Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 4
monicaa spune:
Ceska sa dea DD sa fie cum spui tu!
Sorry..am ratat cumva chestia cu cerealele. De ce nu incerci sa ii dai de la Aptamil? Au laptele deja inclus (trebuie deci adaugat doar apa) si au acelasi gust ca si laptele cu care e obisnuit. Clara e lenisata dupa ele..am incercat pana acum toate variantele de pe piata.
Seara frumoasa va doresc si noapte buna!!
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
nemary spune:
mesajul Simonei din capitolul trecut
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gattasalvaje
Sorry , probabil ca am eu o zi mai proasta si nu mi se pare interesant ce discutati voi de 20 pagini incoace ...as fi putut sa-mi vad de treaba mea si sa nu citesc dar , vezi ...este ca atunci cand te uiti la un film prost si nu renunti pentru ca vrei sa vezi daca are totusi o idee , daca se intampla ceva interesant. Dana este intr-adevar o tipa super de treaba daca se baga sa faca o comanda de 12 mese pe care apoi sa le duca la Atlassib , asta gravida fiind. Postul meu viza in special dezbaterea interminabila despre aniversare si pentru asta propuneam sa se deschida subiect separat ...s-a mai facut asta si cu ocazia altor intalniri si nu s-a plans nimeni. In fine...imi pare rau ca te-am deranjat cu propunerea mea .Eu renunt sa mai intru pe subiectul asta pana se va termina discutia despre aniversare . Daca nu este prea greu ,rog pe una din zuze sa-mi dea si mie un PM cu concluziile. LalaD , nu am batut in nimeni in mod special...la cate discutii au fost , chiar n-am mai retinut cine ce problema sau propunere avea. Scuza-ma Si cu asta inchei. O zi buna va doresc Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 ) POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta |
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
Ceska, acum am vazut ca ai scris deja...imi pare rau ca a vomat aproape tot ce a papat. poate nu-i place formula acuala, ai incercat si altceva?
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
zeririlouiza spune:
Fetelor fetelor cred ca voi nu ati mai primit de mult un shlap of vi-l dau eu daca vreti sunt dispusa sa va shlapuiesc pe rand
, haideti sa nu ne incingem prea mult eu inteleg ca e frig afara dar hai sa stam la un pahar de vin la soba (eu nu beau dar stau cu voi) decat sa ne incingem pe ring
, eu zic asa (sa nu-mi sariti in cap ca eu sunt cuminte si fara sot o luna da) sa ramana 21, vad ca majoritatea asa si-au exprimat dorinta de intalneala, si cum a zis nu mai stiu cine si-mi cer scuze ca nu am retinut nu e un capat de tara daca miri cara copilu prin avioane sa ne vada hai sa fim unite sa facem un efort sa ramana 21, cine poate sa o sune sau pe mess sa-i transmita ca-si poate rezerva biletul sa vina, asa ca nu va mai certati stiu ca toti suntem nervosi si tensionati cu criza economica
dar hai sa ne impacam si sa ne iubim 

L o u i z a
d e
Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut 
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
Shose spune:
Sanatate Ereenutza pt mucios! Offf...cred ca vremea e de vina, ca'i scoatem din casa la asa frig. Dar deh... mai e putzin
si vine primavara.
Monica, uffff.... cu ce s'a ales saracutza de la cresha.
mult si sa avetzi noapte usoara, fara probleme.
Cretzule si mie mi se pare ca s'a mai schimbat. Zici ca seamana cu tati? Noi nu prea ne dam seama ... asta si ca o vedem zilnic. Si Mariucu seamana cu tati...poate daca mai facem si noi cate un baietzel ceva...
ne vor semana si noua.
LauriciD ai PM. 
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
anca.b spune:
toate fetele. sa va treaca supararile!!!!
Ramona,
. la noi e fain la cursuri. sint interesante...in fiecare joi si vineri, cite 4 ore. mai ies si eu si mai am cite o conversatie cu persoane care pot sa-mi si raspunda...romaneste nu bebeluseste..hihihi
Danybv,
. ar fi bine sa fie asa...cred ca a fost numai o intimplare. vedem miine daca se repeta.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
roli25 spune:
Sara buna'
Nu am apucat sa citesc mult din urma, citisem ceva sala de conferinta versus loc de joaca.
Eu merg duminica cu Marc la ziua prietenului lui de 3 ani aici: http://www.kidsdream.ro/. Va voi povesti cum a fost si daca mi se pare ok.
Ma duc sa citesc din urma
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
emabucuresti spune:
buna seara fetelor,
La multe lunite si la multi ani
ALEXANDRA MARIA,
EVA MARIA,
ISABELLA ANDREEA,
ALEXANDRU LUCA,
MIHNEA ADRIAN
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
emabucuresti spune:
Sanatate multa clopoteilor bolnaviori! Va urez insanatosire grabnica micutilor!
Referitor la data si locul petrecerii, noi suntem ok si cu data de 21,cum eram si cu 7 sau 8, iar locul de joaca mi se pare iar mai potrivit pt ei, ca vor fi mai maricei atunci, insa si daca majoritatea hotaraste sala de conferinta, eok cu noi. Speram sa putem ajunge in principiu. cum spunea si Aweya
. Noi suntem flexibili si incantati ca va vom cunoaste si ca vine si Miri !Gatta
fetele. Nemary imi place locul de joaca propus!
Ereena sanatate multa Mateiasului si sa veniti cu vesti bine de la dr.maine. Clara de Monicaa succes cu tratamentul , pupam papusica frumoasa!
Razvi felicitari puiut pt primii pasi!!!
Evita cum ai petrecut azi?
Danonik ce bine ca ramane mama ta sa te ajute, ai o familie super!
cei 3 piticuti!
Ancasoare ma bucur ca avemvesti de la voi!
emabucuresti spune:
ancaB mi-a mai venit o idee, le poti cere mostre sa vezi in final ce alegi, Vichy si Clinique sigur au mostre, nush daca si bioderma sau skincode. Pup Stefanul!