Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
denisa.g spune:
Eu daca il pun pe burta se chinuie intr.-una sa se ridice, sa se impinga in maini apoi cand oboseste rau incepe sa planga si-l iau.
Anca, Musettepink – ce fericite sunteti!!!! Ce bine dorm Carla si Luca.
Edwin mai mult de 4 ore nu a dormit niciodata. Nici un deschide ochii cand se trezeste noaptea: doar cauta tzatica , papa si doarme la loc, dar eu un pot sa adorm la comanda apon si pierd ore bune de somn.
Eva – sper sa te mai lase soldul. Multumim de info.
Andy_p - pupici pt voi. 
de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
denisa.g spune:
Referitor la alaptat - se zice sa slabeste dar eu pap intr-una si nu am nici o sansa sa dau jos. Poate pe la 3 luni cand o sa pape mai mult o sa ma chinuie mai mult
si o sa incep sa dau si eu jos. Acum am mult laptic - eu pe langa bb mai si mulg cam 100 ml / san din cand in cand ca bb nu face fata si ma dor!!
BB meu stranuta si tuseste (sec)de vreo 2 zile cam des. Fara febra, muci sau altele.... il las in pace ??
de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
felicic76 spune:
simodina: nu mi-e teama decat de pierderea laptelui, nu vreau sa-i dau formula de la o luna
Poate plec si eu la munte, am vazut ca la tine a ajutat mult 
eva: mananc galactogil, o sa incerc si pastilele alea. De fumat, fumez numai dupa ce alaptez, niciodata inainte
si oricum mult mai putin decat in sarcina.
S-ar putea sa mai fie de vina si o alta problema: am ramas fara Dna Elena
are tatal imobilizat la pat si trebuie sa-l ingrijeasca. Astazi am doua interviuri cu bone, dar nu o sa fie acelasi lucru, am avut incredere sa-l las pe pitic cu dumneaei, acum o sa treaca mult timp pana voi avea curaj sa-l las cu noua bona. De stresat nu ma stresez foarte tare, oricum de data asta clar nu mai pun suflet in relatii, nu-mi convine sau nu-i convine: next!![]()
musette: i-am mai facut poze piticului, dar acum nu mai am baterii in aparat si uit mereu sa cumpar, plus ca nu l-am mai imbracat frumos, ies afara, dar il var in sac si carucior si gata.
bun venit noilor mamici de bobocei!
Mamica de
VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 eva: mananc galactogil, o sa incerc si pastilele alea. De fumat, fumez numai dupa ce alaptez, niciodata inainte si oricum mult mai putin decat in sarcina.S-ar putea sa mai fie de vina si o alta problema: am ramas fara Dna Elena are tatal imobilizat la pat si trebuie sa-l ingrijeasca. Astazi am doua interviuri cu bone, dar nu o sa fie acelasi lucru, am avut incredere sa-l las pe pitic cu dumneaei, acum o sa treaca mult timp pana voi avea curaj sa-l las cu noua bona. De stresat nu ma stresez foarte tare, oricum de data asta clar nu mai pun suflet in relatii, nu-mi convine sau nu-i convine: next! |
Eu beau ceaiul acela celebru de tzitzi(anason+chimion+fenicul), beau bere fara alcool, Galactogil nu iau ca mi s-a zis ca e ff dulce dar am cumparat Nutrinatal capsule de care iti ziceam care sunt ok, nu au gust!
Lapte e garla dar nu stiu daca e de la ceai sa nu,nu am incercat sa renunt sa vad ce se intampla! Dar tot citind pe aici ca incep problemele, iau profilactic capsulule astea si ceai, sa nu cumva...F bine ca fumezi dupa alaptare, nu la asta ma refeream, fumatul in sine, cantitatea de nicotina interfereaza cu prolactina!
Legat de bona eu zic ca nu ai motiv de ingrijorare, eu nu am asa ceva si nici nu ne ajuta careva! E fff bine, sa vezi ce bine te vei descurca, sunt sigura! Daca esti senina, nu vei pierde laptic deloc!
Gadeste-te cate i-ai promis lui Falkone daca mai sta in burtica
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
simo_ef spune:
denisa.g, felicic, multumim 
Si eu mananc foarte mult si sunt pofticioasa. Mai nou, am inceput sa "gust" cate ceva si noaptea, cand ma trezeste piciul. Daca am fost o norocoasa si nu am ramas decat cu 3 kg in plus dupa nastere, mie deja mi se pare ca m-am mai ingrasat acum. 
Eva s-ar putea ca durerea de sold sa aiba legatura cu coloana. Eu zic sa mergi la un medic, sa nu mai amani, ca cine stie ce fortezi pe acolo si se agraveaza. Doar Luca are nevoie de o mamica sanatoasa tun, nu?
Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)
simo_ef spune:
Si mie mi se pare ca de cand beau ceaiul ala de la Fares am mai mult laptic. Am uitat sa beau vreo doua zile si parca deja am resimtit. Acuma, nu stiu daca e ceaiul sau e si efectul placebo, dar mai bine sa fie.
Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)
andreutac spune:
Anca, Laura, Eva, multumesc pt. raspunsuri si sfaturi.
O sa incerc sa alternez dormitul pe burtica cu cel pe spate sa intr-o parte, desi intr-o parte nu ne mai iese...tot pe spate ajungem. Voi incerca totusi varianta cu salteluta ridicata la 30 grade.
Cat despre lapte, ar fi ideal sa fiu calma si senina tot timpul, insa nu prea-mi iese...ma mai ajunge oboseala, plus ca as mai vrea un pic de timp si pt mine. aaa...si ar mai fi o problema...nu ma reusesc sa ma mulg...am canalele destul de subtiri si laptic nu iese decat atunci cand trage pitica...am incercat deja 2 pompe si degeaba...sunt niste dureri groaznice si scot nici 10 ml

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
felicic76 spune:
| citat din mesajul lui EvaF [quote]citat din mesajul lui felicic76 Legat de bona eu zic ca nu ai motiv de ingrijorare, eu nu am asa ceva si nici nu ne ajuta careva! E fff bine, sa vezi ce bine te vei descurca, sunt sigura! Daca esti senina, nu vei pierde laptic deloc! Gadeste-te cate i-ai promis lui Falkone daca mai sta in burtica Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA Povestea nasterii mele, Luca Noah Luca se face mare!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
problema mea este ca tb sa ies, tb sa merg la birou
mie imi merg lucrurile ca si cum nu as fi nascut (implicit si retributia), am doua fete care lucreaza, dar tb sa merg sa verific si sa inchid lunile, plus ca ma suna clientii mei importanti cu fel de fel de probleme legate de faimoasa criza financiara (reduceri de personal, restrangerea cheltuielilor) si cam trebuie sa le dau rapoarte. Ma si apucasem sa spun ca luni, miercuri si vineri merg la birou max 4 ore /zi
si ca vb atunci
de aia tb sa rezolv cu bona
Altfel, in casa, l-as mania pe D-zeu sa ma plang, bebe doarme cate trei ore legate si am timp ptr curatenie, mancare,somn ba acum mai am timp si pentru mineandreutac: si al meu doarme pe burtica si ii place tare, este asa caraghios cu funduletul in sus, seamana cu soricelul acela din Tom si Jerry, cel cu pampers
Daca incerc sa ma mulg, nu iese nimic, daca il pun pe bebe iese, dar eu nu mai am sanii tari, sa tasneasca laptele din ei, sunt moi, dar au lapte, asa ca popmpa este inutila acum.
denisa.g: esti o fericita cu asa productie
sa sti ca m-a invatat si cupilul ceva pe mine: sa dorm la comandaMamica de
VLADfalcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
Boo spune:
| citat din mesajul lui simo_ef Boo, poate maine, cand mai intri pe forum, imi explici si mie cum arata mucozitatile de care vorbesti din kk. Ca de cand nu mai mananca si completare, ci doar san, Tudor al meu face mult mai des si mult mai moale. Medicul mi-a zis sa nu ma ingrijorez, dar parca as vrea sa fiu eu sigura, ca doar sunt mama si paranoia ma pandeste dupa colt! |
Nu stiu cum sa-ti explic, ca la inceput nici eu nu-mi dadeam seama ca asta sunt.. La noi kk e foarte moale si se vede asa in el ca un fel de chestie gelatinoasa de culoarea kk-ului. Ma rog, gandeste-te cum ramane albusul nefacut cand faci un ou ochi. Ceva de genul ala. Si daca strangi pampersul si in desfaci (un pic, parte peste parte) vezi ca se vad niste chestii. Uffff ce greu mi-e sa explic
Sper sa fi inteles.
CD27 spune:
Danadumitru, Simo_ef – bine ati venit!! Sa va traiascsa fetita si baietelul
Piciul a plans non stop juma' de ora, de neoprit, nu pot sa imi dau seama de ce, nu parea sa-l doara burta, nimic n-a functionat, l-am pus in carucior l-am plimbat prin casa si am bagat un ceai, am avut un pic de liniste acum a reinceput asa ca ma duc sa-i fac laptele
daca mai are cineva la indemana link-ul despre schema de vaccinare....dau o cioco pt el ![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH