Pepenasi de iulie-august 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 17
monalac spune:
draga ariadna,nu era vb despre tine in msj meu.cel putin nu in prima parte.
care sunt fetele alea care au aceeasi parere despre mine?ia numara le tu si vezi,depasesc degetele de la o mana?
ps-vezi sa nu cheltui prea multi bani maine in mall.
ariadnabr spune:
Adica nu-s io aia cu politzele da's tzatza?
Boon asa! Bey care-si face mila si-mi tremete si mie un batic de ala cu flori mari? Ca n-am! De rest fac io rost! ![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanna dia interesant cu ceai VS lapte noaptea. Cred ca o experienta de genul asta imi povestea la un moment ana_a cu Stefan al ei. mama gandacelului Vladut , 08.07.08 |
exact! Asa am patit cu Stefan. Am ajuns sa-i dau vreo 3 sticle de ceai pe noapte plus ce mai bea pe zi ajungeam la litri de ceai....si nu glumesc! Apoi am zis intr-o noapte GATA nu este! A urlat cateva zile si a trecut... insa...nu mai repet faza asta cu Matei.
Ana - mami de
Stefan si
Matei
bubuleana spune:
oana: caciulita aceea am luat-o de la mothercare. Si eu mergeam in rockoteci...hmmm ce vremuri...
dia: felicitari pt rasul zgomotos!! si pe mine ma termina de fiecare data cand rade in hohote, sunt mortali de dulci!!
moni_or spune:
Dia, felicitari pentru rasul cu zgomot al Mirunei! Vai, cat astept si eu momentul asta...
Eu ti-as trimite cu drag linkul la site, insa cred ca nu ai activat PM, ca nu imi apare asa cum imi apare la alte fete. Activeaza-ti-l si ti-l trimit imediat!
atb, nu e nimic,
si noi pe Nicholas si multumim de compliment!
Anaxena, e o dulceata Mariuca, parca e bagata in priza, chiar ca tind sa cred ca are dreptate Ile si regulile nu se aplica la voi...
Am vazut eu bine? Sta in picioare singurica?? Sau o tinea tati de spate? Oricum, precoce rau fetita ta, te cred ca te stoarce de energie, mai ales la cate ai pe cap si pe langa ea.
Offf, ce rau imi pare cand se tensioneaza atmosfera... Dar totusi vad ca mailurile "duelistelor"
au si umor in ele si eu cred ca se poate trece peste aproape orice cu putin umor.
si
Mona si Ariadna!
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
Caprioara spune:
Fetele,
pe toate care ne-ati felicitat de intoarcere.
Dia, felicitari pentru rasul zgomotos
!
Xena, ai un cupil minunat
!
Edit: Moni, da Maria Xenei chiar se tzine bine pe picioare! Au fost pe la mine si am avut ocazia sa vad cu ochii mei! E super tare gagica!
Va urez o noapte linistita!
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
maitreyi spune:
moni 
mona 
ano chiar ai voci faina
bai asa face si alexandra cand e obosita tare si atunci e neaparat necesar sa o culc ca devine si mai agitata...eu nu ii mai dau seara jucarii pt ca o agita. seara e mai bine sa fie mai liniste in casa, eu ii pun lorenna mckennit sa asculte si in caz ca e agitata se linisteste.
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
dia_filipas spune:
Moni ciudat cu PM-ul...ca eu am mai primit, deci ar trebui sa fie activat. Daca nu, cum il activez?
Dia
mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
monalac spune:
ESTRELLA,imi pare rau ca ai avut probleme cu maya.si cris a avut infectie urinara cu e coli at cand avea 2 luni,am facut tratament cu cedax,pt ca asta a iesit la antibiograma,dar nu s a vindecat decat dupa a doua tura de antibiotic.
eu am banuit ca are un reflux vezico uretral,pt ca urina intotdeauna discontinuu,iar la ecografia renala facuta la budimex a iesit totul ok.
pana la urma am fost la dr basca,un urolog f bun,care profeseaza la spitalul grig alexandrescu,dar noi am fost la o clinica particulara,diagnosis,pt ca la spital era f ocupat.l a decalotat pe cris,caci el aproape ca nu mai putea urina si dupa decalotare nu l a mai durut cand urina,insa continua sa faca in jeturi.dupa ce a scapat de pampers a inceput sa urineze in jet continuu.acum,nu stiu ce sa zic,dar daca continua sa faca inf urinare,cica tb investigat,tb facuta urografie si cistografie,care sunt destul de nasoale.
dar sper sa nu fie cazul si nici la rinichi sa nu aiba nimic.
cat despre mancat,nici cris nu manca si in greutate a luat f prost,dar e sanatos si asta e tot ce conteaza.multa sanatate!
irolf1 spune:
Am intrat si eu acum pe site-ul uptoten, fff interesant, abia astept sa-i arat lui Alex maine, uite de-aia imi place mie sa citesc aici aflu tot felul de lucruri utile.
Mada cand ai tu timp 17.04.1982 completare la listuta.
Jucarii-le-as cumpara pe toate, ca tare sunt frumoase, dar din experienta de la primul care prefera sticle de plastic pe post de jucarii am zis sa mai astept. Are un baby gym si un covoras. Nu are o jucarie preferata, pumnul bagat in gura e cel mai bun