Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
_irina_ spune:
Anis pe fi'mea o rezolva rapid cu stomacelul daca pap citrice sau beau suc natural de citrice.
Pana acum a functionat, numai ca nu functioneaza si la mine, la mine merge numai cu cafea dar nu stiu la ea ce efect o avea.
Fetelor, am citit cum sa pastreaza laptikul de mama la frigider, congelator si cum se incalzeste. Dar la temperatura camerei cat poate sa stea? 
oricum multumesc mult de tot pentru ideea cu recipientele de urocultura. ma apuc sa adun, pana acum ma gandeam sa pun la biberon si biberonul in congelator.
fericita de
- Andreea
Leah spune:
Buna!
Am mai lipsit si eu putin ca am mai facut prin casa diverse si n-am avut calculatorul montat, dar mi-a fost dor de voi in fiecare zi. Mandra mea s-a razvratit si de cateva zile se trezeste des noaptea si sta cate o ora jumate treaza. Mi-a zis o prietena sa ii dau seara in laptele de dupa baita faina de orez, cica face laptele mai consistent si doarme copilul mai mult. Ce-i prostia asta? Cum sa indop copilul? Voi ati auzit de asa ceva? Oricum m-as simti prost sa fac asta doar pentru confortul meu...
Si inca ceva, mi-a zis tot asa un prieten (ce ti-e si cu prietenii astia) ca fetei mele i se inchide fontanela prea repede. Mie nici prin cap nu mi-a trecut pana acum s-o verific, sa vad cat de mare/mica e. Ar trebui sa ii spun doctoritei cand merg s-o verifice, nu?
Printesa Eliza
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simo_ef iar la subiectul animalute, pisicile mele (doua) sunt foarte suparate de cand a aparut Tudor, pt ca au fost exilate la parter si ca nu le mai iau in brate. Iar cainele, Alfa, cand plange bebe mai tare, plange si ea pe afara, de ti se rupe sufletul cand o auzi. E si ea inca mica, are doar 6 luni si ii e dor de mamica ei. Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)poze Evolutia lui Tudor |
Si catzelul meu sufera enorm de cand am Karinutza cu mine...el era inainte, singurul meu sufletzel, eram "bot in bot "mai tot timpul, unde mergea mami ...mergea si baiatul, dormeam impreuna,mancam, ne jucam, alergam, iara acum se vede dat la spate, cred ca isi zice mami a mea nu ma mai iubeste.
De cand a aparut puiutzul nostru in casa...sufera nene dar "sufera ca un caine" ...se uite cu niste ochi la mine de mi se rupe sufletul...si de ceva vreme plange rau...de imi este frica ca se imbolnaveste.
Sunt disperata cand il vad cu ochii umezi, implorand dragostea mea, macar macar sa-l mangai si pe el nu numai "acea chestie" care o tzin non stop in bratze, stie ca nu are voie la bb in camera unde inainte era camera lui si se retrage singur in alta camera cu coada intre picioare, lucru care nu-l facea vreodata si sta asa singurel cu boticul pe labutze.
Fetele cu catzei ...cum reactioneaza ei de cand aveti bebeii cu voi?
Scuzati subiectul meu ...poate multe nu il intelegeti insa puteti sa ma ignorati...si sa l sariti de data asta.
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
cocutica spune:
Buna dimineata!
Dupa ce ne-am laudat la inceputul saptamanii trecute cu nopti dormite si kk facut fara supozitor cateva zile, putem spune ca minunea a durat 3 zile si 3 nopti. Acum iar nu dormim noaptea si iar avem probleme cu facutul kk-ului, desi nu am schimbat absolut nimic in program sau in alimentatia mea. Initial am crezut ca e de vina biberonul cu lapte prf care i-l dadeam seara, dar nu i-l mai dau de 10 zile(efectiv nu a mai vrut biiberonul de nici o culoare). Nu mai inteleg nimic...suntem iarasi cu un haos total in program
, dar sper sa treaca cat mai repede.
Cireasa de pe tort: cand m-am cantarit astazi am observat ca am mai pus 2 kg asa ca nu sunt departe de cadere drastica de moral.
Despre diversificare pot spune ca la Elena am inceput la 4 luni pentru ii dadeam formula, iar la Maria sigur dupa 4 luni, sper eu spre 6 luni daca am laptic suficient pana atunci. Si nu o voi incepe cu fructe, ci cu supa de legume. De ce? Din sapaturile facute cand era Elena bebe si din experienta diversicarii pe care i-am facut-o ei cred ca e cel mai bine asa.
cocutica spune:
Nikolici nu vreau sa te sperii ca nu cred ca se va intampla , dar canish-ul unei prietene i-a muscat baietelul din gelozie. Prima data ea a crezut ca a fost un accident, a doua oara l-a pedepsit, iar a treia oara a renuntat la el definitiv. Ea ne-a povestit cum cainele era din ce in mai suparat ca nu i se mai acorda atentia de care beneficia pana sa vina bebe, dar ca nu si-a imaginat niciodata ca ii va musca baiatul.
ASa ca mare atentie, sa nu lasi bebele si cainele impreuna nesuprevegheati.
Nerantula spune:
In seara asta am reusit sa vad un film cap-coada dupa aproape 2 luni!
(Forgetting Sarah Marshall)
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
Nerantula spune:
Pentru conservarea laptelui matern mai exista varianta asta: http://www.b e b e l u s u l t a u.ro/detalii.php?cod=SF51.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
simodina spune:
| citat din mesajul lui Leah Buna! Am mai lipsit si eu putin ca am mai facut prin casa diverse si n-am avut calculatorul montat, dar mi-a fost dor de voi in fiecare zi. Mandra mea s-a razvratit si de cateva zile se trezeste des noaptea si sta cate o ora jumate treaza. Mi-a zis o prietena sa ii dau seara in laptele de dupa baita faina de orez, cica face laptele mai consistent si doarme copilul mai mult. Ce-i prostia asta? Cum sa indop copilul? Voi ati auzit de asa ceva? Oricum m-as simti prost sa fac asta doar pentru confortul meu... Si inca ceva, mi-a zis tot asa un prieten (ce ti-e si cu prietenii astia) ca fetei mele i se inchide fontanela prea repede. Mie nici prin cap nu mi-a trecut pana acum s-o verific, sa vad cat de mare/mica e. Ar trebui sa ii spun doctoritei cand merg s-o verifice, nu? Printesa Eliza Blogul meu pentru mamici si copii |
Leah, si eu zic ca nu e cazul de faina de orez intr-adevar la varsta asta asa mica. Si juma' de ora treaza nici nu e mult, cred ca majoritatea bbilor asa mici o fac. Cu fontanela in mod normal e una din verificarile si masuratorile pe care le face constant orice doctor pediatru pana pe la 1 an, deci ar trebui sa-ti spuna ea daca i se pare asta. Tu intreab-o insa sa te linistesti...
simodina spune:
| citat din mesajul lui Muuh Acum din seria ce imi mai stimuleaza mie lactatia, aviz doar mie dar ca sa va faceti o idee: sucul de morcovi, sucul de portocale, iesitul la petreceri. Domne dupa ce beau doua pahare de suc de morcovi zici ca sunt Vaca Lola produc lapte nu gluma, la fel si dupa cel de portocale. Iar ieri am fost la un botez, am fost la biserica am fugit acasa am alaptat si apoi la restaurant si fugit acasa alaptat si culcat copii. Ei bine azi noapte iar umbla Lola prin casa, acum eu ce sa inteleg ca imi face bine sa ies nuuuuu??? Gata inchid gura si ma duc la somn ca ce e prea mult strica. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Miruna, sucurile nu le-am incercat dar acelasi lucru pot sa-l spun si eu: orice activitate care ma recreaza si ma face sa nu ma mai gandesc nonstop la Mara imi stimuleaza lactatia. Si cel mai mult ma ajuta intalnirile cu prietenii, asta e clar. Deci cred ca ai dedus bine, tre' sa iesi mai des
Eu cel putin asa o sa fac
felicic76 spune:
nikolici: la inceput, cand am venit cu bebe acasa, Fox a crezut ca mi-am luat alt ....caine. a stat suparat pe mine, de fapt ma ignora
, si se bucura cand il vedea pe sot si D-na elena (care-l scoteau afara) dupa, cand plangea bebe, scheuna si el : circ total in crucea noptii
Acum imi este al naibii de greu, dar ies afara cu amandoi, vrea sa se urce si el in carucior si cireasa de pe tort acum: latra nervos la orice persoana care pune mana pe carucior. acum nu stiu exact ce-i in capul lui, stiu sigur ca nu i-ar face rau lui bebe, ca l-ar tavali un pic, alta discutie. Incearca sa iesi cu amandoi, pune-o pe karinuta in marsupiu (parca nu ai lift, nu?) si iesi la plimbare, macar 5 minute 
irina: incearca recipientele de stocare de la avent, se transforma si in biberon, sunt super, au gradatie si capac. Eu le-am cumparat de la baby expo din sept, au fost in jur de 50 lei, sunt 10 recipiente.
muuh: o sa mai caut, la plafar vand tot always.
babytza: mercic
libresse verde folosesc si eu acum, o sa-mi iau si sapunul lactacyd, eu ma folosesc mult de tot de servetele de la ei
A, de vineri incepe iarai baby expo la polivalenta, aviz mamicilor interesate
Mamica de
VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei