Mamici ce asteapta al doilea copil(19)
Raspunsuri - Pagina 8
crengu75 spune:
hello dragele mele!!!!!!!!!!!!!!!
Daca va mutati, vin si eu cu voi. Asa la primul impuls am scris si imi place numele ales de Claudia si sunt de acord sa ne mutam la clubul scutecelor. "Mamici cu doi pitici" suna super.
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
ana_a spune:
Buna fetelor!
Eu vad ca tot mai rar dau pe aici..
Matei este mai bine, zic eu...insa astazi a venit doctorita sa-l consulte ca aseara mi-a facut febra 39,3 si a zis ca are bronsita again...asa ca din nou antibiotic
. Asta este...cumva o scoatem la capat...
Saptamana viitoare avem vaccinul de 4 luni si sper sa reusim sa-l facem.
Cu aerosoli este foarte bine, in sensul ca de cand il pun la aerosoli tuseste pana da afara secretiile, chestie care no facea pana acum.
rromanitza, in primul rand o sa ai nevoie de chilotzi cu elastic larg pentru ca o sa te jeneze in dreptul operatiei. Eu nu mi-am gasit nici cum ceva lejer si pentru ca in spital ma enerva la culme elasticul l-am taiat ici si colo asa cat sa se faca super lejer sa nu ma deranjeze la taietura
In rest...nu ai nevoie de rivanol
si cam atat ar fi diferenta, atat imi amintesc acum.
Claudia, vazut poze cu Mosul!Si cat de dragastos este Stefan cu surioara lui!
Dany, sunt superbi copilasii tai!
Oana, mmm mi-ai facut pofta cu dovleacul copt!Cred ca o sa caut
si eu!
Onyx pupic pentru Mariuca! si bine ai revenit!
Felicitari pentru vorbareala! Cred ca este mare distractie acum la voi!Si Stefan a fost precoce la vorbit da nu-mi amintesc cand a inceput ![]()
sanzi te asteptam cand o sa ai timp nu e nevoie sa ne scuzam ca nu putem scrie!Fiecare dintre noi avem cel putin inca un copil si multe alte treburi pe acasa asa ca stim cum este cu timpul.
Sper ca parintii tai sa depaseasca cu bine toate problemele!
Cu mutatul si eu vreau, insa cum spunea Oana parca, ar fi mai bien la "Prieteni dintodeauna" pentru ca la scutece in ritmul nostru s-ar putea sa fim mai mereu pe pagina 3...
zic si eu
oricum, mie imi convine si la scutece.
Eu pe langa subiectul asta mai scriu si la pepenasi daia nu pot fi asa activa insa va citesc si imi place aici ca suntem mai putine ![]()
Trimit mesajul pana nu-l pierd si incerc sa-mi beau cafeaua cu voi dimineatza. 
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
ana_a spune:
Claudia si eu am procedat la fel cu mancatul....l-am lasat in pace si surpiza...a venit la bucatarie cu texte de genul "mi foameeee!!!" sau: a ce miroase aici mami?vreau si eu!"
Asa ca onyx zic si eu ca si Claudia, uneori cu cat ne stresam mai tare cu atat sunt ei mai incapatanati!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
OanaRusu spune:
Ia poftiti la dovleac copt
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
Prieteni.. sau clubul scutecelor, unde prefera majoritatea. Hai sa votam
ca tot e sezon de votare ![]()
Si ne putem mute de ex cu 1 dec, deschid eu acolo daca sunteti de acord ![]()
Si putem sa modificam listtutele - la odisee raman doar gravidutele, iar cand se hotarasc, vin la noi la mamici de 2 pitici ![]()
Ce ziceti?
Noi o sa lipsim putin in we, dar sper sa pot da cu ochiu' pe aici pe duminica
PS si ce daca scriem mai putin? scriem taaaare bine
si asta conteaza
eu sper sa ramana gasca 
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
sanziana27 spune:
Eu votez pt "Mamici cu 2 pitici" la prieteni dintotdeauna
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
rromanitza spune:
Neata fetelor!!!!
Hai mai, mai solidarizati si cu noi ca mai avem putin....
Treceti la un nou capitol pe 1 ian. capitol nou, an nou.....Acum eu nu va fortez, oricum de venit la "mamici de doi pitici", vin, ca nu o sa ma descurc fara voi....sau voi fara mine!!!!
Feletor, vine iarnaaaa!!! Ma gandeam mai ieri ca majoritatea prietenelor mele au nascut vara, cald, frumos, numai eu m-am gasit la amandoi copiii sa nasc iarna!!!!!
Cine stie ce zapada o fi afara cand oi naste....ei si ce? E frumos si cu zapada, si cand o sa ies din spital nici nu plec acasa cu masina....o sa merg cu sania!!!!
Si daca nu aveti timp de scris va intelegem numai nu plecati inca....
Va pup mult pe toate, inclusiv comorile si burticile la purtator!!!!

Dana,
36+, mami de David 9.11.2004
ClaudiaH spune:
'Neatza!
Eu votez pentru "Mamici cu doi Pitici" la Clubul scutecelor. Am si argument. Pe acolo trec mai multe mamaici si vazand subiectul poate ni se mai alatura si alte mamici care cresc doua minuni insa la Prieteni dintotdeauna s-ar putea sa nu ne "vada" prea multa lume sau ma rog, nu o sa ne vada grupul tinta daca pot sa zic asa. Si inca un argument, toate avem cate un bebe in scutece, chiar si cel mare poarta scutece in multe cazuri. Dar... chiar n-am nici o suparare daca se merge la Prieteni dintotdeauna. Mai asteptam pareri deci... si cum considera majoritatea, asa sa fie!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
ClaudiaH spune:
Ana, vai ce rau imi pare de micutul Matei!!!! Multi pupici, poate ajuta pe langa antibioticul ala. Offff! Multa sanatate!
Rromanitza, poti sa scrii la noi oricand si eu o sa mai arunc cate un ochi si pe aici si vorbareata cum sunt sigur imi dau cu parerea. Cat despre a naste iarna, iata avantajele: cand e mic doarme mai tot timpul nu-i asa mare nevoie sa-l scoti afara insa numai bine pana vine vara o sa fie si bebe mare si o sa aveti niste plimbari pe cinste. In plus, de ziua lui poti doar sa-l scoti la sanie, sa faci o bataie cu zapada si deja i-ai luminat ziua nu mai e nevoie de surprize suplimentare. Asta bineinteles cand o sa fie mai mare.
La noi a inceput de azi-noapte sa ninga. NU e foarte frig, sunt 0 grade deci pe strada nu se depune insa pe case, copaci si masini s-a prins deja. Asa ca va pot spune ca Stefan si-a luat micul dejun pe pervazul ferestrei exclamand si minunandu-se de orice fulg mai mare, de orice masina inzapezita care trecea, de orice pala de vant care mai scutura o creanga de zapada, de fumul care iese din hornul casei vecinului (are semineu bogatanul
). A coborat din geam doar pentru ca l-a chemat taica-su la piscina si nu rezista la o astfel de tentatie. Inca nu s-au intors dar sigur o sa aiba multe de povestit la intoarcere. Lucia nu a dat importanta faptului ca a nins. Eu da. Ieri a fost mai frig cand m-am dus sa-l iau pe Stefan de la gradi. Cu toate ca nu mi-a fost frig deloc probabil aerul rece mi-a lezat caile respiratorii superioare caci de ieri stranut si imi curge nasul incontinuu. Lucia draga de ea, n-are nimic insa si doar a afost si ea afara ieri cu mine. Bineinteles ca ma bucur ca ea e ok desi ma simt un pic rusinata sa fiu mai putin rezistenta decat un copil de 4 luni. Gata, v-am lasat, ma duc la treaba ca dupa-amiaza avem sesiune de cumparaturi programata. Vreau sa-i iau Luciei un sac de iarna pentru scaunul de masina, care se poate pune si-n carucior, din ala plic pe care sa-l pot dsesface usor cand ajung acasa si ea doarme, adica desfaci un fermoar si doua capse si gata, e dezbracata poate sa doarma in continuare. Am geaca si pantaloni de iarna chiar si costum de cosmonaut de la Stefan ramas dar nu e practic decat daca o scot in marsupiu. Altfel.... pana o imbrac si o dezbrac transpiram amandoua. Hai pupici, pa!!!
ClaudiaH spune:
Oana, e super-tare Anuka ta cu lingurita aia care apre cat un linguroi. Chiar am crezut ca ai tupeul sa pui poza cu dovleacul copt ca sa ne omori pe noi de pofta. Si trebuie sa remarc faptul ca fica-ta are par nu gluma. Pai fi-mea... tot chelioasa, parca mai chelioasa decat la nastere.