Mamici ce asteapta al doilea copil(19)
Raspunsuri - Pagina 14
rromanitza spune:
Bibuga, cred ca iti poti reseta semantura mergand in susul paginii la "contul meu"! Succes!
Dana,
37, mami de David din 9.11.2004
julax spune:
La multi ani si de la noi celor ce poarta numele de Andrei,Andreea

Claudia,Ioana aiesit cu scaunul atunci in a 6-a zi,in urmatoarea zi de 2 ori,in urmatoarea o data,iar ieri deloc.Azi inca nimic.Stiu ca nu e cde speriat,dar mi-ar placea sa iasa macar la 2-3 zile.
Rromanita],am vazut si eu pozele,sunteti foarte frumosi
Eu sunt cu Ioana.Alex e cu bunicii la nasi,sotul la o prega...Ce liniste e.Are Ioana unele momente cand plange asa tare de ma doare capul si nu tace nici daca o pun la san,de fapt ia putin din san aoi iar tipa.Sa o doara asa tare burtica asta?Parca Alex nu avea asa sonor...sau oi fi uitat deja?
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete
danybv spune:
buna ziua dragele mele 
Urez si eu LA MULTI ANI !!!!! tuturor celor ce poarta numele Sfantului Apostol Andrei , multa sanatate , fericire si tot ce isi doresc 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
julax spune:
Dany,La multi ani cu dedicatie pentru Andrei al tau
Petreceti?Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete
julax spune:
Azi Ioana a fost mai linistita si am reusit sa mai incarc cateva poze mai recente. PrivitiIulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclip Alex
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
La multi ani Andrei si Andree 
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
ClaudiaH spune:
La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor dar in special lui Andreiutul puiut de Dany!
La noi totul e super ok, doar ca timp e putin. Sotul a avut liber vineri si am fost la cumparaturi pentru cei doi mosi ca Stefan a fost la gradi si am vrut sa-i cumparam ceva fara sa fie prezent si totusi sa ne sfatuim amandoi. Apoi am facut o parte din chestiunile privind curatenia generala pentru Craciun caci atunci exact inainte nu putem sa le facem pe toate. Peste week-end am avut si sambata si azi musafiri. Am gatit romaneste si am invitat niste prieteni nemti sa deguste, asa ca n-am avut timp nici sa respir (am facut sarmalute in foi de vita si papanasi). De-asta n-am prea dat pe aici dar revin eu acusica in forta. Va pup pe toate!!!!! Pa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
danybv spune:
buna seara fetele
Multumim pentru urarile facute lui Andrei, va pup pe toate 

LA MULTI ANI Romania , La multi ani tuturor romanilor 
Adapupici
Oana mooamma ce bagajel mare ai avut tu acolo 
rromanitza saru`mana ,imediat face Maria un anisor , nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut .
Woow ce poze frumoasa am vazut , sunteti o familie superba , ce mi-ar placea sa am plimb si eu putin prin China
si sa trec putin muntii pana la indieni, sunt inebunita dupa ei (muzica,filme ) , vise doar
macar atat sa am si eu ..vise
ClaudiaH ma bucur ca s-a rezolvat problema cu scaunele Luciei .
Julax pupicei printesei Ioana, sunt criminale pozele , mi-au dat lacrimile cand le-am vazut
sa fiti sanatosi si fericiti, Doamne ce repede trece timpul .Filmuletele sunt foarte frumoase , mi-a placut cum rade Ioana si gangure iar de Alex nici nu mai spun .
Ana felicitari pentru Matei care papa tot , bravo .Eu iti zic sa-i dai cat cere copilul , Maria mea este o sclifo , mai mult de 15 lingurite din meniu nu papa , asa ca bucura-te ca Matei vrea papa , esti o fericita
foarte frumoasa intamplarea cu " Mos Craciun si renul "
Dodo-pui felicitari pentru bebe 2 ca este bine , sarcina usoara si aveti grija de voi 
bibuga sarcinile difera una de alta ,eu la ambele sarcini nu am avut greturi , de cat pofte foarte mari , la prima pofteam numai acrituri iar la a adoua numai dulciuri .
iti doresc sarcina usoara si ai grija de tine si bebe 
Noi azi nu am facut mare lucru , am fost de dimineata cu copii la biserica sa-i impartasesc , pe urma am stat putin in parc cu Andrei , l-am dat uta
Maria a dormit in carut , pe urma am sosit acasa si am luat masa in familie la socrii mei
am taiat si tortul lui Andrei iar seara l-am scos pe Andrei sa vada beculetele din oras .
Maria deja a invatat sa arate cu degetul la tot ce vrea , primul lucru pe care am invatat-o este sa arate unde-i Doamne Doamne
, am pus aici un filmulet cu ea cum arata cu degetul la DD, il putei vedea aici
Am pus si cateva poze facute azi ,poze
Va doresc o seara linistita cu puiuti cuminti , eu am dormit in cursul zilei de azi de asta umblu hai hui pe forum la ora asta , sunt fresh
va pupicesc pe toate si revin mai tarziu 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
ClaudiaH spune:
'Neatza fetele!
La multi ani de ziua Romaniei!
Ada, felicitari pentru dezvatul de suptul degetelului! E un mare succes! Stiu ca e un obicei care se lasa greu.
Iulia, se rezolva toate. Cand o sa incepeti diversificarea o sa aiba scaun mai des. Acum ca papa de la mama e oarecum normal caci am citit ca laptele de mama lasa putine reziduuri, e foarte bine metabolizat si de asta multi bebelusi au scaun mai rardar cata vreme scaunul nu e tare e super-ok asa. Am remarcat ca daca imi fac o salata de rosii cu castraveti si ardei Lucia are scaun de 2 ori in ziua aia dar nu-s multumita ca se vede ca o deranjeaza un pic si burtica. In ceea ce priveste tipetele Ioanei, eu zic ca s-ar putea sa fie obosita; Lucia mea asa face, cand e prea obosita, tipa de n-o poti opri, nu-i trebuie nici san, nimic. Daca-i dau suzeta si o cuibaresc in patut se culca imediat. O sa descoperi tu motivul plansului. Sper sa nu fie dureri de burtica. Am vazut pozele. Sa fiti sanatosi si frumosi la fel ca acuma! Ce idee sa scrii pe hartie varsta fetei! Am vazut si filmuletul, cineva o sa vorbeasca tare de timpuriu.
Ana, simpatic foc "Mos Craciun"! Trimite-l si pe la noi o fuga!
Oana, si eu sunt fan slanina! N-am mai mancat o slanina de anul trecut cand am fost in Romania. Despre diversificare, n-am inteles ce ai vrut sa spui cu "copilul ajunge sa prefere laptele si sa pape rau altceva". Daca nu-i dai cand vrea el sau? Te rog lamureste-ma ca ma intereseaza si pe mine subiectul "diversificare". Si eu ma tot gandesc la asta desi Lucia are doar 4 luni jumate. Mai astept evident macar pana la 5 luni dar ma pregatesc.
Dany, ai copii mari, ce sa mai! Si asa dragalasi! Andrei e total cu costumul lui de Mos Craciun. Tot deruland pozele am ajuns la decembrie 2007 cand tu erai insarcinata inca. si mi-am dat seama ca acest ultim an a trecut asa repede... si eu de-abia ramasesem insarcinata si iata din nou Craciunul de data asta cu doi copii.
Nu stiu cum e la voi da' la noi deja a inceput febra sarbatorilor. Imi dau seama ca mai sunt doar 3 week-enduri si gata, e Craciunul... si toate 3 week-endurile sunt programate si din pacate doar ultimul cu pregatiri de Craciun. Asa ca noi o sa trebuiasca sa mai facem o parte din treburi pe parcurs. Zilel astea trebuie sa spal si sa-mi impodobesc geamurile caci am ramas ultima cu geamurile simple iar Stefan imi tot arata ce vede el pe la alte ferestre. Am inceput sa deschidem calendarul de Advent. NU mai stiu daca v-am spus ce e asta. Sau poate stiti; oricum eu va mai explic o data. Aici oamenii au un obicei (si in Franta, si in Olanda.... etc) si anume fac sau cumpara un fel de calendare pentru copii, calendare care au 24 de casute/cutiute/pungute (depinde de model) si in fiecare e cate o surpriza. Copilul desface in fiecare dimineata cate o cutiuta incepand cu 1 Decembrie si in felul acestea constientizeaza cam cat mai e pana la Craciun. Va dati seama ce bucurie e pentru copii. NOi i-am luat lui Stefan un calendar care are 24 de cutiute si in fiecare gaseste cate o piesa cu ajutorul careia construieste o scena de iarna in care Mos Craciun da de mancare la anaimalele padurii. Asteptarea e febrila caci asteapta cu mare nerabdare sa vada ce piesa va gasi maine iar cand adauga cate o piesa... e mare incantare. O sa va pun si pooze cand reusesc sa fac. Va las ca s-a trezit mezina mea, ma duc sa ne jucam putin si apoi cand se culca ma infig sa spal macar geamurile de la o camera; s-au dus vremurile cand le spalam pe toate o data, acu' le fac asa, cu taraita cand apuc. Va pup pe toate si astept cu drag vesti de la voi. Paaaa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
julax spune:
dany,Claudia,multumim

Dany,superb filmuletul(nu pot sa cred ce mare e Maria) si pozele de asemenea.Tortul e facut de tine?
Claudia,m-am gandit si eu c-ar putea fi de la oboseala...Cum reusesti sa faci sarmale cu 2 copii?Eu azi raman singura cu amandoi si nu mi se pare tocmai usor.Vai,trebuie sa ies afara,ca pleaca gasca la 11 si raman cu printii.Claudia,imi place ideea cu calendarul,tare de tot,o sa spun data viitoare ceva legat de calendar.
puuuup.paaaaIulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclip Alex
Poze si filmulete