Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
Nerantula spune:
Fetelor, sunt disperata cu manutele astea, e numai in gura cu ele, chiar prin manusi!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
babytza spune:
Nerantula se numeste centru de joaca Loveste si canta. Dar au scumpit-o de ieri pana azi.... Eu am dat cu 45 ron mai putin.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
sabinel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Fetelor, sunt disperata cu manutele astea, e numai in gura cu ele, chiar prin manusi! www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit ... once upon a time ... |
eu zic sa-l lasi daca nu vrei sa se nasca frustrari mai incolo. io pe-a mea o las si rad de mama focului cand vad ca vrea sa bage tot pumnul. eu am supt degetul pana la 5 ani. ea suge degetul ca sa adoarma chit ca-i satula. nici la suzeta nu vreau sa recurg si oricum o da afara si se stramba de parca i-as fi dat nu stiu ce acritura
poze
povestea nasterii
cocutica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Fetelor, sunt disperata cu manutele astea, e numai in gura cu ele, chiar prin manusi! www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit ... once upon a time ... |
Si Maria isi baga manutele in gura nonstop...adica pumnisorii pana se ineaca cu saliva...dar sunt convinsa ca e doar o etapa care va trece asa cum a venit. Imi amintesc ca si Elena a avut obiceiuri din astea, dar n-a ramas cu ele. Cred ca o chinui cu manusile ...mai bine distrge-i atentia zambind si vorbind cu ea...asa isi scoate manutele din gurita
cocutica spune:
Fetelor am si eu o intrebare: voi va dati cu vreo crema sau unguent pe cicatricea de la cezariana? Si daca da, cu ce?
babytza spune:
Felicic e tare scump Falkone
Soricelul meu iubit
poze
poze David
andy.p spune:
Am revenit..nu doarme ,da macar sta in patut
Vreau sa yrez si eu multe lunite sarbatoritilor de azi.
Anca ..sunt mai bine,macarpot vorbi si nu ma mai doare asa tare gatul...acuma sa o vad pe Alexia ca nu aluat dela mine si suntk.Voi tot pe la plimbarici??
felicic e taaaaare scump falkone
[b]cocutica[/b ]eu nu ma dau cu nici o cream,poate cand ma cremalesc cu crema de corp ajunge pe acolo
DAA si eu disper cu manutele,toaoat ziua si dupa ce mananca cu bluza cu to..azi statea pe burta si nu stie sa-si duca manuta la guritza ,se trage cu capul spre manuta
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
musettepink spune:
M-am trezit si eu la spartul targului dar acu am realizat ca nu am felicitat sarbatoritii! sa cresteti mari boboceilor!!!!!!!!!
Andy
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
anis spune:
buna fetele
eu sunt foarte suparata.
MA plangeam ca Iris brusc nu mai face kaka si chiar nu mai face.De 2 zile , azi e a 3-a nu a facut,pana la urma i-am pus supozitor.Mor, am trecut prin asta cu Iarina, 6 luni, .Nu stiu de ce nu mai face, atata timp cat 1 luna a facut.In rest mananca f bine, tot lapte numai d ela mine.
babytza spune:
Anis cand ii pui supozitor dupa cat timp face ? Si eu sunt in ziua 3....Si el facea de cateva ori pe zi. M-am gandit ca poate si din cauza de formula, dar azi a papat numai san....
Soricelul meu iubit
poze
poze David