Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza.

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!! sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si cuminti.

miss - multa sanatate puiului scump!

am intrat pe fuga. cu toate ca am ramas cu mama ieri, n-am avut deloc chef sa deschid calc. de 2 zile ma simt foarte rau. n-am energie, ma dor toate. nu am chef de nimic. culmea, azi nu mai gasim cheia de la masina si in cazul in care n-o mai are nici pe cea de rezerva -care ar trebui sa fie la parintii sotului- ne costa 2000 euroi sa schimbe tot, ca sunt unicate si nu se pot copia. deci, parca am luat o palma la ureche. dupa ce ca ma simteam rau, mai urmeaza si asta..avem numai ghinioane in ultima vreme, ceea ce imi agraveaza foarte mult starea psihica. ies .. va pup.

Mami de Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am uitat. ylari ti-am trimis PM. acu, nu stiu laptele Ha cum se comporta..sorry

Mami de Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

MissParker pt diaree e bun ceaiul de menta, la noi a fost super. Referitor la fonfaiala stiu ca trebuie scosi mucii des, noi puneam ser si ... prestam, daca zici ca e vioi si mananca probabil nu sunt decat mucii... ma gandesc. Pupam baiatu cu ochi albastri sa se faca bine repede.

Reallaura si noi am avut probleme cu constipatia si am dat para, prune... am scos morcovul fiert si am scapat.

Fetelor am si eu o intrebare cum se prepara cartoful dulce? Euasa mai de la tara, il fierbeam si il pasam, dar am vazut ieri la tv ca faceau suc din el crud. Adevarul e ca seamana cu morcovul... asa s-o face?

Noi mai nou in timp ce mancam ne tragem de par, ma dispera... se zgarie pe fata, se trage de par, dc aude un zgomot ceva lasa biberonu... aaaa... si mai nou scoate biberonuyl se uita la el , il baga inapoi, un intreg spectacol. Mi mi se pare ca mananca cam putin, dar nu mai zic nimic de greutate ca ma cearta 'stiu eu cine'

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

La multi ani cu bucurii dragilor bebelusi are implinesc niste lunite dar si lui Mateias ca azi e ziua lui de nume ( sf Matei)..
Noi suntem bine, nu mai avem nimic, a fost pesemne o forma usoara de rubeola , in aproape doua zile a trecut si eruptia. Pupilu' e vesel si jucaus.

Am incercat si eu un montaj cu Lizuca, il gasiti www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">AICI

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Lizuca

Povestea nasterii

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna,
Uite ca am facut si noi 5 luni….ce repede trece timpul.

La multi ani draga Sara, sa fii sanatoasa , cuminte si sa le aduci parintilor numai bucurii !!!

Multumim pentru urari: Alina-anto, Ancaurn, Dflavia, Andreap, Gabitzam,Inais, Simoncip,Laura,Andree27,Ylari,Miss,Iulia,Elenuca

Alina anto – ce frumos suna descrierea craciunului la voi, parca-I din filmele americane. Supeeer. Si eu imi doresc asta, insa cred ca de la anul, daca terminam casa inceputa, am putea sa facem o strigare sis a adunam familia.
Dflavia – mai , dar ce minunatii faci tu acolo. Vestuta pt sarbatori e superb. Ai putea sa faci mai multe sis a le vinzi la targ in decembrie, sigur ar fi bataie pee le.
Miss – imi pare rau ca a racit Daviducul, chiar oare cum a racit, daca prietena ta este singurul element schimbat…atunci poate cine stie…de la ea a luat ceva.
Elenuca – ne bucuram ca sunteti bine. La montaj ma uit mai tarziu.
Simoncip - la multi ani Mateias - Elenuca ne-a zis de Sf Matei.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Simonacip, LA MULTI ANI LUI MATEI!!!!! (azi e Sf. Apostol si Evanghelist Matei)

Iulia, merci mult ptr PM! Ti-am raspuns si eu. Imi pare rau ca esti suparici (tin pumnii sa gasiti cheia de la mashina)

Miss, tin pumnii ptr David sa treaca repede mucishorii!

Apropo de "luat" sotzilor cadou de Craciun, eu o sa ii iau banii alui meu! Ce sa ii iau ca n-am bani nici sa fac pishu la toaleta publica. Dar lasa ca incep eu serviciul!!!! In decembrie mi-a promis Iuby o zi de shopping in Baneasa ca in ianuarie incep munca si sa nu foi ca Veta de la aprozar... s-a hotarat ca trebuie sa investim. Oricum dinainte de sarcina poate doar o pereche de pantaloni si cateva camasi imi mai vin pentru ca eu am ramas cu 4 kilograme in plus.

Fetelor am descoperit o noua pasiune: puzzle-urile! Vai nu mai pot am inebunit ieri!!! Si acum intru sa mai fac cateva. Am beut si o tzuica fiarta si sunt un pic "high" acum. Fata doarme. Va pup! DUMINICA FRUMOASA!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

LA MULTI ANI, SARA!!!!,

LA MULTI ANI, DAVID!!!!,

SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI FERICITI!!!!

Azi am intrat in Carrefour si am plans de emotie: era plin de globulete, betea, bradutzi, ciorapi imensi cu Mosul pt pus cadouri, asa m-am emotionat ca suntem cu Vlady de Craciunul asta. Suntem asa fericiti cu el! Multumesc lui Dumnezeu pt tot!

Alina, ce frumos sarbatoriti voi de Craciun! Asa faceam si noi odata, cand traiau bunicii mei. Era f frumos!

Am vazut poze, cu Tudor de RAlu, f frumoase, ce expresiv e Tudor si ce ochisori frumosi are!

Nu in ultimul rans sanatate multa lui David de Miss, pui bolnavior sa se faca repede bine!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Vazut montaj tare frumos cu Lizuca

Fetele, multumim de urarile de bine, sa dea D-zeu sa treaca repede. Noi nu avem batista bebelusului, eu am sa-i bag niste spray din ala cu apa de mare si apoi incerc sa-i curat nasucul, azi dimineata in ciuda diareei i-am basculat vreo 5-6 lingurite mici de suc de portocale natural, ca sa-i intaresc sistemul imunitar in lupta cu raceala... I-am dat si putin ceiut de menta (oricum jumatate l-a scuipat iar afara), ca sa combatem si diareea, dar mai importanta mi se pare raceala. Cum l-or fi pocnit amandoua odata, nu stiu... of, saracutul de el. Acum se joaca pe paturica de activitati... si eu fac alt montaj, mai lung, cu toata istoria noastra (indragostire, casatorie, sarcina si bebe), vreau sa comand DVD-urile si sa le fac cadouri de Craciun impreuna cu calendarele...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

LA MULTI ANI MATEI!!!!! Simo, chiar am vrut sa te intreb daca a mai perseverat Mateias cu mersul de-a busilea.

Noi am fost azi la plimbare cu tati, inspre Valea Doftanei. Si am facut si poze. Acum se incarc si le pun sa le vedeti si voi. A fost o zi superba, iar acolo, spre munte e asa frumos!!

Eu, de joi, sunt oficial la dieta..dar aseara am facut reteta de gogosi de la Gabitza.. Au fost asa buuuunee..

Gata, s-au incarcat poz\ele. AICI

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

am venit sa-mi plang de mila, barbatu incepe scoala de maine si vom fi singuri pana la 16-17....o sa ma scoata la pensie la cat de agitat e....si baleste dom'le, tot e o numai o dara...

Mergi la inceput