Mamici ce asteapta al doilea copil(19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ana, si la noi Ana a dat "start" la diversificare mai devreme decat am vrut ei - i-a luat marul la Paul si a supt la el si a molfait vreo 15 min. Acuma am inceput ai cereale - deci papa mar ras, dovleac copt (am facut si aseara) si cereale, asa frumos mesteca de mi-ar parea rau sa nu-i dau A, si papa sosetele ei, alea-s cele mai gustoase

Zsuzsu, sanatate si tie, ai grija de voi

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

pupam cu mult drag si restul gashtii si fug la treaba

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Gata, am revenit

Ada saru`mana ,asa se intampla si la mine cu bavetica , sa-i vezi pe amandoi legati la gat cu balutele atarnand dupa ei prin casa
onyxg1998 sa va traiasca mica printesa Mariuca , sa treaca mai repede aceste mici probleme si tu sa te refaci cat ai repede cu somnul Maria mea a inceput tot asa pe la 6 luni sa zica : mama , tata , papa si apa, iar de la 7 luni a mers de-a busilea pana acum 1 luna si un pic , acum merge in picioare dar tinuta de-o manuta sau tinandu-se de mobila sau alte obiecte din casa
Cami sanatate multa fetelor , sa se faca mai repede bine , am luat si eu vitamine pentru ca am patit la fel ca tine cu parul si acum parca s-a mai potolit , iar de fire albe nu vreau sa aud ca am slava domnului , multe , noroc ca m-am mai suvitat
rromanitza sanatate multa iti doresc , bafta multa lui David pentru rolul pe care il va avea la gradinita
ClaudiaH asa este si la mine cu timpul , nu stiu ce s-a intamplat de nu-mi mai ajunge mai facut sa rad la faza cum face Lucia la san " o apuca rasul si ganguritul " , foarte frumoase pozele
sanziana27 imi pare rau pentru probleme din familie pe care le aveti , sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste ele
Crengu ma bucur ca ai revenit pe forum , sper ca sunteti bine
Ana pupici de la noi si sanatate multa lui Matei
OanaRusu na ,ca mai imbolnavit cu dovleacul copt, am vazut si pozele voastre sunteti o familie frumoasa , imi pare rau c anu resuseti sa te odihnesti suficient , spor la treaba
Eu votez pentru Mamici cu 2 pitici !!
zsuzsu sanatate multa iti doresc
julax ooofff iti doresc sa te faci bine . ai grija de tine

Noi suntem bine , nu avem noutati momentan , cand este cald afara iesim cu copii la plimbare , la noi nu a nins deloc .
Va pup si incerc sa revin daca voi putea , fiind mai mereu singura cu cei doi pitici nu reusec sa stau la pc insa ma voi stradui sa ajung mai des , exact cum faceam inainte , gata fug sa le dau papa la copii, de m-ati vedea voi cum stau intre ei : Maria in scaunel in stanga mea iar Andrei in dreapta mea iar pe masa in fata mea doua castronele cu mancare diferita pt fiecare in parte si sa te tii cand incep amandoi sa tipe : mama papa

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neatza!
Sunt in criza de timp dar raspund Iuliei. Deci, Lucia mea la inceput facea kk si inainte si dupa supt si tragea niste spritzuri de rata, mereu veam epoleti galbeni pe umar. Apoi de pe la doua luni sau un pic mai devreme, a trecut in extrema si cel mai des a facut la 4 zile. De obicei are scaun la 5-6 zile. Acum insa ieri a implinit o sapt. de cand a facut kk ultima oara. Nu i-am dat niciodata laxative sau supozitoare. Moasa a zis ca bebelusii alaptati au voie sa aiba scaun si la 10 zile cata vreme bburtica nu e tare sau nu dau semne ca-i doare. Asa ca inca astept sa se declanseze natural fenomenul.dar daca vrei neaparat s-o scoti afara poti sa incerci sa ii dai o lingurita de suc de prune, am citit ca ar ajuta. Bineinteles ca asta nu inseamna sa incerci diversificarea. Repet, eu nu i-am dat nimic dar... tu faci cum crezi. Cu basinile.... si Lucia zici ca are motoreta in pantaloni si unele miros de.... Pupici, pa!

REvin cand mai prind o bucatica de timp. Paaaa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Claudia,multumesc mult.Desi si Lucia avea scaune dese...Hmmm,nu stiu ce sa zic despre burtica,caci nu stiu cat de tare ar trebui sa fie in mod normal.Cred ca voi merge la medic sa vedem ce zice.Azi e a cincea zi de cand nu a iesit.Nu mi se pare ca ar fi mai agitata decat de obicei.Ieri a plans mai mult,dar poate si de la vaccin.As incerca sa-i pun putin supozitor,dar parca as mai astepta...Mai vad...
Oana,multumesc si tie,nici eu nu cred aci-ar face rau sa-i pun o data supozitor,mi-e sa nu fie doar o data.Referitor la probleme cu imbracatul si Alex mai face mofturi,mai ales cu bunica.Eu incerc sa-i distrag atentia sau sa fac haz(Cum,mama,stai prin casa cu pijamaua? si fac o fata care il fac esa rada.El zice ca da,apoi ii spun ca pijamaua se odihneste pana seara cand o ia iar,sau ii arat animalul de pe bluza pe care rmeaza sa i-o dau sau sau ce-ti mai trece prin minte).La noi cu mancarea face asa,zice nu papa,nuu papa,iar eu ii spun calm-dar cine a zis ca-ti da papa,mergi cu mama si tu stai iar mama papa ca sa se faca mare.Si atunci el zice-Ali(Alex)papa.Daca il adormi tu poti incerca sa-i spui ca ti-e somn si sa stea langa tine.Bunica il adoame pe Alex spunandu-i o poveste pe care o repeta pana inchide ochii.
Dany,mi te imaginez la bucatarie cum dai papa ambilor copii
M-am lungit si n-am raspuns fiecareia.Copii dorm,dar trebuie sa vina sotul sa manance asa ca fug la bucatarie.
va pup pe toate!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut! iau pauza de la impachetat si intru sa vad ce mai faceti..

Rromanitza dupa operatie de fiecare data am stat la reanimare cam 2 ore(pana misti picioarele zic ei) asa ca sa ma fi vazut dupa vreo 30 de min cum ma batzaiam necontrolat sa incerc sa dovedesc ca pot sa ma misc sa ma duca in camera unde erau toti ai mei.
De gel de dinti e si aici dar nu tine figura ca functioneaza cateva minute si dupa asta gata ii efectul( asta stiu pe incercate pe mine..)

Zsuzsu cum te mai simti?Ce mai face burtica?

Ana si Oana felicitari pentru diversificare. Si noi zisesem ca incepem cu Sabina dupa 6 luni dar cum socoteala din targ nu-i ca aia de-acasa am inceput mai devreme..

Iulia multa sanatate! Si Sabina a inceput sa faca tare si mai rar dupa ce ma laudasem acu ceva vreme ca facea de 15 ori pe zi. cateva saptamani a fost mai complicat si intrasem la idei acum vad ca s-a reglat singura dar evit sa ii dau banane , morcov, mar sau cereale de orez. Sper sa se rezolve si la voi repejor.

Oana multumim si cat priveste problemutele create de gelozie.. nu ne fac sa il iubim mai putin pe ochi frumosi..
Si noi mai avem asa accese: daca ne jucam cu Sabina trebuie musai sa ne jucam si cu Sofia, nu prea ii lasa jucarii, mai ii scapa si cate o palmuta la nervisori... De fiecare data ii explicam ca e surioara ei ca se iubesc ca trebuie sa aiba grija una de alta si tot asa. De cele mai multe ori am impresia ca vorbim sa ne aflam in treaba dar de curand am observat ca totusi ceva se prinde ca de multe ori vine si o pupa pe Sabina daca i-a luat vreo jucarie asa cu forta sau ii aduce ea alta jucarie daca vrea sa se joace musai cu cea de la Sabina. Nu merge mereu. ca dovada plecarile cu urlete ca Sofia vrea sa se incalte cu ghetutele Sabinei sau vrea caciulita ei anume si nu alta( la faze din astea m-am prins de ce ne cumpara mama mie si sora-mii totul la fel). Sofia e uneori mai miorlaita si o vezi ca se alinta si incercam cat putem sa ii dam si ei atentie dar sa si o invatam ca asa e normal sa primeasca atentie si Sabina ca acum sunt 2.
Cand putem ne impartim unul cu Sofia unul cu Sabina cand nu.. facem ce se poate si mergem inainte.. o sa treaca si asta ce sa facem..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

si continuarea:

Oana voiam sa zic ca si Sabina pare mult mai comunicativa deca Sofia.. cred ca are de-a face cu faptul ca ii au pe fratiorii/surorile mai mari si incearca din rasputeri sa ii copieze. Sabina cel putin mai are nitel si o rupe la fuga dupa sora-sa asa e de innebunita dupa ea.

Dany multumim. Eu inca nu m-am hotarat ce culoare sa incerc, ma bate si gandul sa fac niste suvite... hmmm ma mai gandesc.

Sanziana uite un brat de de la noi sa treaca toate supararile.

fug ca s-a trezit Sofia..
va pe toate

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Buna seara, fetelor!
Ma bag si eu printre voi, la gravidute cu al doilea copil. Ma treceti si pe mine pe lista?
Datele: Rares - 03.07.2006 (asa cum se vede si de la semnatura) si urmeaza tot un , cu dpn 25.03.2009.

Luiza de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006) si 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Neata fetelor!!!
E asa urat afara...nici nu ploua nici nu ninge....si daca Dvd nu mergea la gradi cred ca as mai fi dormit si acum....

Zsuzsu, pai daca esti la raceala nr.3 deja trebuie sa va fi obisnuit...hai ca trece si asta si eu chiar am de gand sa incerc reteta Claudiei cu inhalatiile ca am impresia ca nasul meu o sa ramana vesnic infundat!!! Sanatate multa, multa si rabdare deasemeni cu micutul nemultumit ca il duceti la gradi!!!!

Claudia, cred ca ai mare dreptate cu gelozia la aceasta diferenta de varsta....Dar citindu-va experientele sper sa ma descurc si eu cu Dvd si cu bb...cu toate ca acum nu stiu cum si ce voi face dar sunt convinsa ca la timpul potrivit voi gasi o solutie...Despre bagajel, sa ma ierti dar nu am stiut ca si tu ai avut parte de o experienta in spitalele din Rom., si se pare ca tot cu ditamai valizoiul voi merge si eu la internare.... Spor la "lectii" si pupici la prichindei! Sanatate!!!

Ana, pai sunteti mari deja....aoleu si eu ma gandesc ca nici nu stiu cand sa incep diversificarea, de parca ar fi primul copil....Dar ne descurcam ca suntem fete mari!!! Asadar spor la treaba ca acum ai de trebaluit prin bucatarie si de inventat mancaruri noi!!!

Oana, mi-ar fi de mare folos experienta ta cu bagajul, eu am ceva idei de cea ce as avea nevoie dar nu este niciodata prea mult...Astept sa ai timp(cam 2 sapt am la dispozitie ) ca dupa aia o sa le spun eu altora!!!! Si sa stii ca azi chiar facem dovleac copt...imi sta pe cap de cand ai scris prima oara dar nu a avut nimeni drum la piata sa cumpere dovleac....Azi sper ca merge mama!!! Spor la treaba ca am vazut ca deja mai ai nevoie de o Oana!!!!

Dany, noi ne bucuram sa va stim bine, ca nu aveti timp pentru detalii nici nu mai conteaza! Sanatatea este principalul si atata timp cat este acolo ne-am linistit!!!

Cami, ieri am vb du dr mea si am aflat cu stupoare ca ma va tine la reanimare o zi!!!! Am facut o fata de o fi zis ca-s nebuna dar chiar nu imi vine sa ca o sa stau atat acolo...Acum nu mai conteaza dar chiar ma asteptam sa ma bage imediat in salon...Imi aduc si acum aminte ca la Dvd, la doua ore dupa ce am nascut am spus ca eu vreau sa imi vad copilul(de fapt era un pretext sa ma dau jos din pat ca ma plictisisem!!!) si am plecat p picioarele mele pana la neonatologie, acolo o asistenta m-a intrebat cum ma cheama si m-a dus la patutul copilului...Ma uitam la el si nu imi spunea mai nimic fatuca aia mica...Eu parca vazusem altceva pe pozele facute de sot. Dupa un minut a venit asistenta si ma intreaba cand am nascut, eu ii spun ca acum 2 ore si imi spune ca ala nu este copilul meu, isi cere scuze si ma duce la altul!!! Explicatia ei a fost ca vazandu-ma ce bine merg a crezut ca am nascut cu o zi inainte....si numele copiilor era acelasi!!!!! Ei dar astea sunt avantajele unei nasteri normale!!!! Spor la bagajele si drum bun!

Amabella, bine ai venit si iti dorim sa ai o sarcina usoara si nastere la fel!!!

Cam asta este pe la noi....Ieri am fost la spital si am stat acolo de la 10 juma pana la 2 juma de am zis ca imediat o sa imi dea si un salariu de juma de norma acolo.... Au monitorizat bb-lusul si dupa 20 minute de stat intinsa cu aparetele p burta, timp in care ma luase un somn.....Am plecat acasa....O sa aflu vinerea viitoare, mai exact p 5 dec. cand va fi ziua cea mare!!!!
Va pup si sa ne auzim cu bine!!!

Dana, 36+, mami de David 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele

noi suntem bine , am iesit ieri afara un pic cu copii dupa mine , sa ma fi vazut cu Andrei de mana si cu Maria in carucior a fost bine mai ales ca era caldut dar a inceput sa bate un vant de am intrat in casa dupa 1 h de stat afara .
ClaudiaH si Maria mea are unoeri niste rateuri la fundulet de se aude , mai ales daca este Andrei pe langa ea si o aude ii zice : "mai Maiiie staii cuminte ,e rusine "
cami noi doua parca suntem surori aceleasi probleme le am si eu cu cei doi copii ai mei , Andrei tot timpul o necajeste pe Maria, daca ea ii ia o jucarie , i-o smulge din mana si ii zice :" e a mea "
Desi i-am explicat lui Andrei ca al lui sunt jucarile si ca Maria nu i l ea decat se se joace , tot degeaba ,i-am explicat ca fetitele se joaca cu papusi si ca ele nu au nevoie de masinute , egal cu zero trebuie sa stau in permanenta cu ochii pe ei sa nu se loveasca etc
Drum bun si concediu placut sa aveti parte numai de bucurii
Amabella bine-ai venit la noi si sarcina usoaar iti doresc , sa-ti traiasca baiatul Rares si sa fiti sanatosi
rromanitza sarcina usoara si ai grija de tine
Am mai pus niste poze la album , le puteti vedea incepand de aici
Va doresc o zi buna si aveti grija de voi

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput