Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
tzitziri spune:
Cosmy, am gresit:eu il incalzeam punand biberonul in apa fierbinte.Vroiam sa spun ca nu se fierbe direct....
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CosmyB. 300 imi spui te rog cum pastrezi lapticul la frigider? in ce il pastrezi? se poate amesteca intr-un singur recipient de la mai multe mese? eu o sa mulg ce ramane dupa ce mananca piti. trebuie totul sterilizat? ma refer la recipiente. multumesc anticipat Pozici Mami super happy de Maya |
Eu pastrez la congelator (-18grd) laptic in recipiente de urocultura (sunt de 50 si 100ml), cu data scrisa pe ele. Se pot pastra astfel 4-6 luni.
INSA sterilizarea instrumentelor (pompa, biberoane) se face dupa fiecare utilizare, in primele 6 luni!
Nerantula spune:
Multumim tuturor mamicilor care ne-au urat astazi!

Noi maine trebuia sa facem vaccinul de 2 luni, insa pediatra noastra nu poate veni acasa dupa ora 6
, cand e si tati, si acum suntem in cautare de alta, daca ne puteti face ceva recomandari ar fi super!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Joy21 Hello! La 2 luni si 1 sapt. are 5900g si 61 cm. La 1 luna avea 3600g si 51 cm. Crestem, nu stam degeaba Victoria, binecuvantata de Anna SofiaPoze Anna Sofia http://b1.lilypie.com/S6Arp3/.png[/img" target="_blank">Ma fac mare "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Adica ati crescut 2.3 kg si 10 cm intr-o luna?

Sofica cea Fat-Frumoasa 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
_irina_ spune:
Buna seara si de la noi.
Ieri am fost la nasii si mi-am amintit acum sa va povestesc, a propos de reactia animalelor la copii. Nasii nostri au 2 catei si 2 copii. La un moment dat s-a pus piti pe plans si in scurt timp m-am trezit nas in bot cu unul din caini. Cica daca aude plans de copil sta numai in zona, probabil ma gandesc eu ca sa il protejeze...
Faza a fost ca a trebuit sa o schimb pe piti si atunci erau supravegheata de ambii copii si de caine, parca sa nu cumva sa fac vre-o miscare gresita...
Eu am pisica, dar pe mitzi o doare sub coada daca plange copilul, nici macar nu misca vre-o ureche, nimic.
fericita de
- Andreea
CosmyB. spune:
amik am uitat sa-ti urez bine ai venit! m-am delectat cu pozele tale
si ti-am vazut frumusetile! 
baietelul tau e scump tare tare! 

Pozici
Mami super happy de
Maya
300 spune:
Cosmy, scuze pt raspunsul tarziu. Eu ma congelat deocamdata 125 ml intr-un recipient care venea cu pompa de la avent, in congelator de la frigider. Stand la ai mei nu am vazut rostull sa pun mai mmult. Metoda Nerantulei cu recipientele sterile mi se pare super.
La congelator se pastreaza intre 3 si 6 luni. Insa tine mult mai mult daca se congeleaza la temperaturi foarte joase (zice dr. culcer in cartea trimisa de Simodina pe mailul comun).
In frigider eu nu tin laptele mai mult de 24h, stiu ca bebe l-a refuzat cand avea putin mai multe ore. NU am incercat sa pun de la mai multe mese unul peste altul... si nu stiu daca e bine sa faci asta.
Pupici
Ramona
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
CosmyB. spune:
nerantula
multumesc, chiar ma gandeam ca trebuie sa cumpar multe sticlute ca sa le pot pune in congelator. dar m-ai desteptat tu cu recipientele pt analize ![]()
Pozici
Mami super happy de
Maya
Muuh spune:
Nausica si kid ati scris asa de frumos si kid ai sintetizat tot ce se putea spune despre diversificare.
feli sau cine mai vrea daca aveti nevoie de tampoane din bumbac se gasesc la un anumit magazin de produse naturiste sunt bumbac 100% si eco pe deasupra eu donez o cutie dar e desfacuta deja, daca vreti sa probati ca sa spun asa...De magazin va zic pe PM ca nu vreau sa fac reclama. Si eu ziceam de link adica incercam sa ma loghez cu sept-oct si sa pun link si imi dadea nu stiu ce eroare dubioasa.