Mamici ce asteapta al doilea copil(19)
Raspunsuri - Pagina 10
CamiM spune:
Mai vreau numai sa adaug ca am vazut super pozele Claudiei - ce dragoste pe cei doi prichindei..
si dulceata Oanei..ca asa ii de draga ca parca incepe sa imi placa dovleacul..![]()
gata fug la nani, revin maine sper

Edit: Ana noi inca nu avem dintisori dar avem perspective
.. de la 2 luni ne tot promit medicii ca in doua trei-zile ies dintii..ca Sabina saliveaza si musca tot si am mai avut si nopti nedormite dar deja incep sa cred ca sunt povesti ca cele cu duhul padurii..
A fost mai simplu cu Sofia ca i-au iesit frumos pe la 10 luni si ceva fara tam-tam fara nimic. daca nu ma musca nici nu aflam..mama zapauca ce sunt.![]()
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
rromanitza spune:
Fetelor, neata!!!
Oana, inca nu am ajuns sa fac dovleac dar daca asa bine o sa aratre si al meu sigur o sa il mananc pe tot!!! Voi cum sunteti? Bine sanatosi sper ca uite cum ne imbolnavim noi pe capete!!!
Ana, stiu ca exista un gel special pentru dintisorii lui bb, sincera sa fiu la noi, ca si al Cami, nu a fost nevoie si nici nu am stiut ca i-au iesit!!!!
Cami, ce ma bucur ca va luati vacanta fie ea si mini!!! Unde mergeti dragilor? Asta asa pentru curiozitatea care ma incearca....
Oricum spor la bagajele si daca nu ai timp sa mai intri va doresc distractie frumoasa si sper sa va relaxati sa mai uitati putin de griji si de faza aia cu testul!!! Mergeti sanatosi!!!
A, si inca ceva:dupa cele doua interventii de la nastere ai fost dusa in salon sau la reanimare?
Claudia, superbe poze si ceva cam frig in ele.....M-am lamurit ca nu l-ai oprit p Mos Nicolae, ca la cat de mare era nu te descurcai singura!!!! Ei si daca si Dvd va fi la fel de lipicios cu fratiorul lui as fi multumita!!!! Pupam bursuceii cei frumosi!!! Si cand am intrebat ce imi tre in spital la cezariana nici nu ma gandeam sa raspundeti tu si Cami!!!! Pai ce sa invat de la voi care ati avut totul in spital? Aici nu e nici germania nici USA....Verisorul meu care a suferit o interventie la un sold, a fost nevoit sa isi cumpere de la farmacie antibiotice!!!! Suntem la pamant la capitolul "sanatate" si ma astept la orice!!! Va pup si ai mare grija cu raceala aia...eu inca mai am nasul infundat si mai stranut din cand in cand...traiasca picaturile de nas ca altfel eram zombie de somn.... 
Si inca un lucru important, pt mine, clar: voi nu vedeti ca sunt cam singura gravi care mai face prezenta pe aici? Deci v mutati voi.....hop si eu ca altfel o sa vb singura la acest capitol!!!! 
Dana,
36+, mami de David 9.11.2004
Ada_S spune:
Neata fetele, multumimi de cafea
Intru si eu pe fuga sa spun ca imi place foarte mult numele ales si citind argumentele voastre zic ca ar fi mai bine la clubul scutecelor poate ni se mai alatura si alte mamici, apoi daca rezistam inca cativa ani impreuna ne putem muta la prieteni cu un titlu nou de ex.: Mamici de doi gradinari sau Mamici de scolari si scolarite, ca sa experimentam fiecare subiect la timpul lui. Eu nu cunosc nici unul din aceste subiecte, nu am intrat pe acolo asa ca ma bazez pe voi ca stiti mai bine decat mine
.
O singura observatie: putem pune pe prima pagina linkul subiectului ca sa stie si viitoarele gravidute care se inscriu ca dupa ce nasc le asteptam la un subiect nou, aici va las pe voi sa va dati cu parerea cum e mai bine.
Am citit pe fuga si revin cu raspunsuri. Am vazut pozele lui Claudia, ce frumosi sunt fratiorii iubareti si mi s-a facut o pofta de dovleac ... mai ales cand am vazut-o pe frumoasa Ana cu ce pofta mananca. Claudia sper ca te simti mai bine azi.
zsuzsu spune:
buna dimineata fetelor
nu plecati inca!, mai stati si voi cu noi macar pana in 1 ianuarie
o sa ne fie dor de voi
si suntem si asa asa de putine. cine va mai scrie aici?
noi bineinteles ca am reusit sa racim din nou- a 3 a oara de cand sunt insarcinata
Dani parca parca incepe sa se acomodeze la gradi- inca tot plange dimineata dar doar pana plecam noi- dupa aia trece
Cami si la noi asa a fost cu dintii- erau rosii gingiile, si saliva de numai dar dintii au iesit abia la 1 an si 2 -3luni ![]()
Claudia -super pozele
Ada ce mai fac flacaii?
cum te descurci?nu sau imbolnavit ca eu iara incep cu o tura
20+
Iulia Petra si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2
poze cu noi
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Az sunt mai bine insa... tot in criza de timp (am muuuulte teme pentru cursul de maine).
Cami, super ca pleci in concediu!
Rromanitza, chiar ieri am citit ca problemele de concurenta si gelozie apar in cele mai multe cazuri cand diferenta intre cei doi copii e de 3-4 ani. Daca este peste 4 ani rareori apar probleme. Acuma... si la noi au fost probleme la inceput cu Stefan care a suferit chiar un pic de regres, incepuse sa faca pipi in pat noaptea desi el nu a udat niciodata patul intr-un an de zile de cand nu mai purta pampers noaptea, si la gradinita a facut pipi pe el cateva zile la rand. Mereu facea galagie si scandal cand eu eram cu Lucia, ii lua suzetele, imi cerea sa-i dau sa suga tocmai cand o alaptam pe ea... chestii din astea ca sa-mi castige atentia dar... a trecut. Am incercat mereu sa imi fac timp si pentru el, sa-l dragalesc, sa-l alint, am incercat sa fac tot felul de activitati cu amandoi si zic eu ca am depasit perioada problema. Acum e mandru ca are o sora, plus ca mai are colegi la gradinita care tot asa mai au cate o surioara mica, la fel ca si prietena lui si deci isi da seama ca e ceva normal sa ai o surioara/fratior. O sa fie bine si la voi fara indoiala chiar daca vor fi momente mai dificile la inceput.
Cat despre nastere, eu l-am nascut pe Stefan in Romania/ iasi dar... ma gandesc ca de atunci s-or mai fi schimbat lucrurile caci la vremea respectiva m-am internat cu o valiza, mi-au trebuit pana si pansamente pentru operatie. NU mai tin insa minte exact ce am avut in bagaj. (Sanziana parca povestea la un moment dat ca a intrebat-o o asistenta la internare daca naste sau se muta, nu mai stiu sigur).
Zsuzsu, imi pare rau ca esti din nou racita! AI grija de tine, ca e greu sa te tratezi cand esti graviduta. Pe mine m-au ajutat in timpul sarcinii cat am fost racita inhalatiile cu vapori de ceai de musetel cu sare. Imi puneam intr-o oala larga o cana de apa in care puneam 3-4 plicuri de ceai de musetel ca sa fie concentrat si 3-4 lingurite de sare. Puneam un prosop in cap si inhalam vreo 10 minute de 2-3 orei pe zi. M-a ajutat foarte mult la respiratie, nas, plamani, sinusuri ca aveam momente cand mi se parea ca am tot capul infundat si ca nu pot sa respir. Altceva... n-am luat nimic, am mai baut cate un ceai dar nu sunt o mare amatore de ceaiuri. Ah, ba da, am luat vitamina C. Sanatate!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
ana_a spune:
Am inceput si noi diversificarea pentru ca Matei a cerut-o!!
Aseara Paul a mancat struguri langa el si a inceput sa de-a nervos din maini si din picioare...si plescaia. Paul ia intins o boaba de strugure si a apucat-o rapid cu degetelele...Pe urma ia rupt cate o jumatate de boaba, ia scos samburii si la lasat sa o molfaie si sa suga suculetul din ea!A fost innebunit!Cand a incercat sa o ia de la gurita lui sa pus pe un plans de zile mari...a inceput sa urle de ciuda! Si asa a stat Paul cu el si ia dat sa molfaie vreo 5 boabe de struguri....
Astazi i-am pregatit morcov in supica cu albituri - doar morcovul i l-am dat.Si a mai mancat o jumatate de mar.
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
julax spune:
Imi cer scuze ca nu raspund nimanui,de dimineata tot vreau sa intru,dar cu timpul...De joi si pana duminica am avut nivelul tensiunii scazute si nu am avut net pe langa multe altele

Azi i-a facut vaccin Ioanei si cam plange.Acum nu stiu de ce.V-am spus ca ea avea scaune destul de numeroase,iar azi e a patra zi de cand nu a iesit cu scaunul.Da gaze multe,iar cele de azi miroseau cam urat.Claudia,Lucia ziceai ca iese la 10 zile.Asa a fost de la inceput?Nu i-ai pus niciodata supozitor?Ana,parca si Matei iesea rar.Poate imi spuneti si mie cum ati procedat.Va pup!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
Iulia, la ai mei le-am pus o singura data supozitor pt kk, poti incerca o data - cred ![]()
Acuma e musai sa fug in spate sa caut pozele Claudiei
Dana, am sa incerc sa-ti scriu ce am avut eu pt cezariana, numai timp sa reusesc sa-mi fac ![]()
Si as vrea sa va pove ce pb am cu Paul poate imi dati ceva idei cum sa-l ajut.
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
danybv spune:
buna dragele mele 
- nu ma dati disparuta dar nu reusesc sa tin pasul cu voi ![]()
- sutnem bine cu totii
-voi incerca sa raspund la fiecare din urma , ma pun sa citesc
si revin
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
OanaRusu spune:
Apropo de vorbit, Ana pare mai harnica decat Paul - zice "abu" si "apu" chiuie toata ziua si scuipa..... e o figura.... insa ma termina, nu mai doarme noaptea de 2 sapt.... suge mult (noaptea) ... in fine, supravietuiesc ![]()
Cami, distractie placuta 
Asa, cu Paul. Pana sa avem pe Ana plangea f rar, acuma plange intr-una, din orice, deja ma tampeste
Accepta f greu, de ex, ca tata e la lucru - ieri a urlat agatzat de usa vreo 10 min. Dupa ce se calmeaza e un ingeras, insa cat urla imi vine sa plec in lume 
Seara nu vrea sa se culce, dimineata nu vrea sa-l schimb din pijama. Am zis ca nu-l mai trimit saptamana asta la bunici - ieri a venit bunicul la noi si ne-a ajutat (cu joaca), insa singura cu ei e imposibil sa ma descurc pt ca nu o lasa pe Ana sa doarma - dupa ce adoarme ea, se furiseaza la ea si ii urla la urechi "ba" pana se trezeste - si atunci incepe ea sa urle....
cam asta e pe scurt - cred ca pierde Paul admiratoarele...
in general e foarte istet si activ, insa crizele astea de personalitate ma aduc in pragul nebuniei mai ales ca-s nedormita de 5 luni.
Chiar ca tb sa ne mutam ca ingrozesc
-dutzele...
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor