Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 2
ramonab spune:
Hai mai fetelor nu va certati. Va rog eu.
Pana acum am fost singurul sau unul din putinele grupuri de pe DC care nu au avut certuri.Hai sa nu incepem acum si mai ales pe seama aniversarii puiutilor nostri.
Ar fi pacat sa nu va mai intalniti din cauza asta.
Uite din cate am citit eu pe aici data dorita de multe este 21, locul evenimentului: un loc de joaca.
Cine nu isi exprima opinia inseamna ca ii e indiferent, deci luam in considerare majoritatea exprimata si gata balciu.
Si gata, ce atata tamtamuri.Bineinteles ca nu toata lumea va fi multumita si nici nu are cum sa fie.
Un la toata lumea sa nu mai fiti suparate.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
creata2008 spune:
M-am prins care e problema! Emiti pareri despre altii si le pui in carca ce crezi tu ca e bine pentru ei.
Nu ai de unde sa stii cat timp mi-a luat mie ca sa iti scriu mesajul. Evident, ca daca l-am scris, nu l-am considerat pierdere de vreme. Asa ca nu merge tu cu supozitiile mai departe, ca nu e cazul.
Despre Dana, acelasi lucru. Elena a intrebat-o daca e prea mare deranjul pentru ea si ea a spus ca nu. Tu vii acum si spui ca ea nu trebuia sa ne ajute, fiindca are probleme.
Ce altceva crezi ca mai trebuie sa gandim, spunem, facem noi? Tu, care ne cunosti asa de bine?
Din punctul meu de vedere, asta e ultimul mesaj pe aceasta tema.
Ce te rog... pe viitor, nu mai emite pareri referitoare la ce cred, vreau, ar trebui sa spun eu sau alte fete. Incearca sa te rezumi la a iti spune parerea proprie, nu ce ar trebui sa faca unii si altii. Asa, probabil, nu vei mai nevoita sa iti rupi din timpul tau pretios sa scrii mesaje.
Citat: |
citat din mesajul lui Ereena creata,parerea mea ca ti-a ocupat cam prea mult din timpul tau sa imi scrii un mesaj asa lung. am spus pur si simplu, ca nu am facut nici sondajul sau orice altceva pe acest forum, sa ma ridice cineva in slavi sau sa ma impun in vreun fel.eu mi-am exprimat opinia in privinta datei si a locului, daca se ajunge la o data la care pot ajunge , ok, daca nu, nu. cat despre nu e prea diplomatic, cred ca intreci masura. cat despre masuta, daca ai citit, dana pe linga faptul ca e insarcinata, mai are si ceva si ceva problemute. nah, ca acum mi-am rupt eu mult prea mult din timpul meu, sa iti raspund. MATEI Primul 5.10.2008 Al doilea 22.10.2008 MATEI LA 9 LUNI PITICUL URIAS Sondaj - aniversare 1 an clopotei |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ereena spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui creata2008 M-am prins care e problema! Emiti pareri despre altii si le pui in carca ce crezi tu ca e bine pentru ei. Nu ai de unde sa stii cat timp mi-a luat mie ca sa iti scriu mesajul. Evident, ca daca l-am scris, nu l-am considerat pierdere de vreme. Asa ca nu merge tu cu supozitiile mai departe, ca nu e cazul. Despre Dana, acelasi lucru. Elena a intrebat-o daca e prea mare deranjul pentru ea si ea a spus ca nu. Tu vii acum si spui ca ea nu trebuia sa ne ajute, fiindca are probleme. Ce altceva crezi ca mai trebuie sa gandim, spunem, facem noi? Tu, care ne cunosti asa de bine? Din punctul meu de vedere, asta e ultimul mesaj pe aceasta tema. Ce te rog... pe viitor, nu mai emite pareri referitoare la ce cred, vreau, ar trebui sa spun eu sau alte fete. Incearca sa te rezumi la a iti spune parerea proprie, nu ce ar trebui sa faca unii si altii. Asa, probabil, nu vei mai nevoita sa iti rupi din timpul tau pretios sa scrii mesaje.
Creata 1 cu Creata 2 Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
asta si asteptam sa spui, ca este ultimul mesaj. pacat ca ai zis doar "pe aceasta tema"
MATEI
Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008
MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS
laura_dimitris spune:
Helooooo !!! Zuzuliiiiiiici?!
Intru sa vad ce mai faceti si ce-mi vad ochii ??!!
Hai, tuturor si peace !!!!
Cred ca suntem poate nervoase, obosite, stresate si interpretam eronat cele spuse de celelalte....
Eu sunt convinsa ca nimeni nu vrea sa supere pe nimeni si nimeni nu ataca in niciun fel pe altcineva!!!
si simona, creata, ereena!!!
Hai, ca ne potrivim noi pana la urma la o data pentru petrecere!
Uite, eu din start am spus ca mi-este absolut indiferent in ce zi va fi ! Si sunt multe alte fete la fel ca mine. Ramane sa gasim data potrivita functie de alte coordonate cum ar fi ziua cand va veni miri, ziua cand se va intoarce si lalaD din concediu, sa nu fie 1 sau 8 martie. Cam astea erau, nu? Pai mai avem o groaza de alte zile de ales, nu?!
VOTEZ SI EU PENTRU 21 FEBRUARIE ( 2009 nu 2007 )
Nu stiu insa cum sa ma trec la inceputul capitolului...
Salut cu multa bucurie intoarcerea cretulinelor !!!! Am vazut fotografiile din album. Mariuca este o papusica iar tie iti sta tare bine cu parul scurt silvi draga!!!
Roxanici, m-am bucurat mult cand am citit ca buburuza scumpa a facut 4 pasi singurica !!!! Felicitari piticutei frumoase!!!
Ti-ai luat alta piatra de pe inima! Ca imi amintesc ce stresata erai ca nu se ridica singurica ... Uite ce repede te convinge fata ta ca totul este in regula !!!!!
Mi-a parut rau sa vad ca nu esti chiar intr-o dispozitie buna... Cu problemele cu sot, familie stiu cum este.... asta este viata! Dar sunt sigura ca tu ai intelepciunea si tactul necesare sa treci peste hopuri si sa-i convingi pe ceilalti ca importanta este dragostea voastra a tuturor pentru adelutza si sa faca pace, sa fie liniste...
Sper sa nu fie mesajul meu ca nuca'n perete... si sa fi fost cat de cat coerenta in idei....
Oricum, ca o concluzie: zx si sunt alaturi si oricand desponibila la telefon sa vorbim daca ai chef sa-ti descarci sufletul!!!
Aaa,
si, pe bune, sper sa nu se interpreteze in niciun fel gestul meu dar m-am decis chiar dimineata cand eram la tribunal si vorbeam cu sora-mea la telefon... inainte sa citesc ce ati mai scris... So:
danutule, multumesc si eu mult pentru ca te-ai oferit sa-mi iei si mie masutza aceea dar din anumite motive personale renunt si eu la comanda ... multumesc muuuuult !!!!
Daca nu ai apucat sa o comanzi deja...
Am o plangacioasa langa mine care zice "ma-mama, ma-ma-ma" si alte variatii pe aceeasi tema
cred ca vrea lapte,
ca somn nu a dormit decat 1 ora de astazi de dimineata de la 7.30 ...
Revin!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ereena spune:
laurici , nu sunt nici suparata nici obosita, sunt doar rea te trec eu la inceputul capitolului. loc de joaca sau sala de conferinta?
MATEI
Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008
MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS
danonique spune:
Buna seara!Am intrat sa vad ce mai faceti imi pare rau ca din cauza masutelor au aparut mici tensiuni.Repet ca NU MA DERANJEAZA SA LE COMAND SI SA LE TRIMIT IN TARA PRIN POSTA SAU ATLASSIB(indiferent de numarul lor) pt ca posta e f aproape de mine iar la Atlassib ma poate duce sotul cu masina.Deci daca cineva mai doreste sa ii comand masuta sa imi trimita PM pana maine sa pot face comanda.Pupici tuturor!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Ioanact spune:
laura dimitris la inceputul capitolului gasesti unde sa te treci pe listuta, vei gasi undeva - SONDAJ ANIVERSARE 1 AN CLOPOTEI.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
monicaa spune:
Deci fii-mea a auzit chestia aia cum ca in primul an la cresa o sa ia tot felul de chestii si s-a gandit ea sa scurteze intervalul facand mai multe dintr-o data.
Raportez: pana sa ajungem la doctor a facut 38.6 temperatura si a inceput sa ii curga oribil ochiul stang.
La doctor avea deja 39.3 si ochiul lipit plus urlete gramada.
Concluzia: urechea stanga inflamata si rosie => antibiotic, ochii infectati gen conjunctivita => picaturi antibiotic, nas plin cu muci de data asta verzi => picaturi si ne rugam la DD sa nu o dea si pe tuse.
Despre discutia recenta nu zic nimic ca ar trebui sa iau partea cuiva si nu vreau mai ales ca eu nu vin nici la party si nici nu vreau masutza. Dar sper ca maine cand intru sa va citesc impacate.
Ma duc sa ma elipez ca ma asteapta iar o noapte nedormita si maine am termin la ginecolog. Ufff
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
ancasoare spune:
[quote]citat din mesajul lui Ereena
laurici , nu sunt nici suparata nici obosita, sunt doar rea te trec eu la inceputul capitolului. loc de joaca sau sala de conferinta?
LOL
Acum, serios: Irina, venim si noi, in principiu, oricare e data care se stabileste. Desi initial am optat pt sala de conferinta, daca fetele spun ca au mai dus "lighioane" asa mici la loc de joaca si a fost fun, atunci votam si noi locul de joaca.
Dar sa tineti cont ca pe 14 februarie e ziua mea, da?? LOL
zuzele2008 spune:
monicaa, pai clarita chiar le-a adunat pe toate??? iubita mica , sa treceti peste asta repede si usor.