Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
anca81 spune:
Giulianna, multumesc
Si Carla adoarme greu seara, tot asa in decurs de aproximativ o ora. O tin in brate, adorme - o pun in patut se trezeste. Si ne tot plimbam cand unul cand altul cu ea in brate. Dupa ce adoarme de-a binelea e super, si azi noapte a dormit de la 22.30 pana la 6.30 iar apoi din nou pana la 8.30. Asa ca i se iarta programul de seara ![]()
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
Boo spune:
Mmimi foarte dragute pozele, aratati super amandoua !! Imi pare tare rau de ce ai patit, sper sa fie bine pana la urma si sa se rezolve repede !
Nausica
ce a crescut Ania !!!
Raluca eu ma plangeam mereu de kk verde la Alex, a fost o perioada cand numai asa facea. Sau facea o zi intreaga verde, pe urma de 2 ori galben si pe urma iar verde. Mi-a zis si mie o dr ca nu are nici o problema, ca sunt nu stiu ce enzime sau acizi (sau nu mai stiu ce) pe la el prin burta si de aia face asa. Ma rog, deci nimic de ingrijorat. Acum de vreo 2 saptamani nu a mai facut asa. Am citit si eu pe net si unele teorii spun ca cica n-ar manca suficient cand face vrede, dar eu nu cred asta.
Noi cu temperatura din casa stam cam prost, adica la noi e cald, stiu ca sunt eu defecta, ca mie mi-e frig daca nu am vreo 23 de grade, asa ca asta e. Dar caciula nu i-am pus niciodata si nici cu foehnul nu il usuc. Il sterg cu prosopul si gata.
La capitolul mancat maini suntem pe locul 2 daca pe 1 e Carla
(vazut poze cu somnorici frumos
) . Sugem pumnul sau degetul mare spre disperarea lu' mama. Mi-e frica sa nu se obisnuiasca cu degetul, preferam suzeta dar n-a vrut-o neam. Am inteles ca degetul strica mai rau dintii decat suzeta, dar ce pot sa-i fac ?? Si eu am supt degetul mult timp si ma consolez cu ideea ca nu am dintii asa urati...
Claudinna si eu stiu ca tine, daca intru acum in CIC pe dec iau 6 mil, pe urma 85 %. DAR intrebarea era daca as putea sa sar peste dec, adica sa imi iau medical in perioada asta si sa intru in CIC din 25 dec sa spunem .. fara sa pierd cei 85% . Asta nu mi-e mie f clar. Pe de alta parte as intra in CIC si nu as risca nimic. Dar pierd cam multi bani... uffff
Eu stiu ca iei 85% din veniturile tale nete din ultimile 12 luni dinaintea nasterii copilului.
iriss_04 spune:
buna dimineata mamicute dragi,
noi ne tot chinuim sa va scriem dar nu am apucat, de 3 zile citim din urma
,,,acum suntem la zi
Raluca83:-noi folosim nan1 si facem kk fff bine :de 2 ori pe zi si o data noaptea,,,deci eu cred ca, constipatia nu e de la nan1,,,noua ne merge f bine de la el si luam bine in greutate
Claudina:
si Razvanel e un scump
Aly c 20:-tu parca m-ai intrebat de Marsupiu de la chicco,,este super imi place fff mult dar acum de cand e rece e mai greu de folosit sa-l bag din cauza cosmonautului care e gros![]()
julia16:-intrebai de nastere la bucur,,eu am nascut acolo si conditiile sunt super si personalul la fel
,,,iti spune o pretentioasa
iepurila:-pt crema baie: ulei masline100ml+vitaA 10 ml si se fierbe 30 min la bel-marin
CD27-eu ii dau ceai de musetel de la milupa si este o idée indulcit si ii place,,,bine eu ii dau rar
_irina:de ce o picat de vigantol la 2 zile?noua ne-a dat o picat pe zi ca avem fontanella f bine inchisa,,,a mai patit cineva asa?
raportam si noi un botez care a iesit super,,,o sa va punem pozici si de doua zile suntem si vaccinati,,dupa emotii maxime am scapat am mers pe schema de la Aventis Pasteur,,si avem o galmita mica care tot o masam si punem comprese,,a mai patit cineva asa?in cat timp trece?
hai ca m-am lungit ca placinta tiganeasca
pup fetele
''bimbirica'' mic si frumos
mami de andrei
musettepink spune:
Raluca si al meu face kk verde,uneori e verde alteori e ca mustarul dar in ultima perioada numai verde este,eu nu m-am ingrijorat pt ca am citit in dr Spock ca e ceva normal.
boo nici eu nu cred ca atunci cand face kk verde nu manaca suficient pt ca al meu bebe nu are "decat" 5800 grame.... eu zic ca mananca suficient![]()
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
anca81 spune:
Boo, si eu mi-am supt degetul
si sper ca piti sa nu ma mosteneasca. Ea totusi o place si pe suzi, chiar mai mult decat manutele, doar ca noaptea nu-i dau suzeta pentru ca doarme pe burtica si atunci ... degetelele reprezinta alternativa cea mai la indemana.
Piti mic se face mare
Eu sunt Carla
Nocom spune:
Buna dimineata mamici si puiuti!
Mmimi esti tare tare frumoasa si fetita ta iti seamana. Sa-ti traiasca!
Nausica am si eu o mare rugaminte! O poti itreba te rog pe prietena ta stomatolog cum pot renunta la fluor? Eu i-am dat baietetlului meu cel mare fluor de la 4 luni desi dintisorii i-au aparut abia la 7 luni. Acu are 4 ani si 3 luni si imi este din ce in ce mai greu sa ii dau fluorul zilnic, caci merge la gradi si sear cand vine acasa ii dau lapte si nu pot sa-i dau fluor... samd. PLus ca daca il duc la bunici ei mai uita si am tot timpl un stres. Am auzit ca daca intrerup ii stric toata dantura o sa i se carieze toti dintii. Asa este? Cum pot renuta la el? Gradat merge? Multumesc!!!!
Noua dr pediatru ne-a recomdat 2 pic/zi Vigantol sau 5 pic/zi Multitabs Baby. Este acelasi lucru adica tot D3, in alta concentratie (de aici diferenta de picaturi) dar are avantajul ca nu trebuie sa schimb sticluta la 3 saptamani, se foloseste pana se termina.
pup bebicii care implinesca zi ceva lunite.....
mami de
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze cu noi
poze DARIA
musettepink spune:
Explicatimi si mie va rog de unde ideea asta ca sticluta de vigantol se schimba la 3 saptamani o luna??????va tot citesc ca ziceti asa si tare sunt curioasa de ce?Am citit prospectul din scoarta in scoarta si nu scrie asa ceva,singurul lucru care se mentioneaza este acela ca sticluta sa fie pastrata in ambalajul original,ferita de lumina.Eu cred ca daca sticluta ar trebui schimbata ,producatorii ar scrie pe proscpect acest lucru nu??????
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Noua dr pediatru ne-a recomdat 2 pic/zi Vigantol sau 5 pic/zi Multitabs Baby. Este acelasi lucru adica tot D3, in alta concentratie (de aici diferenta de picaturi) dar are avantajul ca nu trebuie sa schimb sticluta la 3 saptamani, se foloseste pana se termina. mami de Daria AnastasiaNocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz) poze cu noi poze DARIA |
Dar de ce trebuie schimbata sticluta de Vigantol dupa 3 saptamani? Eu n-am vazut niciunde pe prospect, am intrebat-o pe pediatra si mi-a spus sa nu schimb nimic, sa-i dau pana se termina sticluta.
Mamica fericita de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
anca81 spune:
Mie mi-a spus doctorita ca trebuie schimbat in fiecare luna pentru ca isi pierde din eficacitate, oricum noi il primim free of charge de la medic in fiecare luna, cand mergem la masuratori. Asa ca nu ma doare sufletul ca-l arunc pe jumatate plin.
Piti mic se face mare
Eu sunt Carla
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Mie mi-a spus doctorita ca trebuie schimbat in fiecare luna pentru ca isi pierde din eficacitate, oricum noi il primim free of charge de la medic in fiecare luna, cand mergem la masuratori. Asa ca nu ma doare sufletul ca-l arunc pe jumatate plin. Mamica fericita de Carla Alexandra Piti mic se face marePovestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
Si noua pediatra ne-a zis fix aelasi lucru, dupa o luna pierde eficacitatea, de aceea la vizita lunara ne elibereaza alta reteta sa il luam gratuit. Chiar si daca nu l-as lua gratuit e f ieftin.
Noi, insa, luam 3 picaturi in lunile cu "R", adica in lunile reci din septembrie-aprilie, in restul anului cate 2 picaturi pana la 1 an jumatate.
Pareri si...pareri
Ancule, ti-am vazut iubirile

Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)