Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

300 multumesc si tie! sunteti f dragute. am sterilizat tot si am pus in sticluta pt ca nu am avut recipiente sterile. dar cu siguranta asa o sa fac. e chiar super ideea.

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Buna seara si de la noi.
La multe lunite pentru Amalia,Gruia,Sasha si Edi!
Am lipsit doua zile de pe forum pt ca nu m-am simtit deloc bine. Durerea mea de umeri, ceafa si bratul stang, despre care am mai mentionat pe aici, a culminat astazi cu ameteli foarte mari, care nu mi-au trecut cateva ore bune. Ca urmare, mi-am luat inima in dinti si m-am dus la urgente neurologie, unde, insa, am fost cam dezamagita. Pe de o parte, dr de acolo a zis ca e vorba de o raceala locala si de pozitia incomoda de alaptat, dar pe de alta parte mi-a pus perfuzie cu calciu (desi nu cred ca a fost vorba de o cadere de calciu) si mi-a prescris niste medicamente care, de fapt, sunt recomandate pentru sindrom vertiginos, nu sunt recomandate pe timpul alaptatului (desi ii spusesem de asta) si isi fac efectul dupa cateva saptamani sau luni de intrebuintare.
Deocamdata, am decis sa schimb un pic locul in care alaptez, sa imi mentin coloana vertebrala intr-o pozitie cat mai putin solicitanta si sa ma feresc de frig si curent.
Cat despre Tudor, el are un program echilibrat ziua, dar noaptea ma cam darama - azi-noapte am dormit doar 3,5 ore in total.
va pup pe toate si sper sa nu se mai ajunga la cuvinte care dor sau interpretari gresite de cuvinte. oricum, am aflat cu ocazia asta foarte multe despre diversificare, informatii pt care va multumesc. Cat priveste supermarketul, eu l-am scos de vreo doua ori pe bebe, desi incerc sa evit pe cat pot locurile aglomerate.
Imi cer scuze pt ca m-am cam lungit.

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mey, ce aveti? Poate dispare careva de pe aici ca va ia mama lu proces verbal
Va era dor de mine sa inteleg, ha ??

Am vazut ca feli intreba de piolica. Eu imi aduc aminte ca parca zicea ca in oct-nov se muta in Franta. Ca si mie mi-e cam dooooor de ea si de printesa...

M-am bagat ca musca-n lapte, nu? Eh, asa mi-e felu' N-am nici o legatura cu ce dicutati voi pe aici

Cu ce discutati voi acolo asa aprins nu ma bag ca nu stiu.

Am fost la o piesa de teatru in seara asta si imi venea sa ma

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Monica ma bucur ca intri pe aici, pt ca vroiam sa iti spun ca te admir foarte mult, inca de pe cand citeam "din umbra" la odiseea sarcinii. Esti o fata super si iti tin pumnii sa ai un puiut sanatos in brate cat mai curand!

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

iar la subiectul animalute, pisicile mele (doua) sunt foarte suparate de cand a aparut Tudor, pt ca au fost exilate la parter si ca nu le mai iau in brate. Iar cainele, Alfa, cand plange bebe mai tare, plange si ea pe afara, de ti se rupe sufletul cand o auzi. E si ea inca mica, are doar 6 luni si ii e dor de mamica ei.

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Hello!

La 2 luni si 1 sapt. are 5900g si 61 cm. La 1 luna avea 3600g si 51 cm. Crestem, nu stam degeaba

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia http://b1.lilypie.com/S6Arp3/.png[/img" target="_blank">Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Adica ati crescut 2.3 kg si 10 cm intr-o luna?
Sofica cea Fat-Frumoasa

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Am verificat in calendar, o luna si 2 sapt., sa nu fie chiar SF Dar tot Fat-Frumoasa lu' mama ramane

Laura Ti-as trimite si tie niste relaxare la pachet, cred ca ai nevoie de ea. Cand voi avea si eu nu 1 ci 2 nazdravani acasa cred ca o sa duc dorul momentelor de liniste...

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia http://b1.lilypie.com/S6Arp3/.png[/img" target="_blank">Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Joy este foooaaarte frumusica Sofia, cum doarme ea ca oamenii mari. Sa iti traiasca grasunica!

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Moni ce imi place mie de tine ca vii si jap jap doua palme sa ne calmam. Nu uita sa mai ne vizitezi sa nu cumva sa pierdem complet pedalele.

anis stiu ca tu ziceai ca nu are legatura alimentatia mamei cu copilul dar poate incerci totusi sa mananci tu ceva mai laxativ de genul pere, prune uscate? La mine merge foarte bine si inclusiv la Dimitri suc de mere si morcov baut pe stomacul gol. Eu am probleme cu constipatia, le-am rezolvat homeopat dar acum dupa sarcina m-am dat din nou peste cap si cand e nevoie beau un suc de morcov cu mar pe stomacul gol si are efect si la mine si la copil.

babytza ce lapte praf ii mai dai piticului? Eu ii dadeam la inceput lui Dimitri (acel un biberon pe saptamana) Humana 1 (na obisnuita de la Alexei) si il facea praf la stomac. Am trecut pe Topfer si ii este mult mai bine, a doua zi face lejer, nu se screme e muult mai bine. Si inca ceva ca mi-a picat fisa ziceai ce de complimente pai sa iti spun de ce. Ai vazut tu ca eu sunt bruneta si tunsa scurt daaar sunt fascinata de femeile blonde cu parul lung. Mi se par deosebite, nu stiu de ce. Iar tu aratai foarte bine la intalnirea noastra si apoi in poze la fel asa ca de aici au curs complimentele unul dupa altul.

Acum din seria ce imi mai stimuleaza mie lactatia, aviz doar mie dar ca sa va faceti o idee: sucul de morcovi, sucul de portocale, iesitul la petreceri. Domne dupa ce beau doua pahare de suc de morcovi zici ca sunt Vaca Lola produc lapte nu gluma, la fel si dupa cel de portocale. Iar ieri am fost la un botez, am fost la biserica am fugit acasa am alaptat si apoi la restaurant si fugit acasa alaptat si culcat copii. Ei bine azi noapte iar umbla Lola prin casa, acum eu ce sa inteleg ca imi face bine sa ies nuuuuu???

Gata inchid gura si ma duc la somn ca ce e prea mult strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Tocmai ma pregateam sa va mai zic...de Iris..si problema ei.

Muuh ,am incercat sa mananc eu ..am ajuns la 3kg de struguri, pere nu mai stiu cate..am baut si ceai diuretic...nimik..doar eu ma "curatam".

Azi s-a framantat f tare, adoarmea 15min si urla..pana la urma i-am pus supozitorul..a umplut pampersul si dupa aia a adormit tun.

De azi ii dau si Lass Baby, sa vedem.

Culmea desi am experienat cu treaba asta..fiindca mijlocia nu a facut singura pana la diversificare, totusi la Iris inclin sa cred ca e o chestie determinata de hormonii mei..asa cred..habar n-am ce sa mai cred.

apropo de diversificare, MOTIVUL PENTRU CARE IN EUROPA SE BATE APA IN PIUA ATAT PENTRU INCEPEREA LA 6LUNI, E CA S-A ajuns la concluzia ,ca din punct de vedere digestiv , pentru bebelus varsta de 6luni e cea indicata pentru ca,coincide si cu o maturizare a sucurilor gastrice...si o digestie din care sa isi ia elementele necesare organismului...respectiv vitaminele.Pana la 6luni se spune ca orice i se da ca mancare solida , doar tranziteaza stomacul, fara a oprii si necesarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Vai, ca niciodata doarme fi'mea de la 9 de cand am terminat cu baitza. Bine, nu chiar imediat, a mai facut un pic de party, s-a dat la tzitzi, am pus-o in pat, iar s-a razvratit si pana la urma a adormit la mine in brate.

Joy wow, creste printesica ta.

Muuh cum iti dai seama dintr-un biberon pe saptamana ca nu ii prieste la stomacel formula?

fericita de - Andreea

Mergi la inceput