Pepenasi de iulie-august 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Nu ma lasa sa dau linkul la clipul unde explica pediatra despre premergator. Pacat, era chiar interesant. Imi zice reclama ilegala.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Ileanna, si eu am auzit povesti din astea ca sa ii dai apa sau ceai ca sa se obisnuiasca sa nu mai manance. Eu refuz sa fac asta pentru ca bebeul meu oricum nu mananca foarte bine, asa ca daca el isi intrerupe somnul si e dispus sa manance eu ma bucur si nu o sa-i dau o apa chioara in loc de ceva hranitor.

Gata, nu ma mai lasa bebe sa scriu, revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Cuscra nu mai papa acuma dar pana la vreun an un an si a papat la 3 in fiecare noapte ca ceasul si sa mai lamurim o treaba ca deja ma enervati, glumesc of course, papa de la 5-6-7 am se considera papa de dim nu de noapte.
Deci acuma e si o chestie sa observi ce si cum ca aici zice sa le dai ceai sau apa daca ei se trezesc numai de moft sa se lincioreasca in bibele cu lapte ca sunt copii care fac si asta eu am continuat sa ii dau lui Ari de ex si lapte praf mult dupa 1 an, de fapt pana la 2 ani pt ca ea nu manca asa bine ziua si ii dadeam in continuare lapte praf da la 4 luni nu te poti astepta sa nu se mai trezeasca deloc noaptea pe la 7 luni 8 chiar 9 ar trebui sa se trezeasca o data pe noapte maxim. Bine asta e general acuma depinde si de copil.
Moni cu placere. da acuma e nou abia a aprut si la noi asta de noapte acuma nu stiu cat functioneaza si cat nu o sa probam si noi dupa 6 luni.
Bubu you go girl! Asa imi place si mie ca doar nu suntem perfecte nu? Eu defecte vb f mult nu suport cand stiu ca eu am dreptate si celalat se incapatzaneaza sa imi zica ca nu si nu si eu stiu 150 la suta ca am dreptate, putin maniaca in privinta ordinii si fiecare lucru are locul lui si tre sa fie estetic si etc, da asta e in genere valabil la balante, sunt obsedata de curatenie bine asta poti zice si ca e o calitate in rest nu fumez nu beau cafea nu beau alcool decat rar la o ocazie si atunci nu mult oricum nu sunt genul sa ma imbat si sa uit ce am facut asa ca all is well.
Nu am apucat sa vad decat cateva poze da avem niste bebelusi superbi bine nici fratiorii/surioarele nu-s mai prejos.
O intrebare am Tecky de unde ai luat covorasul cu winnie?
Camy uff aiure si la tine cu serviciul asta eu sper sa gasesti un post bun unde sa fii platita cum trebuie.
Edit: Marina mama draga nu mai pune poze din astea la oameni la dieta pfoaii ce super arata prajitura. Na ca acu tre sa fac si eu da sa iau mere ca restul de ingrediente le am.
Atb ce baiat scumpel ai tu acolo e un dulce si jumate si ce fain sta el si citeste revista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Marina, ce bine arata sushi si prajitura!!! Voi mancati sushi fara sos? Stiu ca exista ceva sos special, din soia, si cu ala sunt suuuper bune. Bambusul de unde l-ai luat?
Moni_or, ti-am vazut baietii, sunt tare frumosi toti 3! Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi, sa-ti aduca 3 nurori la fel de frumoase!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Mada, multumim!
Am vazut si eu pozele voastre de la Halloween, doua printesici superbe!!!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

atb, cu sos! dar nu l-am mai pozat. in orez dupa ce fierbe pui un sos din sare si otet, cand le mananci le dai prin sos de soia si pui si un pic microscopic de sos wassabi. vezi ca este reteta pe site-ul ala...

madascuze ca te distrag de la dieta

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mitzi - si Eliza se da in vant dupa uptoten

Vicky - habar n-aveam de dragovei! Spanac mananc si imi place de nu mai pot, dar al meu sot nu e la fel de incantat...

Capri - multam de sugestie, dar eu as fi un potential client numai daca targul ar fi online

Vio twenty-nine - sa iti zic parerea mea de bouncerul cu pricina. Zau, il credeam mai destept... Sigur, copilul sta bine in el, da acolo din maini, trage de jucarii. Sa iti zici ca m-a cam dezamagit
- jucariile se desfac relativ usor de le arici. Ma rog, a mea nu si-a dat inca cu ele in cap, da' a lu' Capri da.
- cand o dai uta, jucariile se balangane tare, deci trebuie sa dai arcul ala jos. Asta ma streseaza... sus arcul jos arcul...
- vibratia aia... Am crezut ca e al meu stricat, ca in prezentare vazusem ca batzaie copilul stanga-dreapta, cand colo... vibratia aia e mai modesta ca la un dildo, pe cuvantul meu,... ii bazaie copilului la fund... iar a mea e complet indiferenta la bazaiala respectiva.
- maimuta canta cateva secunde. Ma gandeam sa cante si ea ceva mai lung..
Una peste alta, e ok sa ai o dracie de-asta in casa.

Marina - sa stapaniti sanatosi camera, si asteptam filmulete. Abia astept si eu ...cred ca la sfarsitul lunii imi iau si eu, vreau o camera foto care sa filmeze, asta a mea filmeaza fara sunet. Video avem un Sony dar si ala ma streaza ca pana procesezi imaginea te impusti....

Mada - acuma m-am clarificat... Credeam ca e vreo mazare noua, ca pepenii aia patrati

Camy - imi pare rau ca ai probleme la serviciu, dar nu vad alta solutie decat sa ai rabdare... Chiar urmaream emisiunile, cu criza asta au stagnat mult angajarile, salariile parca sunt mai micute....

Marina - moama da' ce minunatii mai pregatesti si tu! Ce e aia nori???

Ile - de ce zici ca ti-ai luat bona in loc sa iti iei menajera? Ce faci cu serviciul pana la urma?

Bubu - si mie imi place berea! La vin nu am aceeasi placere, dar la bere nu ma pot abtine
De tigari m-am lasat.
Nu m-as putea insa sa ma las vreodata de cafea!

Ile - a mea se trezeste la 5 ca sa manance, dar nu mi se pare anormal... Seara mananca la 8, maxim 9...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

atb, bambus gasesti in hipermarketuri la raionul nu tot felul de sosuri straineze. noi de acolo am luat o data un kit pt sushi si l-am pastrat...

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Atb cred ca te refereai la Mitzi cu cei 3 baieti, eu am numai unul singur si nu cred ca o sa ajung la 3...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

moni-or ia textul cu copy-paste ca sunt curioasa .

Pe Alex l-am pus la 8 luni si jum.

Pe asta mic l-as pune dar a zis dr. de la kineto sa nu-l pun avand in vedere ca a muncit sa-i indrepte toate cele, ca sunt toate legate intre ele....adica sta cu capul intr-o parte = se deviaza auzul, vazul....e ca o axa si toate trebuie sa fie la distanta egala de ea...

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput