Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

'neata

LMA SARA de Andreap si DAVID de Nicole

anca pup Cezara, sper ca nu s-a lovit in cadere, mi-e dor de ea, nu am vazut-o demult....

urez si eu Daviducului sanatate si sa nu se agraveze raceala asta, of of

alina_anto ma faci sa visez cu ochii deschisi la sarbatori....

ralu_tazi mi-am facut timp si am citit si eu povestea lui Tudorel, emotionant

cleo felicitari pentru botoseii galbeni si zi-mi daca ai reusit cu botoseii roz
intreba-i de mot, ia www.tibooparc.com/bricolages/touffus.htm" target="_blank">aici cum se fac cu carton (ti-am raspuns si pe situl cu tricotajele.
si pentru ca am cautat in oras ceva tematic de sarbatori si nu am gasit am facut
asta si probata , urmeaza o caciulita de craciunita si eventual botosei, sa vedem ce iese....

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Multumim de urari la toata lumea..suntem mari,avem deja 5 luni..
LMA David,sa cresti mare,sanatos si frumos
Andreea,Ralu_t,multumesc...daca pana la urma nu reusesc cu Similac,voi incerca si Novalav..ce naiba sa mai fac?
Aseara am reusit sa-i dau cam 60-70 de lapte praf...fara prea mari mofturi
Voi mai iesiti cu Bbicii afara zilnic? ca eu stau cate 3-4 ore zilnic,dar nu prea mai vad multe mamici prin parc si ma gandesc ca poate-s nebuna eu....da' stau atat cat doarme ea..iar eu ma invart de fac gauri in cizme....ca pe banca inghet
O zi super

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani Sara si David !!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ancaurn Cezarei de la mine, dar si pt tine asemenea. Vad ca majoritatea barbatilor sunt mai pretentiosi /lipsiti de rabdare /nervosi cu copilasii.Si eu am momente, bineinteles, dar nu in situatii dintr-astea absurde in care nu e vina puiului...
Sis, super, abia astept sa vad fotografia!
Ralu_ttare scump e Tudorica. Mie insa mi s epare ca seamana destul de bine si cu Ovidiu, are cred ca in proportie egala din amindoi.
ALina, frumoasa atmosfera de Craciun la voi, de altfel cred ca peste tot unde este un bradut impodobit in casa si miros de portocale e atmosfera misto..Sa stii ca cei mici nu isi vor da seama cine stie ce de bradut si din cite-mi amntesc d ela David nici luminitele nu prea-l impresionau, si era mai maricel, avea un an si o luna..Peste inca un an insa...
Miss, pupam Daviducu si va dorim multa sanatate. Oof, si io abia astept sa treaca iarna asta. Matei parca iar tuseste, mi-a facut si putina febra, asa un 38,2 din fundulet, fara sa scad unitatile. Am fost cu amindoi la grigore, sa-i vada in git si sa-i asculte, sunt ok amindoi, nimic in git, nimic la plamini Nu stiu de ce insa mai tusesc, le schimb siropelul de tuse.
Abia astept sa treaca iarna asta cu racelile si bolile ei...Sa vina primavara!
Ylari, ar tb sa-ti iasa si cu lapte praf, nu inteleg de ce nu-ti iese, pui 4 pastile la juma de litru nu??Mi_bebelina, ti-a raspuns f bine, pune-le zdrobite, inainte sa fiarba ca sa aiba timp sa se decanteze.
Mihaser, si mie mi se parea dificil prima oara cind faceam brinzica lui david,a cum e megasimplu, se face imediat cu un iaurt si-l pun direct intr-o strecuratoare mai maricica, cumparata special pt asta, nu ma mai chinuiesc cu tifon etc.Bataita la sot ca te supara iar

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neatza si de la noi!

Ieri nu am reusit sa intru...sambata e ziua mea de "relash". Lasat copil cu tati si bantuit prin oras cu trebi...cu masina. Pe mine una ma relaxeaza sa conduc...si sa fac cumparaturi. Ieri am avut parte de ambele!

Vreau sa urez si eu sarbatoritilor de ieri: Andrei Razvan, Tudor, Teodora Maria, Mircea Ioan si Ilinca!! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!
Pentru azi Sara Elena si David Adrian!!

Apooooi:
Simo si multumim de aprecieri! Aaaaaa si m-ai linistit cu piersicile! Imi vine sa te pup iar...ca asa imi faceam procese de constiinta ieri cand nu gaseam pe niciunde si ma gandeam ca n-am pus!

MissP sanatate pentru Daviduc!

Am vazut si poze cu bb albastru mumos de 6 luni...si un tortuletz ...! Bine ca nu te-ai abtinut ralu.

Vazut si Stefania pregatita de Craciun... !

Alina_anto ca bine zici tu calendarele alea...sa vedem daca reusesc si eu sa fac unul handmade dupa instructiunile de aici...daca nu Carrefour sa traiasca!! Va !

Cleo bravo pt jobul mai bun al lui tati! Deci tot raul spre bine pana la urma!

Andreap eu nu prea am iesit ultimele zile pe afara. Insa maine as iesi...daca nu bate vantul.

Noi de azi papam mar+para...sa vedem ce si cum. La mar am ajuns deja la 1 mar si jumatate papat fara pb. De o saptamana am inceput. Zic ca e momentul sa ma schimbam, totusi.
Ieri i-am luat avocado...ma apuc sa studiez cum sa-i dau.

Aaaa...ieri am luat podoabe pt pomul de Craciun...era promo in Auchan. Vreau insa sa merg si prin Ikea sa vad ce au si ei...sa fie un pom deosebit anul asta, pentru o fetitza mica si alintata.
Cadouri...eu i-am comandat de pe minimode si mothercare...deci hainute a primit fiica-mea. Ma rog...o sa i le aduca Mosu'!
Mai urmeaza si targurile...mai gaseste Mosu' bani sa mai ia ceva.

Pentru tati idei sunt, parale ba! Saracu' tati! I-am zis eu: negociaza cu fiica-ta sa directioneze niste fonduri dinspre bunici spre contul lui mami (alias Mosu') de card! Poate asa reusim sa avem o tolba de Mosh mai bogata.

Va si o duminica placuta sa aveti!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ah, LMA Sarei(andreeap) si Lui Daviduche (nicole)
Andreeap, noi mai iesim asa doar mxim o ora o ora jumate, de la 13.00 incolo.
Inais, ai grija ca de miine au anuntat mai frigutz

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata, fetele

Vad ca ati inceput sa vorbiti si sa va pregatiti de CRACIUN...Abia il astept si eu anul asta o sa fie special. de fapt de acum inainte... ce fruuumooos!\La multi ani Sara si David, andreutza si nicole, sa se faca mari puisorii si sanatosi!
Inais super cu instaurarea sambetei zi de relash...eu mi-am permis vineri 3 ore si asa stresata am stat si abia asteptam sa ma intorc acasa...vorba mamei de ralu-t ca de grija de bb nu te mai scapa decat groapa...asa creepy as it may sound...
Flavia foarte dragalasa bluzica de Craciunita, si buna idee cu tricotarea costumatiei de Craciun...se vedem ce idei gasesc si eu, deocamdata inca descifrez ce zice cleo pe site-ul ei despre botoshei. POate am ocazia marti sa o intreb in fatza.
Hihi nu stiam ce e cu Mirci de e cuminte...eu stau intinsa pe burta sprijinita in coate si dau sin picioare...ei, el e fascinat de cum se misca picioarele, rade chiar la ele...si sta cumintel.. manca-l-ar mama! In alta ordine de idei, tot constipati suntem, nici nu stiu cat pot sa astept asa...a facut azi 2 cacareze mici si s-a scremut la ele...i-am pus supozitor si instantaneu l-a dat afara. a papat 100 ml para cu mar, mai multa para am pus de data asta. sa vedem. Maine sper sa ii facem vaccinul. sper sa nu-l destabilizeze iar cu mancatul si tot restul...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

La multe lunite Sara(Andreap) si David (Nicole)!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor.
Mai puturoase noi astazi... m-am trezit cam fonfaita asa ca m-am indepartat de Eva pe cat posibil, se ocupa mama de ea astazi. Asa am zis dar tot eu i-am dat sa pape, ca nu pot sa nu stau langa ea, cu ea, etc.
Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns referitor la branzica. V-am spus ca aseara am facut din lapte normal si mi-a iesit (am papat-o eu in dimineatza asta) Nu inteleg de ce din lapte praf nu iese, am respectat aceiasi pasi. Of, of... Simonacip, da, am pus 4 pastiluta la 500 ml laptic. Cand am vazut ca nu se imbranzeste am mai pus o pastila si tot degeaba. Am pus si lamaie si tot degeaba, deci e ceva in neregula cu HA. Dar de ce mi-a zis doctora sa fac din asta? Nu o stii ca nu iese? O sa ii spun, ca sa nu-i balamuceasca si pe altii ca pe mine. Vad ca si ancaurn face din lapte praf (dar nu HA). In fine, vad eu. Pana una, alta si azi i-am dat tot fructele goale (i-am dat mar ca nu am mai gasit nectarina, mandarina, strugure despielitzat si para)

Andreeap si Nicole sa va traiasca sarbatoritii, la multe lunitze inainte!!!!!!! Sara si David sa fiti cuminti si sanatosi, sa iubiti pe mamile voastre!!!!!

Miss, pupam Daviducul, sper ca a fost ok azi noapte si ca sunteti bine si voi.

In rest, noi asteptam pe verii Evei azi, sper sa ajunga, ca mereu se razgandeste fratemiu...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

La multe lunite si multa sanatate pentru Sara de andreap si David de Nicole!!

Fetelor, chiar ca sanatatea e mai buna ca toate, la noi e prima raceala si deja simteam aseara ca-mi smulg parul din cap

Nu pot sa inteleg de unde a venit asa brusc. Seara m-am trezit cu el fornaind, dupa ce ziua avusese si diaree si a facut kk de 3 ori, ultima oara f.f. lichid... A venit alaltaieri o prietena gravida la mine si, desi s-a spalat pe maini, eu tot pe ea dau vina Sau poate e din cauza ca ieri nu am prea aerisit in casa... dar ieri nici nu am iesit cu el din casa, deci nu avea cum sa raceasca. Vineri am iesit cu el aproape o ora, dar il infofolisem bine intr-un sac de carut si-i pusesem si caciulita si gluguta...

Of, aseara a adus Bogdan de la farmacia de urgenta niste Babix (un fel de inhalator, dar fara mentol, din care se pun cate 2 picaturi pe pijamaluta sau pe sacul de dormit al lui bebe) si Nasivin, picaturi speciale pentru bebelusi ca sa le elibereze nasul si sa poata dormi (dar pe astea nu am voie sa le folosesc decat o data inainte de culcare si nu mai mult de 3-4 zile)... A adormit David abia pe la ora 21, dar pentru mine a fost o noapte de vis!! M-am culcat si eu pe la ora 22 si m-a sculat abia la 2, l-am schimbat, i-am dat sa pape, i-am mai pus niste picaturi si am adormit pe la 3, iar el m-a mai trezit abia la 7, saracutul de el, a dormit tun... da' si io...

Acum i-am pus niste solutie salina in nasuc, sa-l curat de cateva ori, am aerisit bine, am pus niste prosoape umede pe calorifere, poate-i strecor si cateva picaturi de suc de portocale diluat cu apa, sa speram ca-i trece repede...

Altfel, e vital, jucaus de numa... a si varsat juma' de biberon dat azi-dimineata...

Fug la el, Bogdan monteaza noul birou (il punem in sufragerie, ca sa scoatem in sfarsit PC-ul din camera lui bebe si s-o aranjam pentru bebe) si mai am de intins o masina de rufe...

Vorbeati de calendare, eu sunt aproape gata cu ale mele, am sa incarc colajele pe Picassa, le-am facut f. frumos (zic eu cu modestie ), tematic... in fine, veti vedea. De scos le scot la Aldi, le trimit pe net si ei le imprima, imi place ca iti poti alege formatul, culoarea fundalului si le imprima pe hartie mata, am inceput sa am alergie la aia lucioasa...

Noi anul asta o sa facem tot pomuletul artificial, dar in rest nu cred ca vom avea cine stie ce atmosfera deosebita... Nu prea avem cu cine... Singurul cuplu de prieteni care ne-a mai ramas (parintii lui Jamie cel scumpisor) e pe cale de destramare, au iesit si acolo la iveala anul asta toate problemele reprimate si ignorate timp de 6 ani, iar ei i-a ajuns cutitul la os si vrea sa se desparta. Parintii lui fac presiune, ca-i ia copilului tatal , dar ei nu se ofera sa-l ia pe fiul lor macar cateva luni la el, sa stea separati si sa-si limpezeasca putin sentimentele... Problema e ca el nu prea are simtul raspunderii (a venit in casnicie cu datorii imense, o mintea pe sotie frecvent in ce priveste cheltuielile, e cam imatur, amana de ani de zile sa-si ia carnet), iar ea saraca face totul: casa, copil, munca la negru si studiu la Biologie in ultimul an, iar el vrea zilnic alta mancare, nu-i place acelasi lucru doua zile la rand... Pai eu ma prabuseam demult sau ii dadeam lui un sut undeva... le-am si spus-o... dar de, daca l-a invatat prost...

Of... si uite-asa...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput