Pepenasi de iulie-august 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Multumesc de raspunsuri. Al meu mananca la 10 seara si apoi la 4 dimineata deci sunt 6 ore ...
Off m-am saturat sa stie tot cartieru' ce trebe sa faca un bebel. Bai nene park vreun bebel a spus vreodata cuiva in cuvinte ceva. Asa de sigure is toate fomeile astea. Mie imi sta in fire sa mai intreb: " da de unde stii?????"

Mada si acuma Ari mai papa noaptea?

Da ce mai copilu ii nebun? Daca el se scoala ca ii e foame, atunci trebe sa manance si gata! Unde scrie ca noaptea ii numa pt somn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

MADA, asta cu vorbitul clar e cea mai buna distractie,da uneori nu mai am nici scuipat in gura si acum ma mai doare si nesuferita asta de masea
ILLE, si io sunt in acelasi club, la mine insa uscatorul n-are nici un efect
CAMY, imi pare rau sa aud ca ai probleme cu serviciul,si eu tot cam 12 mil pe luna luam la munca dar castiga sotul mai bine

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

kamelya merci de informarea cu vaccinul.

bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Mitzi pai bebelu' meu are 4 luni si 2 saptamani
Iar cu diversificarea eu is din alea incapatanate care vreau sa incep la 6 luni chiar daca e hranit cu formula.

Vio nici la mine nu mai are acelasi efect uscatoru' dar speranta moare ultima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Mai da m-ati terminat cu prajitura aia cu mere,trebuie sa-mi fac timp sa o incerc si eu

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Maiytrei iubita, zau ca zilele astea nu am timp sa-mi super gandesc si cizelez cuvintele. Asa cum am mai spus, am destule pe cap...dar asta e, cine intelege de ce am scris mesajul despre comoditate, intelege, cine nu...nu...ata ete, eu nu am de ce sa ma explic.

Ileanno Vezi bei ca nu au iesit dansuri pe aici? Oricum eu numai daca scriu ceva care sa scoata pe cineva din sarite ma ceteste lumea...in rest...vb singura sau pe messenger, lol!

Anyway, cu ocazia asta, inca o declaratie de dragoste fetelor care au fost alaturi de mine zilele astea si m-au ajutat sa nu ajung la nebuni... Multumesc mult! Sunteti minunate!

Pup si gata, ma retrag iar...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ile stai calma atunci

maica-mea i-a cumparat fetii, ca tot vb de carti, dupa care eu is by the way ah-ti-a-ta , o carte cu povesti "bunico, spune-ne o poveste cu animale salbatice" si ii citesc zilnic. ce imi place la ea e ca nu sunt povesti cu zmei, balauri si alte bazdaganii ci au o morala foarte faina si subtila.

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mai, cu mancatul noaptea eu am noroc. de la 2 luni jumate a inceput sa doarma 8 ore legate. Acum suntem la 11. Si nu am facut nimic deosebit, pur si simplu s-a sculat din ce in ce mai rar (pour une fois cum zic aia la carte). Ce am facut a fost sa nu o schimb la masa de noapte NICIODATA, sa am numai o lumina slaba si fara povesti, zambete si alea, alea ca ziua. Acum daca se mai trezeste noapte, extrem de rar, (din diverse motive necunoscute), nu-i dau sa manance, o linistesc si gata.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Valeeeuuu, ati avut o logoree azi de am innebunit pana sa ajung la zi. Da acuma ma apuca si pe mine logoreea si cred ca o sa scriu mai multe mesaje, ca sa nu fac un roman dintr-unul singur.

First things first, LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR ZILEI!!!Sa cresteti mari si sa ascultati de mamici si tatici!

Kimmy, felicitari pt. primul dintisor!!

Mersul la vot, mi=am promis ca nu mai merg in veci, ca oricum toti sunt la fel, in tara asta cred ca si cel mai sfant dintre calugari ar ajunge in parlament s-ar transforma intr-un hot si un corupt. Iar uninominalele astea cu colegii numai uninominale nu sunt, ca din ce am citit despre sistem pana la urma tot partidul il alegi si tot pot partidele sa decida care oameni si-i trimit. In fine, urasc politica si politicienii, cel putin in romania. Alegerile din SUA parca au fost mult mai interesante.

Jucarii si alte chestii pentru copii, si eu cred ca le luam mai mult pt. noi. Azi a fost una din acele zile cand am colindat cu sotul magazinele ca sa-i cautam hainute si jucarii lui Luca. Mama, cred ca am ajuns dependenta!! Mie nu imi face atata placere sa imi iau lucruri da cand vine vorba sa-i iau lui Luca parca nu ma pot opri si imi face atata de bine la psihic de nu-i adevarat! Abia astept sa mai creasca sa putem sa ne jucam si cu jocuri, sa citim povesti si sa avem activitati mult mai diversificate.

Mada multumesc mult ca ai modificat listuta la noi! Eu chiar azi am vazut ca exista lapte pentru noapte si sunt chiar curioasa, dar scria pe el ca este pentru 6 luni si mai sus, deci mai asteptam si noi.

Premergator. Xena, e o scumpa Mariuca ta . Insa, acum sa nu va suparati pe mine, dar tot ziceam ca discutiile cu opinii diferite sunt constructive. Eu sunt impotriva premergatorului asa de devreme. www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/video/0-2-ani/suntem-gata-sa-trecem-la-premergator-166" target="_blank">Aici explica un pediatru de ce nu trebuie pus copilul in premergator inainte de 9-10 luni. Acum eu habar n-am cine e pediatra asta, dar pare destul de logic ce spune. Chestia e ca grabitul copilului in multe privinte nu are efecte imediate, pe moment pare fericit, dar pot avea efecte pe termen lung, cum spunea si pediatra. Parerea mea exclusiv din ce am citit.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Ce-mi place atmosfera de aici! E atat de VIE!!!
Bravo fetelor!!!
Am tot citit, ca deh am lipsit toata ziua, si a fost foarte interesant, nu m-am plictisit deloc
Eu sunt cam nesuparacioasa de felul meu, sunt genul care viseaza pasarele si floricele toata ziua, totul este roz si frumos si in general sunt cu mintea-n nori asa ca daca vreti sa va luati de mine cu ceva nu ezitati!!
N-am pareri la fel cu toata lumea,nu tin ca alte fete sa aiba aceleasi pareri ca si mine, am si eu ideile mele fixe legate de cresterea lui bebe dar respect parerile celorlalte fete. Si de obicei la mine totul tine de moment, adik daca aplic ceva acum la Luca nu inseamna ca la urmatorul copil voi face la fel. Parerea mea e ca trebuie ca, de fiecare data, sa ne adaptam la situatia prezenta, la fiecare bebelus in functie de cum e el.

Votat: eu ma duc ca-mi place sa votez!

Jucarii si hainute: sunt in dezastru, as cumpara continuu, mie imi trebuie o lesa in care sa ma tina sotul cand iesim la cumparaturi. Nu va mai spun cum e cand plec singura, trebuie sa-i iau si sotului ceva ca sa nu observe droa ia de sacose pe care le indes una in alta. Sunt cam maniaca

Comoditate: si aici sunt campioana, nu va spun cat de mult admir fetele care fac atatea in casa. Eu nu gatesc si nu fac curat, sunt o poama! Cred ca barbatu-meu a facut o afacere proasta cand m-a luat dar nu se plange

Ma gandeam sa ne povestim si noi mai multe despre noi si nu numai parti bune ci si cele negative, asa sa ne cunoastem mai bine
Tot la capitolul defecte: mie imi plac berea si tigarile, imi place sa ma distrez si de-abia astept o ocazie sa imi fac de cap. Na! luati-va de mine ca sunt si mama si sotie denaturata

Forma cap bebe: si bebe meu are capul putin deformat iar dr mi-a spus ca nu se mai poarta capul rotunjor, na! ca m-a bufnit si rasul asa ca incerc sa-l pun mai mult pe burta si sa sper ca poate i se mai rotunjeste pana la 1 an. Asta sa fie baiul!

Mergi la inceput