Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

feli o scumpete de baiat!ma bucur ca te-ai preocupat sa pui poze pt imi era dor de el sa-l vad!acu m-am linistit

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadumitru spune:

Buna ziua pe ziua de azi si la mai multe lunite sarbatoritilor, multe floricele
Nerantula off... cand ma gandesc ca ne apropiem si noi de saptamana 8-a eu nu mai fac fata acum, dar cand va fi norul ala negru!!! nici nu vreau sa ma gandesc ca mititica poate sa sufere mai rau de cat sufera acum cu colicii astia.
felicic76, musettepink am vazut ca postati si la DR.Tutunaru puteti va rog frumos sa imi spuneti daca stiti ceva de dr. este in tara saptamana care vine? eu am citit cateva pagini dar nu am vazut nimik de vreo plecare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Danadumitru din pacate nu mai sunt la curent cu plecarile dr T.Dar poti intreba chiar la acel subiect sau si mai bine informate sunt fetele la subiectul "Paciente optimiste ale Dr Tutunaru" la capitolul "asteptand un ingeras"

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadumitru spune:

merci mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

multumim de aprecieri, andy.p, sabinel, nerantula si musette

noi suntem micuti, de-abia miercuri facem o luna( asa ma bucur ca-i sanatos si cumintel) dar ridicam capul, stam pe coate si ne plimbam in tot patutul, are un joc de glezne ceva de speriat, mereu il gasesc fara pantaloni.

Danadumitru: nici eu nu mai sunt la curent, de-abia peste doua saptamani ma interesez si progamez la controlul de 6 saptamani.

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Pupici si de la noi.

Eva bebelul vaccinat. La noi vaccinul a avut efect de red bull, azi e a treia zi dupa vaccin si vad ca ne-am revenit.

Felicic frumusel foc falkone.
Eu ma tot uit dupa poze de baietei sa imi gasesc si eu vre-un ginerel

Eu am fost la controlul de 6 saptamani, era acolo o graviduta in 38 de saptamani, cred ca a crezut ca sunt nebuna. Dar vede ea cand o fi in locul meu... Ma holbam la burtica ei miscareata si asa mi s-a facut un dor de burtica... Nu ma intelegeti gresit, sunt inamorata irecuperabil de piti si e cel mai minunat lucru care mi s-a intamplat pana acum, dar mi-e dor de burtica miscareataaaa
Nenea doctorul a spus sa astept macar un an pana la urmatorul bebe asa ca ma inscriu de pe acum la odiseea de octombrie-noiembrie 2010.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

irina, taci ca ne vedem acolo tu, eu si nerantula parca. se mai inscrie cineva?

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

300,Nikolici, Eva si multumesc pt. sfaturi si incurajari. Astazi a fost ceva mai bine avand in vedere faptul ca a venit si verisoara mea in vizita si fiind fascinata de micuta nepoata a petrecut tot timpul cu ea, si in conditiile astea m-am preocupat si eu de cateva aspecte casnice. Asadar, m-am relaxat spaland vase, adunand rufele de pe sarma
La multi ani tuturor aniversatilor!!!! sa cresteti mari, sanatosi, papaciosi si sa va bucuarti parintii zi de zi!
Wow...fetelor, ziceti ca saptamana a 8 a nu suna asa bine??? Hm...speram sa trecem cu bine si peste ea....
Felicic, ti-am vazut falcosul aviator si eu sunt de parere ca seamana cu tine.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Hey mamicutzelor...am reusit si eu sa intru intr-un final,am avut o zi....Alexia n-a dormit deloc,cred ca a sarbatorit si eu nu m-am prins.
nerantula,cosmy,kid,nikolici,irina,ramo,eva,andreea_and,babytza,
khristin,simo,andy_g,felicicmultumim si
Sunteti dragutze ca nu ne-ati uitat
Fuuug ca nu mai sta singura ,,sper sa si revin

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

irina si eu aveam intentii productive pentru urmatoarea odisee, pana azi-noapte. Pe la 4, pe cand sotul meu dormea iepureste si eu incercam sa-l adorm pe Tudor, am rabufnit: cu voce tare, i-am atras atentia fiului meu ca, daca o tine tot asa, s-a lins pe bot de un fratior sau o surioara! Tati m-a auzit, dar n-a reactionat decat dimineata, cand mi-a spus sa am grija ce vorbesc noaptea

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput