Mamici ce asteapta al doilea copil(19)
Raspunsuri - Pagina 9
ana_a spune:
buna dimineatza asa pe la amiaza ![]()
Matei inca doarme, eu lenevesc....inca nu m-am apucat de curatenie...nici chef parca nu am pt ca nu am nici sustinatori, sotul este total impotriva curateniei sambata ca el cica...tre sa leneveasca!
Afara NINGE si la Bistrita
Stefan modeleaza cu plastelina...i-am dat galben si albastru si acu e fericit ca le-a amestecat si ia iesit VERDE! ![]()
Matei este mai bine!Aerosolii isi fac treaba!
Oana, mda...tu fane pofta in continuare cu dovleacul!Azi dau o fuga la vecina din spatele casei ca am vazut la ea in lemnarie o gramada de dovleci de copt poate se indura si imi da si mie un sfert dintr-unul mare!
Claudia buna ideea cu sacul!Si eu vreau sa pun ceva pe carucior...ieri de exemplu ne-a prin ploaia si nu am avut nimic peste haina lui Matei....
Eu votez pt scutece
ca asa am vrut de la inceput. Imi place numele "mamici cu 2 pitici!"
si we placut!
Revin mai pe seara!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
ana_a spune:
ma duc sa imi cumpar un material impermeabil si imi confectionez acasa ceva husa pt Matei apoi o sa vad eu cum o captusesc
ma apuc de creatii....ca si asa tare ma mai plictisesc uneori
Sa vad ce imi iese...daca iese ok va arat si voua. Trebuie oricum sa ma duc sa caut material pt o pelerina verde pt Stefan ca le trebuie la serbarea de Craciun, cica va fi bradulet. Ma enerveaza ideea asta cu "pelerinele" ca puteau doamnele sa ceara camasa verde cu papion si vestute sau ceva de genul...iara pelerine...exact ca anul trecut...dar no...daca asa au cerut asa executam.Oricum eu o sa-i pun si camasa cu papion ca tare imi place cum ii vine ![]()
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
ana_a spune:
rromanitza, ii dau perfecta dreptate la Claudia! LOa vara va fi numa bun de plimbat!Pe noi ne iau toti dracusorii in casa de la ora 18 pana la ora 21 cand ne culcam....afara este intuneric, frig si copii vor activitate si tare greu reusim cateodata sa le umplem timpul la amandoi...asa daca era vara eram afara la nisip/plimbat sau mai stiu eu ce!
Mateiu acum vrea numai in fundulet sau in picioare...imi este tare frica cand il vad asa "precoce" eu nu-l las insa Paul il pune pe ascuns ca l-am vazut de cateva ori...nu stiam eu de ce cere copilul ceva ce eu credeam ca nu stie inca ca se poate....
tatii astia....
Si acum daca tot la invatat il punem cate putin insa el ar vrea non stop.Cum il las pe spate cum urla de zici ca-l frige!Si se sceme si se incoarda ca un arc!
Stefan sta cu nasu lipit in geam si se uita cum ninge!
Gata, acum chiar ca fug!Deja abuzez de taste!...
mare!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
ana_a spune:
fetelor, am creat un subiect la odisee pentru cumnatica mea care trebuie sa stea in pat pana naste...si nu mai poate...este deja de 2 luni la spital si mai are de stat 2 luni...va rog sa o incurajati! aici
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
crengu75 spune:
Votez si eu la Scutece pentru ca in fond asta era motivul care ne-am unit la acest subiect iar titlul este superb.
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
ana_a spune:
fetelor, astazi Stefan a fost ffff cuminte! ![]()
De dimineatza sa jucat cu plastelina, apoi a construit casute si avioane cu lego, apoi a desenat vreo 4 "tablouri" in creioane colorate pe care a fost musai sa le punem la expozitie...sa uitat si putin latv insa a fost fff cuminte....
cum se face ca sunt zile dastea si zile in care parca cineva mi-a schimbat copilul ???![]()
Insa...daca tot a fost el cuminte...cineva tot trebuia sa bazaie...in acest caz a fost Matei, la care cred ca ii iese un dintisor ori il deranjeaza burtica de la medicamente ori amandoua la un loc ....
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaudiaH Oana, e super-tare Anuka ta cu lingurita aia care apre cat un linguroi. Chiar am crezut ca ai tupeul sa pui poza cu dovleacul copt ca sa ne omori pe noi de pofta. Si trebuie sa remarc faptul ca fica-ta are par nu gluma. Pai fi-mea... tot chelioasa, parca mai chelioasa decat la nastere. mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008 |
Si noi am chelit nu gluma... si ea si eu...
Mai dati cu votul - se pare ca la Clubul scutecelor o sa mergem
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4Priveste partea buna a lucrurilor
ana_a spune:
eu...cu un picior leagan carutu si cu o mana il tin pematei de dej'te si cu una scriu....
asa imi trebuie daca l-am culcat la ora 19 si am crezut ca o sa daorma pana dimineatza....
deci ne mutam in sfarsit la scutece???
Intrebare: cine are
cu dintisori si de cand? Ofcourse, stiu ca Maria lui Danybv are in rest???Cred ca Matei a fost marait si indispus din cauza de gingie dureroasa...da no fi prea devreme?
Vad ca a adormit....ma duc si eu langa ceilalti si-l transport la el in patut ca imi pica ochii de somn...sa trezit fresh si cu chef de povesti pe la 12 cand eu tocmai vroiam sa merg la culcare ![]()
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
ClaudiaH spune:
BUna seara fetele!
Ieri am fost la cumparaturi iar azi am fost cu Stefan la Jungle town (un centru de joaca) apoi am facut mancare.... a trecut timpul. Nu i-am cumparat sac Luciei caci mi-a zis o prietena ca are de la fica-sa si n-avea sens sa mai dau 30 euro pe altul. Ma gandeam la un model de genul www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=97694&Do=97702&pId=430816&pNummer=625477&pWerbetraeger=742" target="_blank">asta. Acu' sa vedem ce imi aduce prietena asta.
Peste toate acestea am reusit sa racesc asa ca sunt cu nasul si ochii si capul in pionieze. Ddeci... ma duc in pat, gata cu scrisul. Sper sa imi mai revin si va mai scriu. Pupici tuturor!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
CamiM spune:
'Neata fetelor si poftiti la 
La mine e aproape miezul noptii dar se pare ca numai la ore din astea imposibile gasesc cateva minute libere. Zilele urmatoare o sa fie se mai si ca o sa ma ocup cu facutul bagajelor si miercuri plecam. O sa lipsesc vreo saptamana - sa nu ma dati la disparuti
dar plecam in minivacanta. Si sa imi tineti pumnii ca e prima plecare asa mai lunga cu tot familionul si primul zbor cu avionul pentru Sabina..
- la varsta ei Sofia era deja veterana..![]()
Asaa.... acum sa votez si eu: titlul mi se pare absolut super
deci se voteaza ; acu pentru locul unde sa ne mutam- ambele variante au avantaje si e tare greu sa ma hotarasc. Poate pana la urma la prieteni ar fi o idee mai buna - in sensul ca nu ar mai trebui sa ne mutam iar cand or mai creste piticii..
. Unde vreti e ok pentru mine - eu va urmez..
Sper numai sa nu va mutati pana ma intorc. on second thought puteti sa va mutati ca va gasesc eu..![]()
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008