Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citit pe diagonala. Retinut zero. David plin de muci, mai bine zis infundat rau de tot. Plus diaree. Bogdan la farmacia de urgenta pt. picaturi Babix si Nasivin. Oare dormim noaptea asta?

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Citit pe diagonala. Retinut zero. David plin de muci, mai bine zis infundat rau de tot. Plus diaree. Bogdan la farmacia de urgenta pt. picaturi Babix si Nasivin. Oare dormim noaptea asta?

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Offff bietii de voi!!!Multa,multa sanatate!!!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

n-am apucat sa citesc nimic. dar am tinut neaparat sa intru si sa le urez multi ani fericiti lui tudor de ralu_t si lui mirci de reallaura, ca mi-s dragi taaaare-taaaare

edit: am citit primul mesaj: ylari, nici eu n-am reusit sa fac branzica cu lapte HA. eu ii dau humana HA, dar nu s-a branzit nicicum. asa ca ii fac cu lapte UHT si e ok.

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria

http://b1.lilypie.com/9161p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

In primul rand MIRCEA,TUDOR, TEODORA MARIA, ILINCA, ANDREI RAZVAN

Ylari eu nu stiu din lapte praf, din UHT eu pun o pastila la 100 de ml de lapte. Adica ii fac branzica din 100 de ml de lapte, pun la foc, pun pastila, amestec si cand da in clocot se si branzeste. Nu pisez nimic, cand si cand rup in 4 pastila si atat.
Eu pun in fructe ca nu mananca fara ca e innecacios.

Michaela rusinica, cum adica e simplu, e o rochita frumoasa foc.

Imi pare rau pentru bb cu constipatie. Incercati sa le dati ceiut mai mult, cica ar fi bun pentru constipatie.

Fetelor voi ce luati la soti cadou de craciun? Ca eu am o reala problema, si nu am nici bani nici idei. Uoff.

Vreau sa ii iau copilului suport de stat in cada. Voi ati luat? Ce marca?
Cred ca lapticul se duce pa. Am zis ca termin ceaiurile si Galactogilul si gata nu mai insist ca el nu vrea sa suga decat rar si putin asa mai mult de mila mea.
Isi da drumul in mod clar singur la carusel. Stie ce buton sa mute si dupa aia incepe sa schimbe melodia. E destept ce sa mai. Se intinde dupa fiecare telecomanda, telefon, aparat foto, in fine orice electronic.
Eu nu stiu unde e Morarilor, nu dati cu rosii dar sunt varza cu circulatia in Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

multumim de urari!!!! sa ne traiasca puii : ilinca, teodora, mirci si tudorica, LA MULTI ANI!!
noi am avut musafiri, nasii si sora sotului, am papat tort( adica si io, fir-ar sa fie, vezi laurita ce vointa am avut)
aveti cateva http://good-times.webshots.com/album/568699193tvdSkM poze
ma duc sa ma culc ca-s rupta.
sanatate lui david de miss, poate mai dati si voi din diaree pe la bebeii constipati, sa iasa un caca numa bun pe medie si un pupic pt david pishacios de simona! tatii astia, parca ei n-au fost copii....ofof
andreea si eu am niste prieteni care dupa ce au incercat abs tot ce se putea in materie de lapte praf fara succes cu bebele lor, pana la urma novalac a primit si avand in vedere ca se gaseste doar in farmacii, nu si in supermarket, ei comanda de pe bebelusultau si ies mai ieftin

RALU- de minune albastraTudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Eu in seara asta i-am luat amprentele lui Mirci in lut...si sa-i scot pe hartie o poza frumoasa de pus in rama alaturi! Ah, i-am amprentat o manuta si un piciorus!
Socrate, Pigy, ralu_t, chinabulina multumim mult de urari!!
MIss sanatate mult! Sa se faca Daviducu bine si sa dormiti linistiti!
Socrate Morarilor e undeva langa Cora Pantelimon, nici eu nu stiu sa-ti dau mai multe detalii.. Eu cred ca o sa iau ceva simbolic sotului de Craciun...ca nu am banuti nici eu. Dar daca ii vom lua lui Mirci sa fie ceva sub brad si pentru el.Cel mai probabil o carte. Poate ii tricotez un fular...

Ralu_t foarte frumoase pozele de la ziua lui Tudoras! Acum imi dau seama cat seamana cu tine! Nici nu ti-as fi recomandat sa renunnti la felia de tort!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna dimineatsa si sa taie greatsa.

sanatate maxima lui david pui de miisParker. Hai ca o sa fie bine, dati batai cu aspirat mucii.

io calc de 2 ore. Am 3 balcoane adunate. Si am camashi, cacalau.
socrate, stiu io unde e morarilor. Stiu, stiu, stiu! am stat pe pantelimon aproape de morarilor 5 sapt acu 5-6 ani, si 2 ani pe L. Patrascanu, pe colt, cu vedere spre intrarea ascunsa de la Morarilor.

mai voiamsa zic ceva. A, fiica mea a dormit toata noaptea. O trezire pt tzitzi, am luat-o in pat, si dupa 1 ora-2, nu stiu, ca io am adormit la datorie, a trimis-o taica su in patul ei. Fug sa termin de calcat, ca mai am o mashina cu rufe nescoase de aseara.

ma duc sa imi iau o perie de par. Anterioara mi-a tras-o fata in buda.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neata!!

Neata, Cleo!

vreau sa urez LA MULTI ANI!! copilasilor sarbatoriti ieri!!!
La multi ani!! SARA (Andreap) si DAVID (Nicole)

De craciun si eu voi lua cadouri simbolice pt toata lumea...Eu am cumparat din Carrefour calendare in care pot insera poze cu noi, cu Sara.. Noi ne strangem in fiecare an, de craciun, aici, la Breaza, Si e asa frumos! Toata familia, in seara de 24 dec impodobim bradul *(e musai sa puna fiecare cel putin un glob in brad), apoi, la 12 noaptea vine mos craciun (de obicei se imbraca sotul meu in costum) si desfacem toti cadorile de sub brad. Iar in ziua de craciun miroase toata casa a mancare si a brad! Vai, abia astept craciunul! Pt mine e cea mai frumoasa perioada din an. Iar anul acesta va fi deosebit pt ca o vom avea si pe Sara langa noi. Cred ca va fi fascinata de luminitele si globurile din brad.

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

'Neata de la Baia Mare!
Vine friiiigul! Brrrrr!
In primul rand multa, multa sanatate lui David de MissParker si celorlalti copilasi cu problemute.
Ylari eu fac branzica din Nan, dar din formula normala nan1, nu din HA. Imi iese.O fac asa cum ti-au zis si fetele.
special pt David pisacios de Simonacip. Cezara mea a patit-o si ea aseara cu taica-sau. O scapa tare kk si a fugit saraca la baie, fara sa se uita pe unde calca. Al meu sotz din dotare matura gresia de pe hol si bietul copil a calcat exact in gramada stransa, gata de urcat pe faras. Moaaama ce si-a auzit de la taica-sau!Da' si el de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

SARA de Andreap Si DAVID de Nicole

Mergi la inceput