Mamici ce asteapta al doilea copil(19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna fetele

Offff ce in urma am ramas iar... dar nu reusesc sa tin pasul, oricat mi-as dori, ma descurc binisor cu doi bebei singura fara nici un pic de ajutor dar nu imi ramane timp pt mine aproape deloc, mai e si mami.
Din cate vad si la voi aceleasi probleme cu bebicii de 2-3-4 anisori, si noi suntem in plina criza de personalitate cu Alvin, cu el e cel mai greu dar am reusit un lucru foarte important: am reusit sa il dezvat de suptul degetului, deja avem o luna de cand nu l-a mai supt deloc si dintii sunt aproape drepti spre surprinderea mea. Sincer nu ma asteptam sa isi revina atat de repede mai ales ca deja erau destul de deformati. Maine mergem cu Alec la vaccin, sper sa nu fie probleme.

Cami si noi vrem in concediu, distractie placuta

fetili frumoasili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Pentru gravidutze, iata bagajul meu la nastere

- garmastan; galactogil
- vata (2 pachete de sensiblue); spirt
- 2-3 camasi noapte (de fapt o pijama si 2 camasi)
- incarcator telefon
- walkman/player_mp3 (pt muzica in travaliu si mai ales in terapie, cat n-ai voie sa te ridici)
- vesela(cutit, furculita, lingura, farfurie si pahar de plastic, shervet de bucatarie)
*** pt terapie intensiva: pahar cu pai, dc nu ai voie sa ridici capul si ti-e sete
- periuta, pasta de dinti
- sapun, 3 prosoape (2 mari, unul mic)
- perie de par, elastice, agrafe
- hartie igienica (2 suluri); batiste de hartie
- apa plata
- 3-4 perechi chiloti
- 3 perechi sosete
- slapi, halat baie
- servetele igienice/intime umede - f utile in loc de dush :D
- plicuri simple
---
- cearceafuri pat, perna, patura
- ac si ata de cusut
- trusa cosmetice

BB1 - pt nastere
- 2 body de marimi diferite (unul mic-mic :) )
- 2 salopete - marimi diferite
- 2-3 pampers
- cearceaf micutz pt patut bebe
- paturica bebe
- prosopel mic
BB2 - dupa ce ajungi in salonul mama si copilul
- swadle/paturica bumbac + o paturica mai groasa
- 3-4 finet, 2 prosoape baita
- body-uri, salopete, sosetute (nu stau salopete pe piciorus si se incalcesc in pantalonash fara sosete)
- tifon pt regurgitare
- canita+lingurita pt supliment (pt a evita biberonul in caz de supliment) sau 3-4 seringi de 10 ml
- ser fiziologic si pompita
- cercei - unde e cazul :)

Gata, fug ca ma solicita ambii prunci

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Salve mamici!!!

Dany, ai doi copii superbi mai ales iepurasul Maria, cel putin asta imi inspira mie cand o vad cu cei doi dintisori!!! si ce sa ne mai miram....pai mai are putin si implineste un anisor!!!

Ada, felicitari pentru degetel, stiu ca nu e bine pt copii dar daca ati trecut bravo voua!!! As vrea sa imi spui si mie cum ai facut-o deoarece am o prietena a carei fetita, de aproape 4 ani, inca mai are obiceiul acesta nesanatos pt dintisori!!!! Sanatate si multa rabdare!!!!

Oana, mii de multumiri pentru listuta, mai ales ca erau cateva lucruri la care nici nu ma gandisem...am o intrebare: cele doua produse de la inceput sunt creme sau ce? Habar nu am....

La noi aceeasi vreme ponosita....parca vine iarna!!!
Va pup si ne auzim!Pa paa!!!

Dana 36+, mami de David 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Salut!

Dimineata am avut treaba in oras, m-am invartit apoi dupa copii sa le satisfac nevoile iar acum stau jos 5 min si apoi ma duc la bucatarie ca nici vasele nu le-am spalat azi. Am intrat sa intreb ce face Iulia cu scaunul fetitei. Lucia mea azi a avut a 9-a zi fara scaun... daca nici pana maine la pranz nu face nimic, sun la medic. Continua sa suga putin incat nu mai stiu ce si cum, creste sau nu... offf, ce nasol ca sanii nostri n-au gradatii. Va pup pe toate si cu parere de rau va las pe ziua de azi ca am TREAAAAABA.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Scriu cu Ioana la san,ca a apucat-o un concert si nu tacea nicicum,are cam 2 ore si de cand am manct,asa ca am reusit sa-i inchid gura
Claudia,aseara i-am pus un sfert de supozitor,iar dupa cateva minute a facut kk cat o aluna,dar moale.mi-am zis ca nu e constipata si am lasat-o asa,caci azi la 12 urma sa vina pediatrul. Pe la 11 insa ,am vazut-o cum se screme si mi-am dat seama de ce va urma.I-am desfacut pampersul si am folosit n servetele ca sa nu ajunga imensitatea de kk pe hainute. Deci a iesit a sasea zi singurica.
of,urla,asa ca ies sa o plimb.Va pup!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Diversificare : wow...Matei al meu este atat de simpatic ...este mortal! Sa vedeti cat de pofticios...si innebunit dupa lingurita... si papa cu placere, molfaie si plescaie morcovul pisat de zic ca mananca de o viata! I-am fiert pana acum morcov, pastarnac si telina. Maine am sa puc si dovlecel.
Fructe i-am dat mar razalit cu un pic de babnana ca simplu la scuipat...am nimerit cred ca mere cam acre...
Sucuri nu i-am dat nimic pentru ca nu vrea biberonul, il plimba numai intre gingii asa ca eu cu lingurita suc nu ii dau si cu seringa este stresat cand ma vede cu ea in mana...de la medicamente.

Cred ca sarim peste vaccin, maine am fi programati...sa vedem cum o fi ca astazi a venit dr la noi sa-l consulte si a zis ca mai vede maine cum o sa fie si daca nu e vindecat complet il amanam pana luna viitoare.Maine la 12 mergem la control again si la bilant. Abia astept sa-l cantarim si masuram.

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

asa, azi ma gandeam sa va scriu si cum nu aveam net...am stat ingrijorata asa ca va intreb acum :
cat ar trebui sa-i dau sa manance??cantitativ ma refer.Eu am inceput de luni cu pireurile si am crescut cantitatea ca de fiecare data era dezamagit cand ii luam babetica si ii disparea lingurita din fata Pentru ca el a deschis gurita fara sa comenteze si a lins la amiaza pireul din morcov, un pic de pastarnac si un pic de telina cam 130ml iar pe la ora 16 a papat cam 100ml pe pireu de mar cu un pic de banana....o fi prea mult??Sincer, atata mi-a iesit la mixer si la un moment dat nu am mai vrut sa-i dau eu ca el ar mai fi mancat...

Asa, si inca ceva, vad ca este innebunit dupa lingurita! Nu ma asteptam...urla daca incerc sa renunt, adica imi zic eu asa...ca ar cam fi destul...si el plange cand ma vede ca ma departez de el in schimb, nu mai vrea laptic asa de mult peste zi. Nu stiu cat papa de la san insa dimineatza si seara recupereaza. Peste zi pleoscaie de 5-6 ori si gata...o fi bine? Sa o las mai moale...habar nu am!Instinctul imi spune ca este ok...da io stiu???
Doctorita noastra azi cand a venit si i-am spus ca am inceput cu "mancarea" a sarit ca arsa "vai...da ce mancare ii dati??? PRIMUL aliment pe care il consuma copii este SUCULETUL de portocala, apoi ZEAMA de la multe legume fierte, strecurata si pusa in biberon" I-am spus asa mai pe ocolite ca al meu nu vrea biberon, si daca ar fi vrut tot nu-i dadeam suc de portocala si zeama strecurata...in fine...m-am intins ca o placinta

Ne jucam

Mergi la inceput

si daca tot nu am somn, sa va povestesc de Stefan ca acu 2 zile a fost super haios. Sera pe la 21 a iesit cu Paul in curte si la invartit cu sania de colo-colo. A venit in casa dupa Mickey mouse la care ia pus un fular la gat, apoi dupa Babu, la fel cu alt fular ...nu stiam ce tot fac afara da nici nu m-am dus sa vad. Il tot auzeam pe Stefan "hou-hou-hou!!!" Apoi cand au intrat in casa pe la 22!!!! ma intrebat foarte serios:"mami, tu m-ai auzit afara cum faceam hou-hou-hou??" zic eu :Da, puiule, te-am auzit! la cat de tare zicea...sa auzit si prin termopane... da zice el: Mami, ziceam ca tu te intrebai "cine tot zice afara hou-hou-hou" si eu ziceam ca era Mos Craciun adevarat! si tu credeai ca eu sunt de fapt Mos Craciun adevarat!" ca sa imi spuna Paul ca au dus afara o plasa de jucarii si el il plimba cu sania prin curte(era renul) si Stefan punea cate o jucarie in dreptul lui Mickey mouse a lui Babu si a omuletului de zapada ...pacat ca nu am iesit sa le fac poze Si tot striga "hou-hou-hou!!!" Pacat ca ieri a plouat toata ziua...dar cica in curand vine din nou zapada si ofcourse...si Mos Craciun adevarat

Anabella bine ai venit!

fetelor am fugit la nani!
tuturor fara exceptie!
nu am reusit sa scriu individual pentru nimeni...insa stiu ca nu va suparati!revin cand am chef...acu am avut chef numa de povestit

Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Neata fetelor!

Uite ca in sfarsit am pus si ceva pozite cu noi....dar nu prea multe!
Daca imi puteti spune cum sa scriu scurt "poze" sau mai stiu eu ce v-as ramane racunoscatoare...eu nu prea le am cu PC asa bine deci ma scuzati ca apare ditamai adresa de site!!!!
Va pup!!!

Dana, 37, mami de David 9.11.2004

http://community.webshots.com/user/Dana7804

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna! Raspund la problemute si atat ca n-am timp.
Ana, da-i linistita cat vrea el sa pape.Aici de ex. nu se incepe cu sucuri si zemuri ci direct cu piureuri chiar cu carnita in ele la masa de pranz. Cand am timp iti traduc si pun cateva retete daca vrei; mi-am luat o carte de curand.
Rromanitza, trebuie sa scrii [ url="adresa unde sunt pozele" ]numele pe care vrei sa-l dai[ /url ]. Eu am pus spatii langa parantezele patrate ca sa-ti apara totul dar tu cand postezi scrii totul fara spatii. Sper sa te descurci. Daca nu vezi ca mai sunt raspunsuri la "Intrebari frecvente" care e undeva in coltul dreapta sus al paginii.

Lucia mea a facut caca azi in cea de-a 10-a zi dupa ce am necajit-o eu putin cu termometrul. Totul foarte moale-cremos, galben, perfect ca aspect dar... abia dupa 10 zile. Cred ca o sa incep si eu diversificarea ca sa scap o data de problema asta cu scaunele. Fug, va pup!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput