Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 18
iulia83 spune:
e o ceata afara si asa as iesi sa toc ceva bani...fata bate in tastatura iar mie imi ia 2 oreb sa scriu 2 randuri..ca sterg ce scrie ea aiurea...rescriu...acu da cu calcaiul in laptop...ma duc ca nu ma lasa nici sa lucrez
o duc in bucatarioe sa-i dau sa pape...
hai ca o las si pe ea sa va scrie ceva si dau send. deci, edit mufitza...
op o
/.c;peaoki 0 .t/r /dgcffd//
gata..
a reusit sa stinga si browserul..nush cum naiba...noroc ca am mozilla..fara de care as muri...si salveaza taburile...
pup a toate...
Mami de Mufitza Ariana Elena 
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Reallaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 azi tre sa merg la ortoped la victoriei, la 12. miine era cu intalneala. si s-a apucat sa bata vantu. Sorin ovidiu vantu. |

Adriana Infanrixul e cumparat, costa in jur de 300 RON fiecare doza, se face la 2, 4 , 6 12 luni. N-am uitat nimic, nu? are 6 valente. la 4 luni se face infanrix IPV-HIB care daca nu ma insel are 5 valente.
SI picaturile de nas pe care i le-am pus lui Mirci cat a fost racit - KOLARGOLul- erau negre. brrrr parca ii curgea sange din nas, se inchega negru in nasuc...alternam cu NAzomer ca sa nu ma sperii de fiecare data...
Elenuca poza cu tine si Lizuca de la min 3.09 din montaj, aia sepia, e de vis! sunteti superbe amandoua
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
gabitzam spune:
Adriana, Infanrix-ul exsita in varianta Hexa si Penta, cu 5 sau 6 valentze. Exista si alte vaccinuri similare facute de alti producatori. Sunt in jur de 300ron, poate nitel mai putin, dar nu cu mult.
Exista si varianta gratuita, data de stat, dar este dupa cate am inteles, multidoza, trebuie sa adune mai multi copii la vaccin cand deschide un vaccin.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Luminel spune:
Buna dimineata (spre ziua!) tuturor!
Am zis hai sa mai scriu si eu cate ceva sa nu ma uitati...cred ca a trecut o luna de la ultimul mesaj...
In primul rand La multe lunitze! tuturor bebelusilor!
Multa sanatate celor bolnaviori.
Cristiana, din fericire n-a racit nici macar o data pana acum (sper s-o tina D-zeu asa) asa ca sfaturi nu prea stiu sa dau.
Acum despre noi: de doua saptamani sta in fundulet singura si i-au iesit si doi dinti jos, amandoi odata...uff, am scapat, deocamdata.
De mancat, mananca piure de fructe la 10-11, suc de fructe la 17-18 si cereale seara, cu lapte completare. celelalte mese sunt de lapte. I-am dat si supica si piure de legume, o perioada dar n-a mai vrut si am facut pauza o sapt. De azi vreau sa incerc din nou, sa vedem cum accepta.
BB-ii vostrii cat lapte mananca la o masa? Cristiana mai mult de 170 ml e o minune daca mananca...
Saptamana viitoare trebuie sa facem Infanrixul...am vazut ca la unele farmacii Helpnet e mai ieftin, doar 230 ron...de exemplu la Iancului...
Ati vorbit pana acum de atat de multe lucruri (si va multumesc pentru asta, am invatat o gramada de chestii noi si interesante) ca nu mai stiu la ce sa ma refer...
Aa, ref. somn, Cristiana doarme ziua din 2 in 2 ore, cate o ora, in patul mare, pe picioare de cele mai multe ori (azi am reusit sa o las jos si uite asa pot si eu sa postez) ...iar noaptea in patutul ei...uneori dimineata la 5-6 cnad se trezeste pentru prima masa de lapte, o iau langa mine si mai doarme...dar in general in patut...si asa dorm si eu relaxata.
Nici mie nu mi-a intrat indemnizatia pe card...eu am pus dosarul la inceputul lui septembrie si mi-au zis ca in noiembrie o sa intre, dar deocamdata sunt "saraca lipita"...
S-a trezit...
Lumi, mami de Printesa Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
leeloo2004 spune:
Mai, nu ma speriati, ca eu sunt total leftera si speram sa-mi intre prima indemnizatie azi-miine cind vine postarita cu alocatiile...pai in biletul pe care mi l-a dat cind am depus dosarul scrie ca prima indemnizatie vine intre 10 si 25 noiembrie...sa inteleg ca e caterinca???
Laura - pai si de ce nu-i dai? Mie ambii dr pediatri mi-au spus sa introduc iaurtul dupa 5 luni...
Gabitzam - multam de cont nou de poze!!
Luminel - Tudor al meu maninca acum doar 3 mese de lapte - dimineata la sculare cind maninca cam 210-230 ml, dupa masa de legume (pt ca maninca f. putin) circa 100-140 ml, si seara la culcare, cind maninca mult - intre 330 si 360 ml! Cu totul, adunat, pe zi maninca circa 600-650 ml...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Graviduta spune:
Buna! Sunt mamica de mai - iunie 2007 si am citi ca Piggy a fost la Recover la dr Thiery. Am si eu o problema cu fetita mea si ne-a recomandat kinetoterapie. Problema e ca fata cu care a facut pana acum terapie nu mai poate veni si am vazut ca Piggy scrisese ceva despre o fata, Ramona Rosu. Imi puteti da, va rog, mai multe detalii despre ea si, eventual, datele ei de contact? Multumesc.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".
Adidana13 spune:
Bun (re)gasit, dragele mele mamicute!
Ultima oara v-am scris cand eram pitici-piticuti, de vreo 3 saptamani, dupa care am plecat la munte. Si iata-ne acum, mari-marisori, de 6 luni si 3 saptamani, 8,500 kg si 72 cm.Suntem veseli, sociabili, ne topim dupa cutu-cutu, puiu-puiu (porumbei) si tup-tup (veverite). Ne plac copiii si ii strigam de zor din carucior.
Dorm cu mama in pat pentru ca in patutul meu sunt urzici si arici si pe mama nu a rabdat-o inima sa ma lase sa plang pana ma inecam, ca sa ma ia in brate. Plus ca pap cu atat placere tzatzi la orice ora!!! Nu am reusit sa imi fac un program de noapte pana acum, adica sa dorm pana dimineata neintors, ci pap de vreo 2-3 ori...si ce bine eeee!!!
Stiu ca o supar pe mami ca nu vreau sa pap morcov, chiar am vomitat ultima oara si raman la cele 2-3 lingurite de mar ras..cum sa fac sa-mi placa papa de oameni mari????
Va pup pe toate si pe toti, cu drag Vladimir, alintat de mami Vladi
PS: Fratiorul meu de salon, Matei, cu mamica lui Simona exista prin zona????
Adidana 38+ 
http://bd.lilypie.com/frYQp3.png
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
Lorich spune:
Neata.... la pranz
Revenim si noi dupa un relaxant vikend la munte. A fost foarte frumos, am avut parte de o vreme minunata, nici nu puteam sa sper pentru perioada asta a anului. Robertica a fost neasteptat de cuminte, a dormit bine, a vizitat cetatea Rasnov, castelul Bran, ba chiar a avut o intalnire la drum de seara cu Scortisoara Sara, care ca o gazda primitoare i-a acordat atentie, ba chiar l-a lasat sa se joace cu jucariile ei.
Vedeti poze prima mea excursie la munte
Edit: si pe serpentinele de pe la Posada am scapat si de constipare

Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Simonix spune:
Neatza fetele 
Am stat si eu la cafea cu voi dar nu prea am timp de scris, voiam sa va pup, sa va spun ca ma amuz cu voi, sa o felicit pe Elenuca pentru site, m-a amuzat hihi Apoi sa ii spun lui Cleo ca si ea m-a amuzat cu povestile ei
Ma bag si eu la galerie pt ALRA, cand facem ???
Am vazut poze frumoase de Scortishoara
Super la voi !!!
De asemenea, Maitrey - bine ai revenit, chiar ma gandeam la tine, ca nu mai postai, am ratat faza cu "suparatul"
oricum, e drept ca sunt unele fete care au mai multe chestii in comun, aceleasi probleme etc. Eu una de exemplu pot sa stau si in cap si nu gasesc ce comentariu sa fac la problemele lor cu indemnizatia/85%/comanadat hainutze etc. Eu sunt bucuroasa ca forumul asta exista pentru ca uite asa am cunoscut-o pe Esme
cu care ma conversez zilnic... (vai de sefii nostri
), pe Mihaela de Belgia cu gemenii frumosi (cu care m-am conversat joi, este foarte ocupata cu jobul, cu piticii, dar in rest e bine
) Apoi le-am cunoscut pe Laura, Alysh, Ylari
si in plus, aa aflu si eu o groaza de chestii mai mult sau mai putin ineresante :) Imi propun sa le mai cunosc si pe Dana si Felicia de Olanda si de ce nu, pe Miss- dar mai pe la primavara
Voilaaaaaaaaaaaaaa ...
Adriana - nici pe aici nu s-a auzit de branza calcica
eu una tot nu inteleg ce e aceea si ce face
Mama ma bate la cap sa ii fac, dar nu stiu de ce
Adica bebe nu bea lapte ? de ce sa ii fac branza? Oricum, aici nici iaurt nu se recomanda, chiar am intrebat, si mi-a spus pediatrul ca pot sa ii dau daca vreau, dar el ar prefera sa stie ca bebe bea lapte in loc de iaurt. Pana la 1 an. Cica nu e indispensabil sa manance iaurt. Eu o am pe mama pe cap care ma tot indeamna sa ii bag carne copilului, sa ii fac branza (nu stiu cu ce) ... dar nu ne grabeste nimeni - vad ca bebe mananca super bine, cate 600-700 ml de lapte pe zi, cate 200 aprox de legume si 150 de fructe. El e pe formula, deci laptele are tot ce ii trebuie. Nu vad de ce m-as grabi cu carnea si de ce i-as da branzica/iaurt. Le fel, cereale nu sunt indispensabile, asa mi-a spus doctorul. O sa ii mai bag cate un biscuit in legume eventual.
Eu piticului i-am dat sa guste flan
Ma rog, doar a dat cu limbutza - baloshea de pofta langa noi si i-am dat nitel sa linga - mai avea putin si ma musca de deget ... Saracu' e disperat, nu putem manca nimic de fatza cu el - se opreste din orice activitate si se uita fix in gura noastra
Incredibil ce fatza are ...
Haideti ca ma lungesc si nu am tiiiimp 
Va pup si ne mai auzim !
Ah, ia uitati ce fatza de fifitza are baiatu' meu ![]()
http://picasaweb.google.com/s.vilau/RobertInDaHouseD#5269213379472824290
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
elenuca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura |

Elenuca poza cu tine si Lizuca de la min 3.09 din montaj, aia sepia, e de vis! sunteti superbe amandoua
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
[/quote]
Daaaa, e printre preferatele mele poza respectiva... multumim de aprecieri

Cum se mai simte Mirci? de ce vrei sa mergi la medicover? Incearca la CMU sau Medsana, daca vrei iti dau eu numerele de telefon.
pupici
Elenuca mami de
Lizuca 29 Mai 2008Povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage
uite ce mare sunt !