti tare mandra de ei

Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
MissJJ spune:
Gata a plecat prietena asa ca revin rapid cu un mesaj pana dau papa la printesa mare ca aia mica face nani de dupa amiaza acuma.
Kamelya ms.
Anka deci e piept de pui facut in forma de stea si luna si inauntru sunt si boabe de mazare si de porumb, uite de www.birdseye.co.uk/our-food/product/chicken-and-veg-space-shapes/" target="_blank">astea vb. Da legat de carti e f fan ca ii incurajeaza de mici sa citeasca le dau carti de toate si Ari e interesata de ele ii place sa le scoata sa le studieze vine si imi zice din ele mai ales din aia dictionar cu poze pt copii e f fain facuta.
Marina sa stapaniti sanatosi camera.
De acu asteptam filmuleztele ca pozele le-am admirat ce mai ai o printesa scumpa de numa
ce elefant mare are ea.![]()
Narcisa vazut si admirat printesa superbaaa aia cu ingerasul si costumul de craciun sunt super pozele bine nici mami nu e mai prejos da am o sg pb legata de mami dece nu zambeste mami in poza?
Ca e tare frumoasa da daca ar fi si mai zambarici ar si mai si.
Anka si eu am zis ca e scump adik na comparativ cu ce pot lua de 80 de lire alte chestii mi s-a parut mult.
Vicky daaa stevie si mie imi place aia aici nu prea se gaseste nici nu stiu cum ii zice aici mi-e dor de un spanac cu stevie si urzici hmm yumii.
Admirat si ursuletzul tau mic si zburlici care e o dulceatza totala.

Flo ms tinem pumnii sa mearga si la voi cu papa acuma nah sa vedem cat ne-o tine si pe noi momentan e super ok mai vedem noi mai acusi.
Marina super pozele am sa pun si la site is in urma rau cu site-ul da efectiv nu am mai avut timp sper sa reusesc poate in weekend stau mai mult calare pe el si sa revin la zi ca sunt multe retete care asteapta sa fie trecute acolo.[abng]
Caprioara multumim.
Violeta la noi a avut succes gym-ul si barcutza aia cu pestisorii si vb cu mami, adik mami vb ca tv-ul si printesa super happy ca cineva chatuieste cu ea de zor nevoie.![]()
Cuscra legat de papatul noaptea se zice ca poti incerca sa ii dai ceai sau apa si incet incet se va invata ca nu primeste laptic si adoarme la loc dar cu astea fiind zise la varsta lui e cam greu sa stea chiar nemancat o noapte intreaga Ari pana pe la 1 an s-a tot trezit noaptea pe la 3 si bea cate un laptic acuma la Ami am sa incerc de la 6 luni laptele asta de noapte care zice ca e mai satios si sa ii tina pana dim da mai vedem, la noi de ex Ari se culca devreme la 7 deci nu avea cum sa stea 12 ore nemancata de aia se trezea la 3 si papa unlaptic bine cand era mica trebuia eu sa il tin da cand a mai crescut a devenit usor ii dadeam bibe eu ma puneam inapoi in pat ea bea termina punea bibe deoparte si nani la loc.
Merg sa mai vad poze.
vias spune:
Buna fetelor....
MADA
...LA SERVICI ESTE groaznic!!!! azi am mers la o firma...c are vor sa ma ia pe mine...dar pe 12 mil

...mai dar eu ce mama naiba mai manaanc?
![]()
![]()
![]()
![]()
...nu mai stiu ce sa mai zic si ce sa mai fac...

..in rest...pt FETELE DIN BUCURESTI
[red]Poate stie cineva unde as putea sa-mi fac impreuna cu Cristi analize genetice???...la ce spital??...stiti cumva vreun doctor bun???[/i]
Va multumesc mult...

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
Didi81 spune:
Ile, Aida mananca noaptea cel mai bine si nu ma incumet sa o amagesc cu ceai sau apa. Oricum, la cat de mult mananca ea noaptea nici nu cred ca asi reusii sa o amagesc, mai mult asi enerva-o. De obicei doarme intre 10-11 seara si 9-10 dimineata, timp in care mai mananca pe la 1-2 noaptea si pe la 6-7 dimineata.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
Didi81 spune:
Camy, ce bine ca mai scrii
. Tare rau imi pare ca ai in continuare probleme cu serviciu ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
maitreyi spune:
'na seara 
ariadnabr si io mi-s mai toporista si directa de felul meu asa ca stai calma. nu ma supar cand citesc opinii diferite...insa stiu ca, cel putin eu, as incerca si poate as si reusi, sa o spun si altfel. 
jucarii are 2 cutii deja din care se joaca cu toate mai putin cu una cumparata saptamana asta...e o zornaitoare cu tigrul din winnie the pooh...care mie imi place 
nani de seara - facem baita, spunem rugaciunea, citim din carticica cu iepurasul bocanila, papam si dupa, chiar daca nu e adormita, o pun in patut si sting lumina. ea se intoarce pe partea dreapta, sta si se uita la desenul de pe aparatoarea de la patut si in 5 minute e adormita
doar cand am fost la puseu a trebuit nitel leganata ![]()
bibe de noapte e necesar ca bebelusi sa aiba 6 ore fara papa, de obicei intre orele 12 si 6. daca is alaptati la san posibil sa fie alta treaba - nu am studiat problema indeaproape ca nu dau san. da la formula asa ni s-a spus si noua la puiericultura. la noi ultima masa e la 11.30 si urmatoarea la 7.30-8 dimineata
flo lumea zice ca seamana mai mult cu tat-su acum. semana foarte bine cu mine cand era mititca. acum seamana cu mine cand ii pun ceva pe cap in special pt ca nu i se mai vad urechiusile care sunt ale lu' tat-su 
maria veselia
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Mitzi76 spune:
| Citat: |
Am vazut pozele ai niste superbaieti,cred ca esti tare mandra de ei ![]() ![]() Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008 |
Asa e sunt mandra de nu mai pot! Abia astept sa ies cu ei mari pe langa mine si flacai! Deh, ca orice mama! Toti copiii sunt frumosi, important este sa le dam toata dragostea noastra.
La spital la Giulesti sunt doctori buni in asa ceva (genetica). Cred ca Albu daca nu cumva ma insel.
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
Marina_1609 spune:
poze cu ce mi-a iesit din reteta de la GINI aici![]()
merci Gini pt reteta
foarte bun!
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
Mitzi76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanna INTREBARE E adevarat ca copilu' nu trebe sa manance noaptea????!!! Io am ramas trasnita cand bona mea a inceput sa sustina treaba asta si nici macar nu m-am deranjat sa o combat. Numa i-am zis ca al meu mananca shi punct. Dar dupe, o sun pe o prietena cu bb de 1 an shi alta de 10 ani (cam ascult de tipa asta) care imi zice ca asa e da' nah ... daca nu-l pot dezvata ... Ca cica noaptea tre' sa fie noapte si sa doarma si atat ca mai tarziu va constientiza trezirea si se va trezi in fiecare noapte chiar daca nu ii e foame. Si azi bona, dupa ce a ratat 2 mese in care nu i-a mancat copilu' decat 40 de ml imi zice "pai da, o sa manance din ce in ce mai putin ziua din cauza ca mananca noaptea". Offf ... tre sa ma calmez cu bona asta ca imi vine mereu sa-i iau copilul si simt ca creez tensiune aiurea. Tre sa ma relaxez si sa-i dau 1 sansa. |
Mai, bona ta e cam deplasata, scuza-ma ca iti spun. La varsta asta chiar mananca noaptea. E si normal! Copilul renunta singur la unele mese. Oricum daca nu se intampla asta dupa ce face patru luni implinite ai o gama larga de cereale pentru biberon. Eu asa am procedat cu baietii mei si daca se trezeau noaptea sa mai ceara ceva, le dadeam ceai sau apa. aveam grija sa vad in timpul zilei sa manance sa le ajunga si sa ia in greutate. Plus ca dupa asta nu mai intarzie mult nici celelalte alimente, mai ales la cei crescuti cu formula. Iti urez succes, eu abia astept sa faca patru luni!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!