Pepenasi de iulie-august 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Vicky, merci de grafic si de sfaturi . Suntem in jumatatea de sub medie dar totusi ok, conform acestuia .

pup you,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Caprioara-Andreea a racit la 2 luni, a luat de la Alex, aveam doi muciosi, batista m-a salvat, ii scoteam si de 4-5 ori pe zi, ideea e ca poate cobori infectia si trebuie aspirati bine de cate ori e nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Capri, deci daca te mai aud ca te plangi de fata de iau la bataie. Glumesc :). Vezi ca e ok????? Copilul unei prietene a fost intotdeauna la minim, ce sa-i faci asa e el, asa e si mama-sa mai slabutza; dar super sanatos , voinic voios. Aici graficele alea sunt la mare moda; le avem pe carnetul de sanatate si in fiecare luna doctorul completeaza :).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Vicky, gata sefa, gata, nu mai zic nika de fata, ca nu vreau sa mi-o iau . Nu-i destul ca o sa mi-o iau pe faza cu aspiratoru lu sotzu azi ? Hai .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

helloo mamici si pitici!

noi suntem bine, sanatoase si cuminti! de azi am inceput diversificarea cu suculet de mar. cand i-am dat biberonul a inceput sa traga plictisita si cand colo...Surpriza!!! ceva buuun si dulce. a papat pe nerasuflate toot dar cand a venit randul lapticului n-a mai vrut si pace, i-a placut prea tare sucul. acum sper ca uita pana la urmatoarea masa

puupicei

azi sper ca reusesc sa mai vad poze

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

La multe lunite pentru pepenaselesi pepenasii care sunt sarbatoriti azi! Of, ca repede mai trece timpul asta!

Foarte frumos vorbesc fetele despre viata in 3 sau 4 si ce activitati interesante practica, de altfel indispensabile... Va multumesc deja, si citesc cu atentie pentru cand mi-o veni timpul sa scot de la arhiva

Capri...ca tare am mai ras cu patania ta de dimineata cu batista si aspiratorul....si pentru Ilincutza, sigur ai sa iei cea mai buna decizie pentru ea, ca sa cresca mare si frumoasa!

Intrebare, ca pana ajung la dr la controlul de 3 luni mor de curiozitate cand vad ca atatia pepenasi au fost deja vaccinati: daca am facut la 2 luni si urmam schema cu Infanrix Hexa, acum la 4 luni ce vaccin se face? Un Penta ceva? Trebuie cumparat si asta?..ori exista si pe schema lor gratuita?

Mada nu vreau sa te supar, dar eu nu am primit parola. Mercic anticipat, in cazul in care o sa vrei cand ai tu timp sa o trimiti.

camy te imbratisam si noi si trimitem numai ganduri bune!

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Aoleu Capri, o patisi'...sper sa nu se supere soatza!

Eu niciodata nu am dat antitermic pe gura dupa vaccin, se recomanda supozitor.

Poti pune Eferalgan (vezi ca e pe categorii de varsta, ex. 0-4 luni....) sau paracetamol.
Eu ii pun cand ajung acasa, inainte de somn, si a doua zi dimineata. E ok.

Cu raceala ce sa zic.....al meu nu avea nimic, s-a dus la bunici si cand s-a intors peste 3 ore a inceput sa-i curga nasul. Mai si stranuta in fata lui David , ii tot explicam ca e racit, sa nu mai stea aproape de el, sa-si stearga mucii cu servetelul si el ba....

Felicitari Marina pt. primul suculetz al Sofiei!

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta"

Emanuel Swdenborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

proba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Vom trecem si noi la Humana pentru ca asa ne-a recomandat dermatoloaga. Sa vedem cum va fi.

Daca vreti sa vedeti o poza cu noua achizitie, un covoras, si cum mananca Aiduta singura .

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Asaaaa, am revenit again. Sunt acasa fara sotz si cupil mare si am mai mult timp. Se vede, nu ?

Sa va povestesc ce facui ora asta. Cum mi s-a pus in vedere diversificarea, mi-am amintit ca de pe vremea cand era bb Matei aveam si io o prastie de storcator de legume si fructe. Asa ca l-am cautat, gasit, dezasamblat, spalat si vrut sa vaz cum functioneste, ca am uitat de atunci . Ca atare, zic sa fac proba cu un morcov. Scrie la carticica lui ca, morcovul, in primul rand trebe curatzat si taiat bucatele. Mdaaa... Exista si storcatoare pentru lenesi de poti sa omitzi una sau amandoo operatiile astea ? Daca stiti vreunu, . Si dupe ce pui bucatile apesi tu cu o chestie de deasupra leguma, cand dai drumu la dracia de aparat, ca sa toace si stoarca, deci e jumate munca manuala . Fac ce scrie si dau drumu la rasnitza. Bah, face un zgomot si o harmalaie, mai rau ca o rasnitza de cafea . Asa fac si ale voastre??? Si, ca si la Anka, zburau fulgii de morcov prin bucatarie , pent'ca recipientu de se strange pulpa in el nu e etans pe corpul aparatului (sau nu stiu el sa-l pun corect ?!?). In final, iese si sucul mult asteptat...
Nu-mi place deloc de storcataru asta. Oare o fi unul care sa nu trezeasca toata casa cand merge, sa nu zboare nika prin bucatarie, sa nu curetzi si tai luguma sau fructul, sa nu faci tu juma de munca apasand pe dopul ala, sa se spele usor, sa faca muuuult suc si sa nu coste nici mult ? Daca stitzi vreunu, .

Si, cum azi ma mananca in c...r ca pe Zambilica, zic, ia sa-mi verific instictul ala de mama de care zicea Sun, sa vaz daca am decis corect cu diversificatu fetii, daca tot am sucu gata . Buuuun, iau fata la bucatarie in sezlongul de la ungheria, o blindez cu barbetzica si imi pun la indemana o carpitza, iau linguritza moale pe care o cumparasem de curand (cica pentru cand o trebui ), strecor sucu rezultat ca sa fie cat mai apa, si purcedem la treaba. Ii dau un pic si se strambaaaaaa, ba il scoate si afara. O las un minut si incercam again. La fel. Atreia oara, la fel .
CONCLUZIE: instincul de mama functioneaza !!! Fata mea nu e pregatita de asta inca.
Acu papa fericita tzitzi .

Sunt dusa rauuuu, nu?

pup you all,

poze

Mergi la inceput