Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 17
iulia83 spune:
neatza din nou. Ene mi-a dat un pumn de m-a lasat lata...si-a facut bine treaba, cu tot pepsi-ul baut de mine la 6 dimineata...insa pe la 8.30 a avut grija Mufitza sa il cafteasca bine si sa-l goneasca. si uite asa, am dormitat o ora!!! bine si asa, e??? acu fata mea il bate pe Gify cu o zdranganea, am creierii varza...

si sa ma vaiet putin..iar...

fata ieri a zis toata ziua ta-ta-ta-ba-ta-ta-o..dar nici macar un ma-ma 

sotul era ca un paun, iar eu plangeam pe la colturi. sunt tare ofticata..
ia sa vad ce ati mai scris..vad ca Mara face kk noaptea
eu as inebuni ...asta mi-ar mai trebui
cu toate ca erau perioade cand ma rugam sa faca si la 2-3 dimineata numai sa faca! nerecunoscatoarea de mine.
asa ca si aplauze pt mine. de 3 zile nu-i mai dau lapte noaptea si parca e mai bine. are masa de lapte la 6-7 dimineata. noaptea daca se foieste bag niste ceai caldut, pe care il am deja preparat si pus pe calorifer in termos
deci am redus laptele la 3 mese/zi + 2 mese solide...
maitrey bine ai revenit. mai hai pe la noi, ca e de ras, plans, etc...e cald si bine aici
La multe lunite fetitei, sa-ti creasca mare si sanatoasa 
Mami de Mufitza Ariana Elena 
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

maitreyi spune:
multumesc ca nu sunteti suparate 
am inteles punctul tau de vedere si ai dreptate cleo
acu fug la facultate (-ti ca acu' m-am mai inscris la una
). si eu invat de la voi care ati inceput mai devreme ca noi cu diversificare respectiv mamicile cu mai multi copilasi 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
mihaser spune:
Neata!
La multi ani ptr ieri Sara Elena si David Adrian! 
La multi ani sarbatoritilor de azi
Bogdan Silviu, Tudor Dumitru si Alexia Nicole si Alexandra, Alessia Clara!
Revin ca urla bubulina!![]()
leeloo2004 spune:
Mai, eu nu pot tine nici in ruptul capului de voi...
Reallaura - am inceput sa-i dau iaurt de pe la 5 luni (pediatra mi-a spus sa i-l introduc dupa 5 luni) - i-am dat de la inceput "Tnuva Iaurt Alb Cremicios" (ce imi plac denumirile astora!
) si am avut surpriza sa-mi manince tot borcanul din prima! De atunci am tot cumparat din asta si maninca zilnic un borcan, la masa de la ora 18.
Joi mergem si noi la pediatru sa ne masuram, cintarim si sa vedem ce ne mai spune pentru urmatoarele luni - Tudor face vineri 6 luni!
in rest ce sa va mai spun - mai am doar 2 saptamini de stat acasa si ma gindesc cam cu groaza ca voi incepe serviciul, dar asta este, nu prea am ce face...
Revin ca Tudor plinge de mama focului ca nu poate adormi...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
gabitzam spune:
Fetele, avem cont nou de Picasa, adresa este aceasta:
http://picasaweb.google.com/mladite.mugurasi
Deci contul este mladite.mugurasi cu aceeasi parola.
O sa pun adresa si pe prima pagina.
O sa vedeti ca am facut deja acolo un album cu Raducu meu.
Contul vechi de maiiunie2008 s-a umplut deja, ca avem copii frumosi cu care ne laudam 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
iulia, daca trimitem fetele impreuna, poa ne lasa sa dormim 1 ora. Ar fi magic. A, nu poot, ca la 12 mergem la ortoped. cat despre spus tata si nu mama, cica e un semn, ca dupa vine o fata. Sau un baiat. Era o superstitie din asta, funny. Simonacip parca o stia. Si lasa, ca e bine, fiica mea nu zice decat aaa si o fo candva un ggrrrr. A,inmomente inceindiare,ca asta noapte , a mai zis un EIII. Io ash vrea sa zica tata, da ce, e dupa mine?
si la multi ani la puii aniversati azi!! cum zboara timpu, mai fetelor.
fetelor, despre intalneala. Ia ziceti. Io ma uit urat la vremea asta. Si ma gandeam sa ma duc pana in Victoriei, cu metroul, sa nu mai iau taxi ca de obicei. Nu sunt inconstienta? Adica am mai fo cu fata cu metroul, dar cand era vremea calda, nu incepusera virozele. Hai ca mai bine iau taxiul, sa nu o caut cu lumanarea.
A, si mie tot nu mi-au venit aia 6 mil. Acu, ei oricum mi-au zis 3 luni de la depunere. Si noi am depus actele prin septembrie, chiar la sf lunii sept. Deci ar fi aproape 2 luni de la depunere.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Reallaura spune:
Cleo ce intalneala la Victoriei? Mi-a scapat ceva?
Gabitzam multum de cont! os a intru sa vad baietii...
Leeloo daaa, si eu mor dupa Tnuva si denumirile lor...pai i-as da si eu lui Mirci iaurtel...ca eu sunt moarta dupa lactate si ar tr sa-i placa si lui...oricum am fost cu lipsa de calciu amandoi.
Lapte praf nu mai papa deloc, il fac si-l arunc...poate acum ca l-am diversificat ii ajunge sanul. NAsol ca tr sa incepi serviciul...
Eu am sunat la Medicover si nu au azi locuri, m-am programat maine la dr si am uitat ca sotul are cabinet si nu ne poate duce
ooof, nu stiu cum sa fac...vad eu...
mi_bebelina si in plus ce vinovata ma simt ca-l pun in patutul lui, sotul ii spune cusca lui
Acum l-am adormit si l-am pus acolo...sa vedem cat rezista..
Iulia uuuf, ce bine ca ati gasit cheile...
s-a trezit
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Adriana_78 spune:
fetelor, incepusem un conspect ... trebuie sa renunt ca se trezeste bebelina
La multi ani bebitilor sarbatoriti de ieri David (Nicole), Sara (Andreeap)
Fetelor, am vazut ca discutati de lapte/pastile calcice si barnzica.
In Austria nici pomenela de asa ceva. Niciodata nu mi-a zis doctorul sa-i dau fier sau branza extra. Ci doar mancarica variata, carnita, legume, fructe etc. Si la primul copil auzisem la cunostinte din Ro de branzica asta facuta cu pastile si ma minunam ca eu habar n-avem cu ce “se mananca”.
Miss, la voi ti-s zis doct. de branzica s-asta?
Multa sanatate lui David! noua ne-a dat pt. nasuc rau infundat niste picaturi maro. Argentum Prot. Nasentropfen
Nasivin ii dau fetei mari si este bun
Socrate, Morarilor este la 2 statii spre centru de Cora din pantelimon. Nici eu nu cunosc bine Buc. desi sunt nascuta aici; stiu mai bine zonele adiacente locuintei si cele pe unde am avut regulat drumuri, in rest cam ceata
stephany ... hai ca ma faci sa rad .. singuri pana la 16-17, pai asta-i lux. sotul meu lucreaza pana la 19-20 seara si mai e si plecat prin delegatii (si cred ca nu e singurul)
nu-i frumos cu bebe agitat singur acasa, stiu, chiar f bine, imp. e sa-ti faci un progrm. sa iesi, cu mamici sau cu prietene, la cump, prin parc etc
Intrebare
Vaccinul Infarix se face de catre medic gratuit? sau este cumparat de voi din farmacii ? cat costa? si cate comp are ? adica pt. cate boli ?
Multumesc!
Adriana
cleo78 spune:
azi tre sa merg la ortoped la victoriei, la 12.
miine era cu intalneala.
si s-a apucat sa bata vantu. Sorin ovidiu vantu.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Reallaura spune:
Maytrei cum sa fim grup compact...postam unele mai des decat altele, asta e tot...ah, si ne iubim tare, intr-adevar!!
Te asteptam sa scrii cat mai des!
Vianne intreba Cleo de tine, si eu ma gandeam ce mai face Stefana! 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE