Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 11
Nerantula spune:
Simo, eu am aruncat o privire pe graficul cu puseele de crestere cerebrala de pe mailul comun si am vazut un nor negru la saptamana a 8-a, vad ca voi in perioada aceea sunteti, si noi tocmai am trecut, sa speram ca e doar temporar (desi la noi dureaza de ceva vreme , dar poate voi sunteti mai norocosi )
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
babytza spune:
o dulceata de Sabinel
Paturica este de la c h i c b e b e. Mi-a ajuns intr-o zi. Este foarte frumos colorata si are multe jucarii. E foarte interesanta. O gasesti pe site la jucarii 0-12 luni. Pag 6 sau 7.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Paturica este de la c h i c b e b e. Mi-a ajuns intr-o zi. Este foarte frumos colorata si are multe jucarii. E foarte interesanta. O gasesti pe site la jucarii 0-12 luni. Pag 6 sau 7. Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |
ce model?
... once upon a time ...
simo_ef spune:
Nerantula am vazut si eu norul negru, dar ma mai gandeam si ca am gresit eu ceva de i-am stricat programul. O sa mai incerc sa ii dau completare in seara asta, la ultima masa, poate doarme mai mult. Nu imi place ideea, dar trebuie sa ma odihnesc si eu, altfel raman fara lapte. Si-asa, azi a tras de tzitzi de au ajuns la genunchi.
Mai nou, si saliveaza foarte mult, il gasesc ud tot pe guleras sau pe body, si, bineinteles, cum ii tine rece, se trezeste si plange. Doar nu i-or iesi deja dintii, ca de-abia am scapat de colici.
Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)
poze
Evolutia lui Tudor
andy_galro spune:
Salutari si de la noi asa mai tarziu....in primul rand:
Razvan, Alexia, Karina, Ania la cat mai multe lunite !!!!
andreea_and sa va traiasca micuta crestina!!!! abia astept sa vad poze de la botezul frumoasei Minafetita sa treaca cu bine de vaccin
sabinel e tare scumpica Amalia
eva ma bucur ca ati trecut cu bine de vaccin
nerantula sper sa treceti si voi cu bine de vaccin si sa isi refaca programul soricelul vostru
Andreea de Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
felicic76 spune:
carla
ania
razvan
karina
alexia
m-am invrednicit sa-i fac poze noi comorii mele. Sunt din ce in ce mai topita dupa el, imi vine sa-l mananc
De doua zile suntem exclusiv pe tzitzi, dar nu ne saturam, asa ca servim masa de 14 ori pe zi
Mamica de VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
laureta spune:
Voi va plageti de cadere de par la mamici io ma plang de cadere de par la bebelina. Cica se schimba parul, da chiar asaaaa e aproape cheala. Io o raportez la Inisu care a avut tot timpul par
Eva felicitari pt lunganul mic. Ati scapat si de vaccin
irina, parintele a pus fasa in jurul lumanari la sfarsit. La Inisa tin minte ca a legato peste crasma cu fasa.
Nerantula, Inisa pina acum se comporta bine cu bebelina, a acceptato chiar bine. Lumanarea mi a placut si mie muuult de tot. Este cu scoici si stelute de mare ( nasica a venit de la Constanta). Botezul a fost la Biserica de lemn de pe Fundeni.
Ancule cum mey dormiti 7 ore?Vrem si noiiii
babytza e superba saltelutza tot cu bebel. Eu zilele trecute ma uitam pe net sa imi fac o idee despre ele.
andreea and sa iti traiasca crestina, este superba pitica ta
sabinel pupam falcutele
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
andy_galro spune:
felicic ce scumpete de aviator ai tu acolo
laureta pupam 2 frumuseti....adica 3 cu tot cu mami a lor
Andreea de Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
sabinel spune:
multumiiiim tuturor!
babytza, s-a implinit david al tau chiar frumos. rotunjor, numai bun de rontait
felicia, e un scump falkone
voiam sa mai zic ceva cuiva dar am uitat ca mandra se impinge cu picioarele in pc. ca sa pricepeti ce vreau sa zic: amalia pe picioarele mele, laptopul pe piept, amalia impinge, tastele fug de sub degete, de ma mir cum am reusit sa scriu corect
poze
povestea nasterii
Nerantula spune:
Felicic, am vazut poze de Falkone (desi nu e chiar falcos rau), e o scumpete cu buzitele lui alea rosii si ochii visatori ! Dar cam seamana cu taticu, cel putin la nasuc, am vazut ca multi baietei de la odiseea noastra seamana cu taticii, io trasesem ceva sperante sa-mi semene, cand am aflat ca-i baietel, ca la fetita ce va urma curand nu cred ca am sanse.
... once upon a time ...