Pepenasi de iulie-august 2008 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
Marina_1609 spune:
xena, ce fericita e Maria in premergator!
intra si tu de pe id-ul tau ca ne bulversezi
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
mcoca spune:
Bai XEna, incredibila MAria. Felicitari!!! Maya sta in picioare, dar de pasit nema, si saptamana viitoare face 5 luni ...
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ioana spune:
Voiam sa spun ca 5 zile i-am facut aerosoli.
Ankalaura: eu merg la vot, desi nu prea am pe cine vota. Da eu am fost pro vot uninominal, asa ca nu pot sa ma dezic acum...
Si sa-ti mai spun ca am luat si eu Grindtus pentru baiatul meu de 7 ani, ca ma innebuneste cu tusea, nu mai stiu ca sa-i mai dau. Sa vedem acum efectul siropului, desi cel mai bine ar fi ca el sa se zbantuie mai putin si sa nu mai transpire atat, dar nu am ce sa-i fac.
Ioana si fetita Ilinca (5 iulie 2008)
ileanna spune:
Aoleu map vad ca medicii de acolo is "catolici" rau ... Acuma ... poate e mai bine asha, nu stiu nici eu ce sa mai zic. Aici s-a discutat subiectul cap stramb si multe fete s-au inscris in clubul asta ... In general avem cap turtit pe o parte. Medicii de aici zic ca pana la 1 an se aranjeaza singur ori ca diferentza va fi insesizabila (numa' mama mai poate zice ca a fost ceva). Pe de alta parte este Sybille la care Vladimir a ramas cu caputz cam stramb ...
Am vazut ca la tine e ditamai terapia shi aia cu casca suna destul de rau. Dar na ... Decat sa ramana copilul cu capul stramb ... or sti medicii aia ce zic.
La mine e destul de turtit pe dreapta si ... nu fac nimic altceva decat sa il motivez sa il tina mai mult pe stanga. Nu stiu daca fac bine dar zau daca mai stiu in ce directie sa o iau pt ca mi se pare ca sunt numai extreme: ori lasa-l ca se face singur, ori fa-i 1.000 de terapii si analize ....
Oricum tine-ne la curent!!!
Marina_1609 spune:
cand am scris pe forum reteta de sushi nu am facut poze, dar aseara am repetat manevra, facut si poze. deci puteti sa vedeti in cativa pasi ce si cum aici
mada, sa le pui acolo pe site-ul cu reteta, pls ![]()
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
the_andreea spune:
Anaxena,SUPER,super dulce Maria in premergator.
Mada,felicitari pt mancarica
Ari,o adev domnisoara.
Legat de kk,Casian face de 2 sapt numai daca e ridicat,in fundulet.Oare de ce?Oare i se strange burtica si se apasa toata cele pe acolo?
Andreea mami de Theona (27.08.2002) di Casian (18.06.2008)
MissJJ spune:
Vicky da si eu is innebunita dupa alea da aici nu prea am gasit tare frumoase alea care le am pt Ari is alea ale mele de cand eram mica care is toata in star perfecta ca pt asta m-a chinuit mama de numa si toate cartile is intregi intregute chiar daca au 26 de ani unele dintre ele.
Cu mancarea eu am fost o mofturoasa toata viata adik mancam ciroba numai cu bocete ca altfel nici nu puneam gura mancam cat o vrabie tot ma ridicam sa merg la baie poate poate scap mai rapid de la masa si tot asa, deci intr-un cuvant am fost un cosmar pt ai mei cu papatul.
Monica uff imi pare rau ca aveti pb cu capsorul si sper sa se rezolve fara operatie si fara chinuiala prea multa. Pupici la pitici si la mamica scumpa.
Marina exact asta am zis si eu...

Anaxena super scumpa Mria cum merge cu premergatorul exact din ala avem si noi parca o vad pe Ari in filmuletz si ea alerga asa cu el prin casa. Multi pupici.
Poze nu am apucat sa vad ramane pe mai tarziu ca acusi vine o prietena in vizita si o sa fiu busy, as aca revin mai pe seara sa ma delectez cu poze de pepenasi scu,pi si dragi.
ana_a spune:
Salut!
Mesajul l-am inceput azi dimineatza ...abia acum am reusit sa-l trimit
Noi dormim toti 4 intr-o camera
am mai zis...STIU ca nu este sanatos, am avea cum sa ne impartim altfel dar inca nu simt ca ar fi momentul. Stefan nu vrea decat cu noi, are patul lui de "copil mare" lipit de patul nostru pe partea lu tat'su si patutul lui Matei este aproape de partea mea de pat
. Camera este mare, avem loc si pentru dulapul copiilor de haine 2 la numar si pentru loc de joaca. Este de 20 m2 5X4 deci nu suntem chiar sufocati
In vara sper sa ramana copii singuri si noi se ne mutam in alta camera pe care o vom amenaja ca si dormitor al nostru.Pur si simplu imi este frica sa-i las singuri.punct. In schimb avem o viata secsuala super normala in cealalta camera sau oriunde in alta parte a casei ![]()
Cu olita...nu mai stiu cum era la Stefan
dar stiu clar ca nu l-am pus inainte de 2 ani. Motivul? Trebuia sa stea pe olita asa ca ori spalam olita de kk ori spalam copilul de kk...tot aia era...asa ca din comoditate ca la oala spalam si oala si copilul...am ales numa copilul. Dar ne-am dezvatat repede undeva pe la 2 ani si 4luni. In cateva zile era gata pampersul de zi si cel de noapte a durat pana undeva spre 3 ani.
Ana - mami de
Stefan si
Matei
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanna Aha si sa nu uit Adormit bebelu' seara - ca tot a adus vb Anna. Voi cum faceti??? Al meu nu adoarme singur. Dupa ultimul bibe imi ia in medie 45 de min sa il adorm: in bratze, leganat pe perna, uscator de par etc etc. Bine, acuma cred ca si el ma simte ca ma apuca nerabdarea si vreau musai sa doarma pt ca stiu ca mi se apropie adevaratul time off (k frec menta pana pe la 1 noaptea). Nu cred ca procedez bine si prea il presez sa se culce .... VOI CUM FACETI???? Va dau voie si va invit sa o facetzi pe desteptele ... sa ma punetzi la coltz si etc ... mama gandacelului Vladut , 08.07.08 |
Ileana... sa stii ca daia nu vrea copilul sa doarma!Imi amintesc de cand era Stefan mic ca abia asteptam sa-l vad o data culcat sa imi fac de cap
Ana - mami de
Stefan si
Matei
map spune:
Ileana si aici merg medicii foarte incet. Ca daca era ne spunea de ieri ca trebuie casca si gata. Problema este ca Luca asa s-a nascut. Din cauza pozitiei pelvine din burtica si a miomului meu avea la nastere capul un pic altfel decat normal. Si apoi stand numai pe dreapta s-a accentuat. Si dr lui Luca a spus ca-si revine de la sine, si toti medicii apoi au spus asa. Si fizioterapeuta a spus ca-si poate reveni dar ca putem consulta si-un medic de specialitate. Cand am fost la U4 (al patrulea control care a fost la 3 luni si jumatate) si-a vazut si dr ca nu s-a intamplat nimic ne-a trimis la fizioterapie intai.
Pot spune ca m-am luat tare si cu socri un cauza capului lui Luca. Ei au avut impresia, si poate inca o au, ca eu si sotul meu tratam "cu indiferenta" tema asta. Insa eu vorbisem cu medicii si avem deja un plan cum sa mergem mai departe. Acum cand ne-an intors din Ro am mai citit mai mult pe net. Casca este ceva foarte special creat pentru copilasi, foarte la moda in USA, insa pentru Germania ceva destul de nou. Costa o carca de bani, 1300 de euro, dar medicii ne-au asigurat ca vor face asa incat sa plateasca casa de asigurari. Speram ca nu va fi cazul, ca se va intampla o minune in aceste 7 saptamani. Creierasul copilului este oricum Ok, nu are de suferit si asta conteaza. Ser sa scapam de casca pentru ca doare al naiba cand iti vezi puiul cum trebuie sa suporte cum il intorc toti pe toate partile. Si cand mai vezi si cate-s in spital vii acasa cu inima franta ![]()