Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

strengarita la aproape 2 luni

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Nerantula ce scaun de masa ai pt Gruia?imi amintesc ca l-am vazut intr-o poza si mi-a placut mult.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Nerantula ce scaun de masa ai pt Gruia?imi amintesc ca l-am vazut intr-o poza si mi-a placut mult.

Luca cel frumos

Povestea noastra

www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=305&c_id=17&cf_id=159" target="_blank"> Asta e scaunul de masa, am constat ca e cel mai popular produs de acest tip, exista aproape o unanimitate in acest sens.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Nikolici, multumim de invitatia la ceai….si la mine e cand am nascut e bautura favorita

300, sa stii ca nu trece sub nici o forma burta flasca fara abdomene dupa nastere decat la cele super-norocoase. Altfel, gimnastica sustinuta…eu una ma tot incurajez sa incep mersul pe banda rulanta, dar pana acum n-am reusit . Referitor la intrebarea ta, eu am bicicleta asamblata cu stepper impreuna….poti lucra fie la bicicleta, fie la stepper.

Babytza, vazut pui dulce pe paturica

Lauretta, una blonda, una bruna….sa intelegem ca seamana cu sotul ?

Razvan Florin, Alexia, Karina si Ania

Observ ca am carente mari…ce e Cezarette ? Azi noapte Chris a batut recordul…s-a culcat pe la 10 dupa baitza si s-a trezit pe la 5 sa manance si apoi in jur de 8 Nu-mi venea a crede

A propos de sieks, va recomand o comedie spumoasa, care sigur va va binedispune Forgetting Sarah Marshall.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

strengarita la aproape 2 luni

poze
povestea nasterii

Ce grasunica e scumpicaaaaaa!

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Nerantula merci.e f frumos!cred ca ma bag sa-l comand si eu!

300 m-am uitat pe site-ul dat de Nerantula si bicicleta mea este exact ca cea nr 526 deci ti-a zis f bine Nerantula sa mergi acolo.

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Andree and ce fetita draguta!!!!! pt marti!Stiam ca este Sf Mina,m-am gandit la tine,tot atunci e si Sf Victor si noi avem sarbatoriti in familie asa stiam si de sf Mina dar am uitat sa postez pe forum atunci!

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

salutari si de la noi din Brasov!
La multi ani sarbatoritilor Razvan Florin de Claudinna, Alexia de andy.p, Ania de Nausica si Karina de Nikolici! Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!

sabinel pupam falcutele Amaliei!

eva ma bucur ca nu ati avut reactii la vaccin, sper ca toti boboceii sa treaca usor peste vaccinuri.

babytza ce fericire e in centrul vostru de joaca! acum imi doresc si eu unul pentru Tudor.

Cand va aud de abdomene si de biciclete asa de tare simt ca am obosit dinainte de a incepe exercitiile! Nu ca n-ar fi nevoie, ca eu am ramas cu burtica si colacei. Dar si cu niste de nu-i vine a crede sotulu

Cat despre noi, eu imi vreau copilul inapoi! Cineva mi-a luat baietelul care manca toata ziua si dormea aproape toata noaptea (se trezea doar o data pe la 4, manca repede si adormea la loc) si mi-a dat unul care sta cu ochii pe pereti si plange ore in sir noaptea. Si vrea si tzitzi mult mai des, mai ales spre dimineata. Oare va mai reveni la programul initial?

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Si apropo de dureri de oase, pe mine, de cateva zile, ma doare foarte tare bratul stang incepand cu omoplatul si partea stanga de spate. Uneori, mi-e imposibil sa intind mana sau sa ridic greutati cu stanga. Tind sa cred ca e de la coloana, poate stau intr-o pozitie incomoda cand alaptez. A mai patit cineva asa? Oare sa ma ingrijorez?

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Simo, te inteleg perfect, si noi aveam un program mai relaxat pana acum vreo 3 saptamani, trezire ceas la 2:45 si 6 dimineata, la aceste treziri papat fara alte comentarii, insa acum noaptea imi ia mai bine de o ora pana ma intorc in pat, nu mai adoarme singur in patut, se agita foarte tare, la un moment dat il apuca plansul daca eu nu cooperez, uof . Macar ziua mai avem si alte distractii decat dansul, adica pestisorii de deasupra mesei de infasat si scaunul de masa.
Babytza, si mie mi-a placut mult paturica - centru de joaca, de unde ai luat-o?

... once upon a time ...

Mergi la inceput