Pepenasi de iulie-august 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

anka, nori e o foaie din alge, e uscata si f fina. tre sa fii atenta sa nu se rupa. cand pui orezul cald pe ea, se inmoaie si e flexibila

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

marina unde ai gasit nori di ceea?

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

in orice hipermarket gasesti de toate

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Uraaaaaaaaa! Ne-a venit si noua scaunelul de masa pt bebe, e superrrr! sunt atat de incantata de el incat imi vine mie sa ma urc in el

Anka: ei uite eu nu beau cafea dar compensez cu altele dar ce bouncer aveti?? si eu am comandat unul de la Fisher Price, il primesc maine, unul destul de simplut la vreo 200 si ceva de lei ca bebe nu se omoara cu leganatul sau muzica, pt el cel mai important e sa-i agat jucarii ca trage de ele, maraie si rade la ele

Mada: pupici pt micuta obsedata de curatenie care are niste super cizme albe (stie ea!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

am vazut poze cu sara (carissma) - superba mi se pare ca seamana cu fiu-meu, mihaita (cristina) - un falcos dulce foc, erika, frumoasa si seamana mult cu mamica anka, anais ce fotografii bestiale are, mai ales cea ingeras!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

multzumesc mult pt aprecierea copilului meu prea activ!!!poate va imaginatzi ce patzesc eu toata ziua

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Flo, nu e un text, e un filmulet in care explica pediatra. De fapt sunt mai multe filmulete in care explica tot felul de chestii legate de copii: despre dinti, despre diversificare, jucarii etc, tot.

Nu ma lasa nici cu spatii sa scriu site-ul, frate... cate restrictii... Daca vrei iti dau PM, poate acolo ma lasa.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

moni daca merge in PM il vreau si eu te rog

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

bubu de unde ai luat caciulita aia verde? imi lace de numa...aici nu am vazut asa mica modelu' ala!

au fost ai mei pe la noi..si vede si mami putzza lu' Raul..si zice pe un ton asa..ingrijorat "Oana, da de ce ii puta asa..mai maronie!?" (si maica-mea e de asta.. activa inca) si io..pai mami..nu e asa!? taica-meu "hai nuti sa-ti arat!" da' nu...mami tot cu o moaca de "iooi ce are cupilu la sula"
mno..cu votu' cred ca merg da votez in alb

xeno da' nu ne pui poze cu gala wella!?

narcisa beton pozele...aia de craciun imi palce tare!

dormit: raul doarme in patul lui, cu noi in camera...adoarme de obicei la tzatza sau cand sta la ragait..doarme de pe la 10-11 pana la 4-5, depinde cand adoarme

io mi-s cu tzigarile...mmm...yami-yami...astept momentu cand oi pune iar buzisoarele pe o pipa
iar in studentie eram si cu cate o berica doua ...rockoteca (vaii....ce cuvant) chefuri de ne rupeam...corturi..chitari.....vin cumparat din sat de la tarani..ca era ieftin...rau si te durea capu' a 2a zi...mno....

activitati cu copilu cu siguranta sport si miscare in aer ..cat mai mult....ai mei asa m-au crecsut, si pe sorella la fel...pe schi m-au pus la 2 ani, apoi am facut gimnastica, balet, tenis de camp, inot, volei, atletism, arte martiale (bine..toate astea in timp...asa in decursul anilor) drumetii pe munte+ tot felu de constructii de toate felurile...aa..sa nu uit de pian, dansuri populare , pictura..mna..o groaza..si-mi place cum m-au crecsut si ce sunt!
plange puiu'...cere tzatza...pe maine

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

VIOLETA TM ,intrebai unde sunt fetele dragute de la odisee.iti raspund eu,sunt aici-BOTI,BIRI,BUJO,SUN,CRISTINA,ANAXENA,FLO,MADA MXM si multe alte fete.ele nu jignesc, ele dau sfaturi pertinente si nu au apucaturi de tata de mahala.

sa ti explic si de ce s a ajuns la jigniri atat de personale.aici s au legat prietenii in afara forumului si daca a inceput cineva sa ma jigneasca,a inceput apoi atacul in haita.daca citesti la discutii generale,la subiectul despre mirese,vei vedea ca si acolo s a intamplat la fel.iar cineva de aici avea sa mi plateasca o polita mai veche,pt ca m a mai jignit o data si i am dat ignore.

chiar daca am fost facuta frustrata si tuta,chiar daca am fost acuzata ca sunt o mama rea si nu stiu sa mi educ copilul,chiar daca mi s a spus ca din cauza mea copilul va ajunge mai tarziu cum nu se poate mai rau,eu stiu ca nu sunt asa.nu cred ca am jignit vreodata pe cineva,apeland la apelative josnice,nu cred ca am spus niciodata cuiva ca eu sunt o mama buna si ca alta[sau altele]nu e[sau nu sunt].

atunci cand povestesc ceva pe forum n o fac neaparat pt a primi sfaturi,ci pt a ma descarca.de aceea poate am fost perceputa ca plangandu ma mereu..., pt ca atunci cand eram trista,cand simteam ca ceva nu merge bine,ma descarcam la voi...asa am simtit eu,ca mi sunteti prietene...

Mergi la inceput