Mamici ce asteapta al doilea copil(19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Rromanitza, de la mine nu se vede nici o poza, zice ca utilizatorul (adica tu) nu are nici o poza incarcata in album. Sau poate e la mine o problema???? ma rog...

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Ok sa imi spuneti daca acum merge....daca nu inseamna camai am de lucrat la capitolul asta....
Scuze!

Dana, 37, mami de David 9.11.2004

http://community.webshots.com/album/568943836tkQsxK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragi si mamici cu pitici,
am revenit dupa o lipsa cauzata de o raceala care abia mi-a dat pace.Multumesc lui DD BB2 e ff bine ,marti am fost la control la gineco totul e OK.

• -col lung si inchis

• -am luat in 5 luni 5 kg si acelea la burtica

• -rezultatele analizelor sunt bune

• -BB2 misca dimineata de la 5 iar seara de pe la 16 pana tarziu in noapte

• -Bodo il asteapta pe Mos(Nicolae/Craciun )nu conteaza atata timp cat primeste cadouri[?*]

Sper sa retin ceea ce voi citi din urma si ....sper

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Rromanitza, merge. Am vazut poze. Super, vreau si eu sa-l duc pe Stef la dinozauri.

Dodo_pui, bine ca esti8 ok si tu si bebe. Chestia cu mosul... stim cum e.

Mergi la inceput

Heeeei! Miroase a pustiu pe aici. Unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Dana, garmastan e o crema pt sani - eu sunt tare incantata de ea, sunt la al 3-lea tub, acuma folosesc de 1-2 ori pe zi, masez pe sfarcuri si pe san - am scapat de 2 noduli rosii (la 3 luni si acum o sapt, la 5 luni...) datorita cremei. Ajuta (cica) la desfundarea canalelor - stii ca dc nu se golesc cum trebuie canalele se pot infunda si sa faci mastita oricand in timpul alaptarii - in plus, pilea sfarcurilor e foarte bine intretinuta asa, si cum a mea bebelina suge incet dintotdeauna, imi foloseste f mult.
Galactogilul e pentru stimularea lactatiei, la mie a fost ok dar m-a constipat asa ca am renuntat, acum beau ceai de chimen+fenicul+anason (Cam 600 ml pe zi) si mamma+ (ceva facut in Italia, de la plafar)cam 500 ml pe zi.
Insa galactogilul a fost f bun pt prima saptamana - mie mi-a venit mai greu laptele.

Ana, eu cred ca Matei stie cel mai bine cat vrea sa pape - si pe mine m-a surprins azi Ana la bostanul copt - a papat mult, ieri mar n-a prea vrut. Si i-am dat sa suga portocala - ii place de numai. Eu la Paul nu i-am dat citrice decat catre un an ca se irita la fundulet, dar Ana vad ca n-are pb asta si ii plac la nebunie. Asa ca ii dau... insa nu storc suc (sunt de parere ca pireul e cel mai bun, si nu cel moale ci asa potrivit ca pentru noi la consistenta).
La Ana am vrut sa diversific doar la 6 luni - ea mi-a stricat planul . E posibil ca atunci cand vrei sa nu fie copilul dornic de alta hrana, pediatra noastra zice ca pruncul poate sa ajunga sa prefere laptele si sa pape rau altceva. Mie mi se pare asta de bun-simt, pt ca dc aduci ceva nou in meniu/viata pruncului, trebuie sa fie dornic de schimbare. Asa ca daca sta bine in fundulet si papa cu placere.... dai inainte eu glumesc cu Ana ca-i zic ca sapt viitoare ii dau slanina da' imi place prea mult mie asa ca nu-i dau

Pupam toate fetele - Dodo, bravo de bebe saltaretz si mami subtirica
Noapte buna

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Neata fetelor!!!

Claudia, multumesc pt ajutorul cu pozele! Sa stii ca la noi "dinozaurii " nu au disparut!!!!Avem carti, cataloage, enciclopedii si nu in ultimul rand jucarii cu dinozauri!!!! Nu inteleg si nici nu cred ca voi intelege vreodata c ii fascineaza la ei!!!Acum avem o mica problema ca ni s-a stricat unul dintre dinozaurii cu telecomanda si am fost nevoiti sa renuntam la o parte din el....mai exact la telecomanda!!!!Am ajuns sa fiu experta la acest capitol, sa le invat denumirile si c mananca fiecare!!!!

Dodo, cred ca toate suntem in febra asteptarii mosilor....si la raceli la fel!!!!

Oana, multumesc pt explicatie, suna bine garmastanul si o voi cumpara! Cu Dvd nu am avut imediat lapte si mi se intarise deja un san dar noroc cu pompita ca altfel cred ca muream d durere....Cu mana nu suportam sa ma ating si abia am scapat d bolovan! Si sa stii ca a doua crema nu am folosit-o dar tot m-am constipat dupa nastere...rau!!! Noroc cu supozitoarele cu glicerina ca altfel cred k eram k maimuta...vedere din spate! Cred ca este o faza prin care trec multe lauze caci am mai auzit!

Ana, sa trimiti mosul galagios si p la noi sa stie copiii cand si sa fie pregatiti cu poezii si cantece!!!

P la noi e o vreme....Doamne, nici un caine sa nu scoti din casa....ploua, e intuneric, frig nu e dar nu mai conteaza....Stiti cum se spune:sa stai in casa sa numeri bani sau sa faci copii....Unde e cazul!!!
Va pup si ne auzim mai tarziu!

Dana, 37, mami de David din 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

buna mamicilor!
ma intereseaza f tare daca ati avuti greturi si la a doua sarcina.
sint gravida a doua oara si semne de rau ioc.sint un pic speriata stiind ca greturile sint provocate de un hormon produs de embrion care regleaza nivelul de insulina,deasemenea fatul e protejat de toxine tocmai datorita acestor stari si alte lucruri care sint pro greturilor.stiu ca nu e neaparat un semn de problema,de aceea va intreb pt curiozitatea mea
va multumesc

ildi 5+ si tomi 4ani

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!! pentru toti Andreii si Andreele din dotare!

Bibuga, la prima sarcina nu ma avut pic de simptome sau greata....Acum, la nr.2 as fi vrut sa nasc din luna a 3-a, asa rau mi-a fost!Dar cum vei afla si de la fete, nici o sarcina nu seamana cu alta, asa ca nu este obligatoriu sa ai greturi sau alte simptome caracteristice sarcinii! Sa o duci cu bine si nastere usoara!

Chiar pustiu p la noi....cu sarbatorile astea cred ca mai greu o sa ne "auzim", macar act de prezenta sa fie, sa stie lumea ca suntem bine!
Spor la treaba mamici!

Dana, 37, mami de David din 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

merci pt raspuns rromanitza si pt urarile de bine!la fel iti doresc o nastere usoara!

ps-poate ma poti ajuta cu un sfat-nu stiu de unde sa resetez semnatura mea.multm

ildi & tomi

Mergi la inceput