Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
stefany_p spune:
nu va mai mirati de barbatul lui Doloress ca si al meu e la fel
..nu-i plac femeile slabe, manechinuitele, fotomodoalele astea...ii place femeia voluptoasa, sanatoasa si devreme acasa...
![]()
MissParker spune:
Ce frumoasa e micuta scortisoara in natura... 
stefany, nu pot sa te compatimesc, ca Bogdan merge la munca demult si vine la 18 acasa... da' si-a luat concediu de taticie o luna incepand de sarbatori, sa vezi dezmat pe noi 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
bratafel spune:
Buna seara fetelor.
Vizita socrilor a decurs bine. Bianca insa era epuizata cand au plecat la cat de purtata a fost in brate de ei si de cumnata mea. A adormit in 2 min.
Nici eu nu am reusit sa fac branza din lapte praf Lactana de la Topfer.
Biancutei i-au iesit niste bubite pe gat. Nu stiu de la ce, eu banuiesc: banana, radacina de patrunjel, mar , caldura? sper sa nu fie vreo boala - rubeola - parca a zis cineva la un moment dat ceva.... alte simptome nu are..
pozeBiancuta
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Doloress spune:
Miss multa sanatate din partea noastra! Pupam Daviduchele fornait, sa te pregatesti sufleteste caci dureaza ceva raceala la bebei, la al meu a durat doua saptamani. Si eu ii dau suc de portocale in fiecare dimineata, 2-3 lingurite. Vad ca nu a mai patit nimic, desi a venit vremea rece. Asteptam cu interes colajele si calendarele sa le vedem si noi!
Stefany
lasa ca va obisnuiti voi, incet incet, va gasiti un ritm. Sa stii ca e din ce in ce mai usor, eu asa am observat, pe masura ce creste. Incepe sa fie tot mai interesat de jucarii si chiar daca e ca al meu, care cere atentie permanent, pot la o adica sa-l las cu jucarele langa mine, eu sa citesc, sa ma uit pe net, sau sa fac o mancare de exemplu. In legatura cu balutele, al meu are babetica non-stop, ca daca nu ar trebui sa-l schimb de 10 ori pe zi.
Alina-Anto superbe pozele! Mi s-a facut tare dor de muntii nostri in prag de toamna tarzie! Poze de facut tablou, pe bune. Sara e o scumpete cu ochii ei mari si curiosi!
Elenuca bine ca a trecut rubeola. AM vazut montajul, foarte frumos!
David de Nicole si Sara de Andreeap la multe lunite! Sa cresteti mari si cuminti!
si pentru Mateias de ziua numelui!
Laura eu am desoperit de la ce se constipa, de la cerealele cu orez. Am oprit o zi, ieri, si a facut ca la carte. Azi i-am dat din nou, a inceput iar sa se chinuie sa faca o bobita
Nici nu stiu ce sa fac, si cereale trebuie sa-i dau ca au fier si vitamine. Am sa-i caut altele, nu din orez.
Micaela si al meu mai nou face exact la fel. Trebuie sa sting televizorul, sa fac liniste deplina si nici sotul sa nu se plimbe pe langa noi ca altfel nu mai papa, sta cu capul intors in toate directiile.
Iulia 2000 de euroi de facut o cheie!? wow! Poate o gasiti, pune un pahar cu gura in jos in mijlocul mesei. Stiu ca e superstitie insa la mine intotdeauna a mers. Cred ca e subconstientul, am incredere ca o sa gasesc lucrul respectiv si ma concentrez mai bine sa-mi amintesc unde l-am pus.
alina_anto spune:
Miss sanatate lui David
Eu am trecut cu Sara printr0o raceala, asa ca stiu cum e.. Dar, pana la urma, asta face parte din viata si trebuie sa-si formeze si ei anticorpii cumva.. 
Doloress 
Fetele, ghici cine tocmai ne-a vizitat?????? Frumoasa mami LORI cu sotul ei si cu ROBERT care este o dulceata de baiat
!!!! A stat asa cuminte, ca pana la urma Sara l-a mangaiat putin!
Asa m-am bucurat de revedere! Sunt o familie frumoasa si sunt tare draguti.

Am facut si poze. O sa incarc putin mai tarziu, dupa ce o adorm pe Sara
Scortisoara Sara
simonacip spune:
Seara buna fetele si multumim mult de urari Elenuca, Nicole, ALina-anto,Ylari, Doloress...mai era cineva? Sper ca nu am uitat pe nimeni
Elenuca, macar tu ne-ai amintit ca noi am fost cam zapaciti azi. Mami, suuuper montajul . Mi-a placut la nebunie funduletul Lizucai in montaj, iar tu esti o frumoasa, ca de obicei mult roz si rosu, m-a binedispus.
Alina, super pozicile voastre, Saratzina e mai frumoasa din ce in ce.., asteptam pozicile si cu Lorich. Spor la dieta...Si eu...desigur, de miine
Mateiut a avansat cu mersul (e mai rapid)si ce ma termina e ca se ridica aproape in picioare tinandu-se de marginea patului..
Matei cu febbra
Ultima oara 38,8 din fundulet.Ma intreb cind ne linistim si noi????Sper ca nu la primavara...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Bratafel, dc e doar pegit nu cred ca e vb de vreo molipsitoare..Incearca cu crema/pudra si vezi miine dimineata
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Reallaura spune:
Sis la multi ani pentru mati!!
Alina-anto ce pozici frumoase zici ca e TArsem! Numai ca nu-s culorile asa aprinse, dar mi-au placut fotografiile...
Doloress merci de pontul cu cerealele, poate sa fie si asta, intr-adevar. TOt s-a chinuit, dar parca nu asa rau...sper sa fie maine mai bine. scot si eu cerealele!
Azi e prima seara cand l-am pus in patutul lui...sa-l obisnuiesc acolo. sa vedem cum se comporta.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Nicole1980 spune:
Multumim mult: Alysh,Doloress,
Noi am sarbatorit aseara cu prietenii pe David, iar azi cu tortul ramas, i-am mai urat o data la multi ani iubitului nostrum. Acum doarme printer jucarii. Hai sa pun si niste poze aici
Miss – am uitat sa-ti zic, ascultam si noi sfatul tau cu sucul de portocale. Ii dau lui David in fiecare zi cate 2 felii de portocala pe care le suge pana ramanea doar pielea de ele.
Alina anto – ce poze minunate si ce peisaj…. Am fost si noi pe acolo anul trecut. Am o prietena foarte buna din Campina si si-a serbat ziua pe Valea Doftanei, la un gratar…. Super zona…Aaaa imi place poza in care va jucati de-a v-ati ascunselea dupa copac….
Simoncip – sanatate lui Mateias. Uite ca nu ne-am intalnit, acum s-a facut si frig…Poate gasim o zi…
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Nicole1980 spune:
Fetele care au comandat prin Babystuff la fel ati platit si voi, pur si simplu dupa datele din email ?
Aaaa si ati platit inainte de a sosi produsele ?
Sotul mi-a facut acum plata prin internet si este neincrezator, insa l-am asigurat ca si voi ati facut la fel....
Si mai este indignat ca el prefera sa plateasca lire, ca poate schimba cu maxim 4.3 , si nu cu 5...
Doamne ajuta, sper sa soseasca produsele si sa nu se piarda pe undeva...
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008