Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Babytza, eu Cerazette am gasit doar la farmaciile Catena.Nu e poate asa de cunoscuta, dar aveau acum vreo 3 saptamani cand am luat eu.

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Multumesc
Stiu , ca tot la tine am citit, Dar nici la ei nu am gasit...

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

EvaF, multumesc mult ca m-ai lamurit. Mi-a spus sa-i iau Pentamix si Engerix B.

Noi am facut Pasteur, adica Pentaxim + Euvax B(pt Hepatita B).Ma mir ca ti-a dat Engerix de la Glaxo cu Pentaxim de la Pasteur, o combinatie interesanta!

Engerix B se face impreuna cu Infanrix-Hib-Ipv. Acestea doua sunt de la GlaxoSmithKline (americane), Pentaximul e frantuzesc, dar indiferent de vaccin ai aceleasi substante active.

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Razvan la 3 luni

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3042946123/" target="_blank">Nu se mai lumineaza afara?

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3043784288/in/photostream/" target="_blank">Edi grasanu'

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3043784630/in/photostream/" target="_blank">Mami ce amuzanta esti!

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3043785096/in/photostream/" target="_blank">Suntem 2 leuti

Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

O scumpete de baiat! Sa-ti traiasca!
LA MULTI ANI FALKONE SI MIKUL!
Felicic n-a intrat, cred ca face niste bunatati pt sarbatoare1

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Eva, aceleasi info despre Rotarix le-am gasit si eu si sunt in dubiu. Si in US este un vaccin relativ nou, aprobat in aprilie anul acesta, insa studiat pe un grup considerabil de bebelusi, aproape 75.000. Concluziile studiului au fost ca nu exista un risc crescut de intussusception (un fel de obstructie intestinala) in urma administrarii vaccinului, insa ar fi un risc usor crescut de moarte in urma pneumoniei si convulsiilor, insa pe ansamblu raportul risk - beneficiu este favorabil administrarii vaccinului.
Noi cred ca o sa-l facem panala urma, la 3 si 5 luni, ca sa nu se suprapuna cu altceva, se pare ca infectiile cu rotavirus sunt si frecvente, si destul de pacatoase . Prevenarul il facem la 11 si 13 luni.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

giulianna, mortal pustiul, cu fesul pe ochisori!!
E un scumpic leusorul, sa va traiasca! Si zambetul m-a dat gata , io sunt inca in asteptarea unuia din partea soricelului meu, dar imi cam scad sperantele ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Fetelor, puiutul meu isi rontaie manuta stanga cat sta in bouncer....ce sa fac????Ii mai distrag atentia si o mai scoate din gurita, dar nu merge de fiecare data. Si ii curge din gurita la greu, si asta de vreo 3 saptamani deja...oare se pregateste de dintisori?? HEEELP!
Noi nu facem Rotarix-ul ca nu protejeaza decat impotriva a aprox 20% din tulpini, plus ca e f nou si nu se stiu efectele pe termen lung.
Mai vroiam sa va intreb daca stiti cumva daca se gaseste in Romania sirop care diminueaza reactiile la vaccin(febra, agitati, etc...) pt ca in Olanda era un sirop Tujababy si era cu extracte naturale??????
Claudinna, Razvanel e un scumpel. Un baiat serios foc!!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo
Voi ce tip de vitamina D dati puilor? Eu ii dau Vigantol, dar dr .de fam. zice sa schimb pe Fluor-Vigantolete. Am citit pe net si parerile sunt impartite.

De la dentista mea citire - care mi-e si prietena buna si e mama de baietel de 3 ani: fluorul are calitatile sale: si anume, intareste dintii, ii face mai rezistenti la carii. Dar ea a observat ca dintii devin mai casanti. Prin urmare, nu i-a dat baietelului ei.

Tot ea mi-a spus ca tratamentul cu fluor, ca sa fie facut ca lumea si eficient, trebuie sa inceapa din timpul sarcinii (in cel mai caz la nastere) si sa continue neintrerupt, zilnic, pina la 16 ani. Daca nu-l faci asa, il faci absolut degeaba.

Uite o s-o mai intreb o data care-s argumentele contra fluor, ca vine acum pe la mine. Astea de mai sus sint asa, din amintire, ca am intrebat-o si cind am ramas insarcinata si cind s-a nascut Ania.
Doctorita Aniei mi-a spus ca, daca nu vreau sa-i dau Aniei, macar eu sa iau, dar i-am spus ce mi-a spus dentista, si ca, in plus, de cite ori ma duc la stomatolog imi face fluorizare, plus ca folosesc NUMAI pasta de dinti cu fluor (Sensodyne sau Parodontax)si atunci doctorita a zis, citez, "ok, inseamna ca aveti un dentist bun."

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna seara!

multumim tuturor ptr urari
a fost pediatrul in vizita, suntem sanatosi tun,avem 54cm si 4580gr, declarati supraponderali (maxim ptr inaltimea lui era 4200gr)

am discutat despre vaccinuri, am ales schema privata
Infanrix 2-4-6-12 luni
rotarix 2-4 luni
prevenar de la 6 luni 3 doze

kid, muuh ceva pareri, am doua sapt sa ma hotarasc, dar cred ca asta ramane

despre diversificare nici nu discutam pana la 4 luni cand vom incepe cu un suc de fructe care va inlocui un supliment de lapte praf, pana atunci ramanem doar cu san si lapte praf (diversificare timpurie la el inseamna 4 luni si nu 6 cum se astepta, daca alaptam exclusiv)

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Fetelor, nu mai inteleg nimic!
Am vb cu maica-mea si mi-a spus ca aceleasi vaccinuri (Engerix B si Pentamix) la stat sunt gratuite si ca unul are 10 doze pt. 10 copii. Uff! voi ce stiti despre asta? Credeam ca schema de la stat e alta, cel putin alta firma ....

Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput