Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cocutica

Fetelor am si eu o intrebare: voi va dati cu vreo crema sau unguent pe cicatricea de la cezariana? Si daca da, cu ce?

Cocutica, mami de Elena (4 iunie 2006) si Maria (5 septembrie 2008)

Eu nu am dat cu nimik... am lasat-o asa fara cremutza...

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Am facut vaccinul, ni s-a rupt inima in doua cand a plans Mina dar stiind ca e spre binele ei am rezistat eroic si nu am plans si noi. La primul chiar a fost ok, la Prevenar a facut mai urat. Am pus comprese reci si am frecat locul timp de o ora, a supt in cateva reprize la san si acum doarme. Noi stam de garda pe langa ea sa nu faca febra. Oricum ii sunt datoare Evei pentru ca a "descoperit-o" pe dr Herdea, este un om si un medic extraordinar si s-a purtat minunat cu printesa, nu stiu alt doctor daca ar fi fost atat de bland si rabdator.
Doamne ajuta sa nu avem reactii adverse!
Poze de la botez am cateva dar astept altele in cateva zile ca tati n-a prea fost pe faza, era prea emotionat. Oricum in biserica era cam aglomerat cu 3 copii, nu se vede cine stie ce.
Nerantula multumim de complimente, am vazut si pozele voastre si Gruia e un scumpic! Cel mai mult mi place cum sta la mami in sling. Minei ii cam place oriunde o pui daca e si mami prin preajma, dar deocamdata nu e foarte incantata de bouncer. Cred ca atunci cand incepem diversificarea ii vom lua si ei un scaun ca al vostru, deocamdata stam mai mult in dormitor.
Babytza , treaba cu nasicile nu a fost planificata la noi, de fapt cea care ne-a rugat sa-i fie nasa e necasatorita si la biserica nu avea cine sa tina lumanarea asa ca a tinut-o prietena mea cea mai buna si a participat la ceremonie spunand si ea crezul si facand cam tot ce facea si cealalta nasica. De imbracat oricum mai mult am imbracat-o eu ca a fost cam pe fuga si nu se descurcau . Vazut poze cu puiut scump pe salteluta, ce fericit e si ce a crescut frumosul! Iti dai seama ca vrem si noi salteluta acum, nu?
Cosmyb multumim, si Maya e o scumpica dulce foc!
Eva si multumim pt recomandarea facuta!
300 multumim, n-a fost usor da' suntem curajoase si a trecut repede. Eu am avut bici eliptica de la first bike modelul 676 si deja e de legenda ca stateam la bloc si aveam un vecin nebun care se plangea ca facea zgomot cand pedalam asa ca ne chema politia in fiecare seara cand ma urcam pe bici. O data chiar mi-au dat amenda dar am contestat-o la tribunal si am castigat. Nu face chiar asa mult zgomot dar daca ai vecini nebuni tine cont si de asta.
Musette multumim mult, la multi ani si sarbatoritilor vostri de Sf. Victor. Ced ca ti-am mai spus, am vazt pozele de la botez si sunteti o familie superba!
Laureta , vazut si poze de fetite superbe, sa-ti traiasca!
Felicic e frumusel foc Falkone. Tot vroiam sa te intreb, pana la urma i-ati spus si Vasile?

Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)

Mergi la inceput

Neata mamici

Va invit la o cafelutza fara cofeina cu muuuuult laptic

Unde sunteti toate ? Nu e nimeni pe aici....

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

la mine in casa tati strica copilul Dupa baie il ia la noi in pat cu aceleasi cuvinte "numai in seara asta" si "numai o ora" si bineinteles ca de la 5 pana dimineata copilul vrea in patul nostru, nu in al lui.

andreea and:pupam Mina sa-i treaca
da, il cheama si Vasile si l-am trecut si in listuta cu al doilea nume Vlad Vasile Cotorobai, iar in maternitate eram strigata D-na Vlad sau D-na Vasile pana am facut crize, sa nu-mi incurce numele pe acolo
babytza: mersi, si eu am avut emotii cu kk, obisnuita sa faca dupa fiecare masa, acum suntem o zi da una nu, iar in ziua de da, suntem sconcsi de-a dreptul

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata! eu sunt de pe la 7, da n-am zis nimic. e uichend e de inteles. e a doua noapte cand mandra nu se mai trezeste sa manance. adoarme pe la 12 si pana la 7 tot asa o tine. uufff! am trait s-o vad si pe asta

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Felicic O zi da, una nu e rezonabil. Noi nu am facut de marti seara.... Cred ca o sa ii ajunga si in par cand o sa faca
Oare i-a spus cineva ca nu se mai da mancare si s-a hotarat sa pastreze tot ???

Sabinel ce program aveti Super !!! Si piciul se culca pe la 10 si se trezeste la 4 si apoi la 7. E bine si asa

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Sarut mana mult inca o data pt raspunsuri. In curand sper ca o sa am si eu o bicicloantza si sper ca o si folosesc.

Cosmy eu nu am ceza dar nu stiu de nici o prietena de-a mea sa isi dea cu vreo crema speciala.

Azi noapte am dormit duse, doar de doua ori ne-am trezit, la 2, la 5 - cu foamea-n gat. Si la 7 ca ne durea burtica. De atunci tot dormim pe apucate, anda ca eu nu, pentru ca ba facem caca, ba regurgitam.

Anda regurgiteaza sau are reflux cel putin dimineata, indiferent ca ragaie sau nu. Nu adoarme sau se trezeste din somn din pricina asta si mi-e mila de ea ca oricat o tin ridicata, odata pusa la orizontala se ineaca. Am incercat sa o pun la 30 de grade pe burta mea, la 45 de grade tot asa... Si nimic. Incerc sa o fac sa ragaie din nou... Si pana la urma trece.

Aseara am patit la fel, abia i-a trecut...

Voi patiti de-astea? Cum le rezolva#355;i? Cred ca are legatura cel putin partial in cazul asta cu balonarea. Pe de alta parte mai stiu ca primele 2-3 luni e normal. Totusi, asa de rau?

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

300 si David mai regurgiteaza uneori , dar eu stiu ca nu e motiv de ingrijorare decat daca vomita lapticul in jet. Asa mi-a zis dr si asa am si citit. E normal , nu cred ca trebuie sa iti faci griji. Totusi daca ti se pare ca e prea des, la fiecare masa , poti sa intrebi si medicul pediatru.

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimneata...noi aseara am avut show pana pe la 12 dupa ce ca toata ziua n-a dormit,pana la urma am ajutat-o sa faca kk si abia apoi a adormit,s-a trezit la 4 ,apoi la 7 .Acuma doarme de la 9
ramo si alexia tre sa ragaie ,da ea cel mai bine o face pe burtica in patutz,sau cu burtica lipita de pieptul meu.
felicic noah e de inteles..si sotzu-meu ar lua-o in pat,da s-a invatat la primul,si acuma vrea sa doarma cu noi..a zis ca pe al doilea nu-l mai invata asaa
andreea cum a trecut noaptea??Sunteti K??
babytza si multu de cafea.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

babytza, pai al tau are super program. unde n-ar adormi si-a mea la 10...
ramo, amalia regurgiteaza aproape dupa fiecare masa, uneori si intre. o singura data mi-a dat afara in jet si atunci ca i-am dat eu lapte cu lingurita. si a pufnit si pe gura si pe nas.

poze
povestea nasterii

Mergi la inceput