Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 3

Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicaa Deci fii-mea a auzit chestia aia cum ca in primul an la cresa o sa ia tot felul de chestii si s-a gandit ea sa scurteze intervalul facand mai multe dintr-o data. Raportez: pana sa ajungem la doctor a facut 38.6 temperatura si a inceput sa ii curga oribil ochiul stang. La doctor avea deja 39.3 si ochiul lipit plus urlete gramada. Concluzia: urechea stanga inflamata si rosie => antibiotic, ochii infectati gen conjunctivita => picaturi antibiotic, nas plin cu muci de data asta verzi => picaturi si ne rugam la DD sa nu o dea si pe tuse. ![]() ![]() ![]() Despre discutia recenta nu zic nimic ca ar trebui sa iau partea cuiva si nu vreau mai ales ca eu nu vin nici la party si nici nu vreau masutza. ![]() ![]() Ma duc sa ma elipez ca ma asteapta iar o noapte nedormita si maine am termin la ginecolog. Ufff Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi |
offf Monica chiar ca s-a captusit pitica

Multa sanatate si sa stii ca-i bine chiar daca tuseste. E un mod de a scoate/rupe secretiile alea verzi si a le impiedica sa ajunga in bronhii.
Scuzati greselile dar scriu cu stanga si un pici caruia ii crapa gingia in brate
Pup clarita mica

P)S : uite aste-s chestiile importante nu supararile pe o petrecere

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze

danonique spune:
EREENA multa sanatate puiutului si speram sa treaca repede mucii.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

danonique spune:
MONICA imi pare rau ca printesa a inceput deja sa colecteze virusii.Si noi suntem in aceeasi situatie.Pupici si multa sanatate!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

monicaa spune:
Mamici si multumim de urarile de sanatate.
Papusa lui mama e varza, ochii si nasul rosii si totusi zambeste cu toata gura si se joaca cu lemnele ei. Clar nu seamana cu tasu'
care da pe spate daca ii iese un cos.Si slava Domnului papa bine.
LalaD saru-mana de tipul cu tusea. Mie imi e groaza acum sa nu faca si vre-o bronsita ca asta ar pune capac.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

monicaa spune:
Ma scuzati..si multa sanatate partenerilor de boala.
Sa va faceti bine repede prichindei mici!!!
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

ceska777 spune:
Monicaa,
mama da ce strangatoare e micuta Clara! Saracuta! Singurul "avantaj" e, poate, ca le face pe toate de-odata si nu pe rand! sa treceti repede peste si sa nu se mai agate neam de virus/bacterie de cretulina mica si curajoasa care mai are putere sa rada!
Mai scriu pentru ultima data aici: am preparat cereale simple cu 170ml lapte formula. A papat cam 150g si a vomat cam 100. Nici nu stiu cu ce formula sa calculez cat lapte o fi asimilat in varianta asta?! Am facut dupa 30min baie, si m-am gandit sa ii fac lapte in care sa pun 1-2 masuri cereale. A baut asa cu tetina cu debit reglabil 50ml. Mai am ce incerca?? Nu cred sa fi ajuns la 500ml azi.
Eu sper sa avem un week-end fara febra si complicatii la simptomele ce le au deja cativa clopotei. Ma bag la rasfoit blog-uri (sic!sic!), Benji doarme, mama tricoteaza cupilului o vesta. Era sa uit sa hranesc animalu! Cainele, bine ca mi-am adus aminte cand vroiam sa-l pomenesc. Asa cuminti il asteptam pe tati sa vina de la lucru peste 2,5h.
Noapte buna?!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

nemary spune:
Francesca, la ce ora bea Benji laptele noaptea? Daria bea lapte doar de 2 ori pe zi, dimineata, pe la 8.30-8.45 bea cam 160-170ml, rar 210 iar seara tot asa, dar mai des 210ml, doar ca ii pun si cereale in el. ultima masa seara o are pe la 20.30-20.45, iar inainte de asta pe la 18.00 ii dau iaurtel (150gr)
pana acum 1 sapt, cand se trezea pe la 5.30-6.00 manca mai mult lapte, adica 210-230, si apoi pe la 9.30 fructele. acum mananca mai putin lapte pt.ca nu vrea sa renunte la fructe.
Mari

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Eliza spune:
Honey cauta garlic drops la magazinele naturiste, noi le-am luat de la Whoole Foods. Probiotics gasesti la PCC, Wholefoods sau VitaminShoppe. Udo's Choice Infant's Blend Probiotics am luat noi si au fost ok dar le-am luat de pe net, apoi am aflat ca existau si in magazine dar de la alta firma.
Monica si Ereena sa se faca bine puisorii vostrii.
Fetelor, nu uitati ca pe forum doar scriem si nu intodeauna se intelege exact ce am vrut noi sa spunem si apoi ies scantei. Uite de aia imi place mie ideea unora de a te pune sa joci un joculet de 1-2 minute inainte de a da send la un email/sau post pe forum. Pentru ca daca esti nervos sa mai ai 1 min in care sa te razgandesti inainte de a da send si a trimite ceva ce apoi o sa regreti sau sigur ai fi scris altfel cand nu erai nervos. toate fetele.
Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii