Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Am gasit si eu ceva referitor la ce spui tu Eva

http://www.cetateanulclujean.ro/articol.php?id=142

Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

Multumesc pentru raspunsuri fetelor!

Azi a inceput baby expo, abia astept sa ma duc maine sa vad ce mai e nou, daca o fi ceva. Vreau sa iau pt pitica un marsupiu,dar nu stiu de care, vreau unul care sa imi sustina bine spatele. Ceva pareri si sfaturi de la mamicile care au?

Bianca Florentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Da eu tot nu intelg cum isi pierde eficacitatea dar ma rog,fiecare cu parea lui,eu raman la parea mea cum ca nu trebuie sa-l schimb dupa o luna pt ca asa cum pe picaturile de ochi,sau pe laptele praf sau etc scrie clar a se arunca la 7 zile de la folosire sau n zile de la deschidere asa cred ca ar scrie si pe vigantol daca ar fii ceva.Dar fiecare mamica face cum considera.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Eu nu am probleme cu fi-miu seara, adoarme imediat in timp ce devoreaza pe tzitzi. Il punem usor in patutz si doarme dus pana dimineatza!
Cand il simt mai agitat il alaptez alungita in patul nostru, adoarme baiatul instant(cu muzica noastra in surdina) si apoi il ducem in patut!

Fetelor, fi-miu nu numai ca gangureste,mai nou chiuie, scoate niste chiuituri lungi si ascutite, murim de ras...si se cearta cu jucariile, cu peretii, cu televizorul, tipa tare la ele, le arata pumnul, e scandal...Ce o fi in caputzul lui...
Plus ca se ridica in picioare pe canapea, am ramas perplecsi amandoi, se tine cu mainile de spatarul canapelei si se rdica, se tine tare pe pozitie, apoi isi balangane capul si cade fleasca in fund. Cine ne-a a auzit s-a minunat, asa cum ne minunam noi cand il vedem.

Plus ca nu inteleg de ce ii curg atatea bale, stau cu baveta dupa mine, are nonstop saliva pe barba, mai putin cand doarme. Oare de ce? Ca doar nu ii dau dintii de pe acum...voi patiti la fel?

Miruna, ma intereseaza si pe mine argumente pro si contra Prevenar! Eu sunt mega hotarata sa il fac dar mi-ar prinde bine o parere in plus!Rotarix-ului azi ii zic pass si cred ca ma tine pana la perioada sa facvaccinul, sa nu revin asupra deciziei.

Ancanu e tarziu deloc, Prevenarul poti inca sa il faci la 3, 5 si 7 luni...Nu a trecut decat o sapt de cand Carla a facut 3 luni deci...go for it!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

GIULIANNA, MUSETTEPINK asa mi-a spus dr pediatru, ca dupa 3 sapatamani nu mai are eficacicate. Nu face nici un rau, dra nu mai are efect. Stiu ca pe prospect nu scrie, asa zic doar unii doctori. Eu oricum ii dau fetitei mele multi tabs baby, deci nu-mi bat capul sa tin minte cand am desfacut-o....

Si noi mergem azi la Baby Expo, n vrem nimic special, dar sigur or sa ne tenteze multe lucrusoare de acolo... asa ca, cine duce dorul unui shopping, go for it!!!

mami de Daria Anastasia

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

VREAU SI EU LA BABYEXPO....MAI ALES CA E APROAPE DE MINE.NU AM CUM SUNT SINGURICA SINGUREA.

De abia am apucat sa mi fac o ciorbica si un pilaf...cu nenumarate opriri.Papusica mea e tare trista azi.Inca nu am apucat sa si mananc....iar cand ma gandesc la BABYEXPO.....vrabia malai viseaza.

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Nikolici si eu sunt singurica si stau aproape (tineretului). Daca vrei luam maine piticii si mergem impreuna la baby expo... Si eu as vrea sa ajung si sper ca fiind in cursul saptamanii poate e mai liber decat sambata sau duminica.

Noi suntem ok cu temperatura, am ajuns la 36.5 pentru ziua de azi, dar refuzam biberonul... la san trage cu pofta dar nu se satura... biberon refuza sau inghite in "sila" si pe urma il regurgiteaza aproape pe tot...
Mie si frica sa-i mai dau...
Noaptea trecuta l-a dat pe tot afara si pe urma am lasat-o putin si a apucat-o foamea. I-am dat doar vreo 60 ml lapte pe care ma bucur ca nu l-a regurgitat... Azi dimineata a papat san si ptr ca ii mai era foame i-am dat ceiut... Acum a vrut iar papa si i-am dat biberon (tot in sila) cam 50 ml. Foarte putin pentru cat manca ea de obicei.
Sa-i cer pediatrei sa schimbam laptele? O fi de la asta?

Ref la transpirat la capsor, bebita mea are cam 3 cm de perisor, deci se uda considerabil. Tre sa am mereu grija sa nu fie uda si sa nu ramana asa...

Mamica fericita de Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui MMimi

Hi, fetele! Remember me?

Intru mult mai rar pe forum in ultima vreme, dar tot va urmaresc si va admir puisorii. Toti sint niste minuni, iar voi, niste scumpe!

Ellen creste si ea, e f. cuminte, nu a avut colici, zimbeste si gangureste atit de frumooooos! Uitati-va si la noi daca aveti timp.

http://picasaweb.google.com/iv1922/EllenMonth3?authkey=hKHpjY-erIY#

Mimi
37+
Si asteptam...

Ce frumoase sunteti amandoua, Mimihoo, si ce moderna e bunica, cum se uita ea prin webcam la nepoata (sau stranepoata, nu stiu) Ff frumos!!

Cat despre vaccin, mda, te inteleg, de aceea sunt sceptica rau, pt ca e oral si ii poateda peste cap rau de tot sistemul digestiv, si nu as vrea sa ajungem la complicatii...E adevarat ca e o loterie, poate sa fie rau cum poate la fel de bine sa fie bine...dar de unde stiu eu cum va fi?
Cu tot optimismul meu nu stiu ce sa fac si de aceea tind sa nu-l fac deloc!!!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Iriss si noua dupa ce ne-a verificat fontanela ne-a dat 1 picatura la 2 zile. Probabil ca tot din cauza ca se inchide. Oricum noi aveam o picatura pe zi, pana acuma, eh, ii mai scapam si 2 cand era agitata, dar ce sa ii fac, ca nu am cum sa le scot.

Despre eficacitatea lui sau lipsa eficacitatii nu stiu ce sa zic. Daca nu spune ca e daunator, ci numai ineficace eu o sa continui sa ii dau. Eu am avut probleme mari de tot cu asimiliarea calciului si acum mai am, nu as vrea ca piti sa aiba aceleasi probleme.

Nikolici la noi tati lucreaza de acasa si eu tot nu am apucat sa mananc. Deci eu zic ca te descurci bine.

Azi piti e iar duracell, ieri a dormit toata ziua, azi ne-am trezit de la 9 si inca facem party.
Nu as vrea un program tare fix, dar macar nu o zi party, o zi somn.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Voiam sa va mai intreb ceva.
Apa de la robinet e mai tot timpul galbena... chiar dak o fierb tot naspa mi se pare.
Pot face bibe cu apa plata???

Mergi la inceput