Pepenasi de iulie-august 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 16
Tecky spune:
Mada am cumparat covorasul cu Pooh de la o vecina care aduce marfa din Turcia,am dat 75 Ron pe el.
Mona nu mai pune la suflet tot ceea ce te deranjeaza,tu esti o femeie puternica si demna de admirat.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
ileanna spune:
Bei ariadno ia nu te mai plange atata 

Gagix haidetzi sa ne luam de bubu 

Bubule shi eu mi-s poama mare rau. Da' am shi gura mare shi sar la atac pana sa se prinda victima ca io mi's varza (aka barbat, soacra si care mai are de suferit cu asa o poama ca mine
).
Shi da ... nu-i asa ca atmosfera e vie??? 
moni de acord cu tine cu premergatoru' da la Xena nu se aplica nici o regula (anutzo nu fac misto de tine). Xena este o bestie superba (=femeie bestiala
) de 24 de ani care duce in spate afacere, barbat si cupil. Si daca fie-sa ii seamana cre' ca nu ma mir ca e in premergator de la 5 luni 
Mada si eu zic ca papa de la 5 este masa de dimineata si nu de noapte. Sau ma rog ... asha ma consolez
.
Bah io nu pot vb de defecte ca ... e prea lung subiectu' shi ma deprim
. Noroc ca am enorm de multe calitati care le compenseaza 

Anka Erika are pauza mai lunga ca Vladutu.
Pai bona o sa faca si curat dat fiind ca io is acasa. Mi-am luat asha ... ca sa ma pregatesc pt cand oi mere la servici (ea era libera de luna asta si nu mi-am permis sa risc sa o pierd) si ca sa nu mai stau L - V 25 din 24 io singura cu copilu'. Altfel nevoie mare nu aveam drept urmare nu am nici o motivatie sa-i las copilu' pe mana si cand il ia stau ca uliul pe ea. Balamuc. Nah ... o sa ma apuc de jogging, de dormit la pranz ... de citit ... de recuperat 4 luni cat am stat singura cu bebeu'. Vad io cum folosesc cele 8 ore / zi. Oricum incepe balamucul cu mutatul nostru shi al soacra-mii
. De intors la munca nu prea am ganduri. Stau sa vad ce bani primesc si cand ... apoi sa vad care mai e treaba prin banci. Sa vad dc scot capu' sau il tzin la cutie
.
oana moamaaaaa ce parinti ai avut!!!
Transmite-le te rog toata admiratia mea!!!
Mitzi76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanna Mitzi pai bebelu' meu are 4 luni si 2 saptamani Iar cu diversificarea eu is din alea incapatanate care vreau sa incep la 6 luni chiar daca e hranit cu formula. |
Pai fiecare face cum crede, eu am povestit cum am facut si ma bucur ca am facut-o ca eram zombie rau de la nesomn. Si sa nu ma intelegeti gresit, dupa ce am bagat seara cerealele, destul de tarzior ca ora, era firesc sa se mai scoale bebe la ora la care era obisnuit, ca avea reflex, dar eu stiam ca nu are cum sa-i mai fie foame. De, nici nu voiam sa se ingrase prea tare, ca cerealele sunt satioase cu lapte si eu le faceam grosute. Asa ca de aceea ii dadeam apa sau ceai, nu as da asa cva de foame copilului, Doamne fereste. Diversificarea am inceput-o asa ca asa am ramas de la primul pe care l-am crescut cu cartea lui Capraru, ca nu am nici socrela si mama nu-i pensionara sa ma ajute, asa ca am facut si eu cum am crezut ca e mai bine.
Cred ca porecla imi ramane soacra cu trei nurori ca si acum cand ma vede lumea pe strada cu unul in carut si doi spanzurati de el se uita ca la urs si-mi zice ca o sa fiu soacra cu trei nurori. Las ca n-o fi asa rau, dar daca mi-o aduce vreunul vreun ginere ce ma fac???

Azi am gasit zic eu strategia perfecta pentru seara. Dupa baita bebe vrea mereu sa doarma, dar dupa o jumatate de ora se trezeste si nu mai pot sa fac nimicutz. Asa ca daca sotul nu-i acasa mi-e greu sa ma ocup si de ceilalti doi. Sa va zic ce am facut: am luat copilul si l-am pus in bouncer si l-am carat dupa mine la baie sa le fac dush celorlalti si apoi in camera la imbracat si povesti. Am dat drumul la vibratii si a stat cuminte si a motait la povesti. Acuma i-am dat sa manance si mi-a ras un bibe de 170 ml. L-am pus in patut fara sa ii zic nimic. Inca nu chiraie. Sa speram ca functioneaza.
Multumesc mult pentru actualizarea la listuta

Poate mai scriu vreun mesaj in seara asta ca am logoree, daca ma lasa bb.
Si nu in ultimul rand sunt trista pentru fetele care se cearta si pentru cele depresate. Sper sa treaca si sa fim toate vesele si bine dispuse si sa ne impartasim cu drag experientele cu bebeii.
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
ariadnabr spune:

Mona draga mea imi cer scuze ca ti-am scris. Mare greseala! Dar lamureste-ma si pe mine, te rog, din mesajul tau reiese ca EU am politze de platit tie? sau nu de mine era vorba? Ca de faza cu mahalaua, mdea, se pare ca sunt!
Da' io-te maine chiar (ca azi a inchis mall-ul) ma duc si imi cumpar si fusta colorata, un batic si neste opinci, imi pun si-o tzara de praf in cap si ies acilea la poarta cu scaunu' (problema e ca n-am poarta, da' nu-i bai!!) ca sa completez imaginea ta despre mine!
Mai fato, pai inteleg, noi aste-a mahalagioace (nu stiam io cu cine seamana fiica-mea 
) te persecutam si jignim (shame on you alea de sunteti rele! La coltz cu voi!!) Atunci, astea de le iubesc io de mor, alea pertinente, dulci, diplomate si dragute, de ce oare au aceeasi impresie ca si noi, astea negre la suflet? oare asta nu-ti da de gandit? Nu? Pacat!
Acuma, de-am termenat cu Mona MESAJ IMPORTANT CATRE TARA mai ales catre voi alea de va iubesc io de mor si-mi sunteti pe lista de messenger...BAI, ia revizuiti-va mai lista, nu vedeti ca m-am strecurat io!! mahalagioaca, tzatza de strada mica si amarata de Dublin, pe lista voastra??? Come on now! Dati ignore, ca va infectez cu manierili meli indoielnice...![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
dia_filipas spune:
Seara buna....ca la noi nu fu asa...
E taaare agitata si plange toata ziua, vrea numa in funduletz, i-am si ridicat o treapta carutzul. Am vazut jos pe gingie ceva suspect, cred ca ii cresc dintii..Dar totusi s-a intamplat si cel mai frumos lucru de pana acum: IN SFARSIT A RAS CU ZGOMOT
!!! Is tare fericita!
Kimmy felicitari pt. dintisor!!
Capri,Monica felicitari pt. intoarceri!!
Map sper sa rezolvati repede si usor problema caputului!!
Ile si Miruna se trezeste la 4 si la 7 pt. papa, si adoarme doar leganata si rar la tzitzi, cand are rabdare sa molfaie chiar daca vine si lapte! Noua la curs ne-a zis sa nu le dam ceai noaptea pt. ca dupa aia se vor trezi tot timpul. O prietena asa a patit, i-a dat baiatului ceai si acu are 4 ani si inca se trezeste si cere ceai. Cica de lapte se dezvata ei singuri, amu' nu bag mana in foc...
Camy imi pare rau ca ai pb cu serviciul...Te inteleg, eu aveam salar 10 mil. si am si studii superioare, da no, asta era nivelul in firma...Oricum, nu era chiar asa naspa, ca impreuna cu sotul ne descurcam...si noi platim rata la banca si rata la CAR...
Sper din suflet ca reusesti sa gasesti ceva mai bun! Chiar meriti asta!!! 

jucarii noi avem cateva, eu nu am apucat sa-i cumpar ca a tot primit. Preferata ei e o rata care macaie si un sirag de-ala de se prinde la carutz, si ala zornaie, in rest eu is belea, as sta 3 ceasuri in magazinele cu jucarii, asa fac si in metro, stau si ma uit la fiecare si
. Mama ce palnuri am cum o sa ma joc cu ea!!
la vot nu merg, habar n-am cand is alegerile
da' nici n-as avea vreunul mai rasarit de sustinut...
distractie si printre hobbiurile mele se numara
si
, cu fumatul m-am lasat deocamdata, da' sunt melancolica dupa "zilele faine de odinioara"
comoditate is my middle name!!
Aveam atatea teorii si idei, si din comoditate am mai renuntat, asta in general, in viata, nu numa cu bebe.
Mada
si eu mooor cand stiu ca am dreptate si ceilalti zic ca nu. Asta e ceea ce ma calca pe nervi cel mai tare!!!
Bubu sa folositi sanatosi scaunelul!
anaxena super scumpa Maria in premergator!!!
Iar tu ai o voce tare faina
!
ariadna sper sa treca problemele si sa intri mai des, poate ni le povestesti si noua... 
Moni as vrea si eu filmuletele pliiizzz!!
Suna interesante!
oana

bestiala faza cu putza maro a lui Raul!!!
Ma duc sa fac o baie sa ma relaxez, ca o fost o zi grea.
Noapte buna!!
Dia
mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
Mitzi76 spune:
Si uitasem sa spun despre site-ul de copii uptoten. Eu m-am riscat si am platit cu cardul cont pentru copii si sa stiti ca ma bucur. Este super si copii mei au invatat multe de acolo. Luca stie sa numere in engleza pana la 1000, ca i s-a deschis apetitul pentru asta. A si de la Dora the explorer stie sa numere in spaniola pana la 20. E asa scump cand bolboroseste in spaniola ca imi vine sa-l mananc pe tot!
Mitzi76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dia_filipas Noua la curs ne-a zis sa nu le dam ceai noaptea pt. ca dupa aia se vor trezi tot timpul. O prietena asa a patit, i-a dat baiatului ceai si acu are 4 ani si inca se trezeste si cere ceai. Cica de lapte se dezvata ei singuri, amu' nu bag mana in foc... |
Cred ca asa e, dar cum ai mei transpira rau, preferam sa stiu ca au lichide destule si nu m-a deranjat, ca e mai comod sa-i mufez bibe cu apa sau ceai de langa mine pentru cateva gurite decat sa stau sa fac lapte la bucatarie si ala micu sa urle. Acum cei mari au canile pe biroul din camera lor. Seara beau apa destula, dar noaptea se mai trezesc si isi iau de acolo. Doar mijlociul ma mai cheama daca face pipi sau vrea apa, ca e mic si nu ajunge la lumina. Vad ca asta micu bazaie, ma duc sa vad daca mi-a dat gres strategia!
ileanna spune:
Uofff mahalagioaico ... ![]()
dia interesant cu ceai VS lapte noaptea. Cred ca o experienta de genul asta imi povestea la un moment ana_a cu Stefan al ei.
atb spune:
Moni_or, scuzeeee, da, de baietii lui Mitzi era vorba... sunt blonda nah, ce sa-i faci? si nu e prima data... le-am mai incurcat eu si pe dana81 cu didi81, i-am urat lui didi bafta la examene si ea nici vorba de asa ceva...![]()
Ca sa ma scuzi de confuzie, pupici multi-multi si tie si scumpicului tau. Are o fatuca asa de dulceee! 
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
anaxena spune:
http://www.youtube.com/watch?v=Gi4oxeSSNHY
si
http://www.youtube.com/watch?v=Lb7pqUO9-yo
pt cine se plictiseshte si sta bine cu nervii si urechile
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2