Fetele din Austria (26)
Raspunsuri - Pagina 13
adinag spune:
Buna,
Eliza, ma bucur ca ai mai dat pe la noi! LA MULTI ANI Naomi, sa cresti mare si frumoasa si mi ai ales sanatoasa! Si desteapta!
Floris merge de ceva vreme, adica poate, merge, dar nu prea vrea, ca prefera inca in 4 labe, si il las in 4 labe, dar vad ca din ce in ce mai des se face biped. Insa asa, ca un catelus e mai rapid, si il cred ca il place! In rest, eu scriam ca el tot sufera cu dintisorul, e si racit acuma (ca de obicei cand apar dintii), iar ala inca nu a iesit, cu toate ca gingia sta sa plesneasca. Insa om observat ca a iesit altul, deci il inteleg de ce e asa chinui, saracutul. De ieri am dat-o mai tare pe homeopatice si vad ca a fost ceva mai linistit noaptea asta, tot cu treziri din 2 in doua ore, dar cred ca il ajuta sa bea laptic, adica ii mai trec mucozitatile din gat si nas cu ocazia asta. Insa e mai linistit si adoarme rapid inapoi, deci e ok, sa vedem cum va fi noaptea asta.
Ziua nu prea mananca, dar e normal, ca-l deranjeaza gingiile.
Liana, eu ma asteptam sa vii si tu cu o varsta mai imrpresionanta ceva, sa ma simt si eu tinerica, si tu ma lasi asa... 35 nu e o varsta dom'le, ai inteles? (mama m-o facut la 41 )
Bebeluc, iti simt lipsa, unde esti? In RO sau AT? Mai povesteste-ne ce mai faceti, cum ii merge sotului cu sanatatea, ce fac nazdravanii (micul si cel mare).
Liana30 spune:
adina daca tu zici
va pup pe toatee..
se anunta iar ninsoare..cica de maine incepe/
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
adinag spune:
Au zis la tv? Ce fain ar fi, sa ninga asa muuuuuult!
Da Liana, io asa zic!
Auzi, tu stai de obicei in RO, nu? Numai ca sa stiu si eu mai bine, ca de obicei sunt ultima care prinde amanuntele astea
miha13gina spune:
Buna,
Eliza,La multi ani,NAOMI!!!sa ai parte in viata de multa sanatate si bucurii!!Cu cine o lasi pe aia mica cand mergi la munca si scoala?
Adina,multa sanatate lui Floris,sa dea DD sa ii iasa si dintisorul care il chinuie si sa puteti sa dormiti mai bine.Si Thomas azi noapte a dormit mai bine,insa am mai avem de tras incisivul central nu a spart, doar cel lateral!
Liana, a venit sotul cu sarmale??eu ador sarmalele,insa sa nu le fac eu
Gina si Thomas
Liana30 spune:
adina da la tv zisa..imi spusa si mie neamtzu ca io oricum nu pricep nimik..numai daca arata poze
si da io stau in RO ..doar ca acum am hotarat sa raman aici sa fie totul bine cu bebe..dar dupa ce nasc ma intorc acasa
miha13ginaa venit..a venitinca nu am mancat ..ca mi le aduse congelate..
va pup pr toatee/
luptatorul meu
Adriana_78 spune:
Buna seara fetelor!
da scrieti, nu gluma, ce-i cu voi? febra sarbatorilor!
imi place asa -- la cat mai multe capitole!
Flavia, hai ca am ras cu povestile tale. ce nume haioase! Citeam ce scria Silar "succes la noul job" asta chiar dupa postarea ta cu povestile si automat eu m-am gandit la noul job de povestitor "inventator"
Apropo spitale - si eu am auzit, nu am vazut , nu am fost, am auzit de AKH ca ar fi cam impersonal, cazuri pe banda rulanta. E modern, med. buni da' nu e recomandat - nu stiu multe detalii, da am renuntat la el, ca eu acolo vroiam din motive de "locatie", ca vroiam in apropiere de casa.
Eu am fost super multumita de Sf. Josef in 1130. Mai mult decat la Semmelweis in 1180.
Dana, nastere, nastere, da cand te loveste o durere de masea ... mama, mama!
Flavia, mi-am scos o masea in Viena - gratis a fost extragerea, in Romanica 100 RON, da aici m-a apucat durerea la o amsea plombata, asa ca a trebuit sa ma duc.
Da uite ca n-am mai ajuns, tot nu vroiam eu, din motive de parada - de fapt repetie parada - ce e traficul in Buc. da acum inchiseseram drumuri, politisti roiau prin toata intersectiile, coloana de masini -- asa ca blocata in trafic, am sunat si am reprogramat.
Babee, Violeta, multa sanatate!
Sanatate si lui Floris si sa iasa dintisorul, coltisorul suparator cat mai repede!
Kemimay, la multi ani puiutului tau! Mai ai un puiut? ca vorbeai de 2 cezariene
noapte buna tuturor
Adriana
kemimay spune:
ADINA- multumesc pt urari si la fel va dorim si voua sa cresteti mari si sanatosi. Imi pare rau ca Floris sufera asa tare din cauza dintilor, dar trebuie sa trecem si prin asta. Naomi are 4 dintisori dar multumesc lui Dumnezeu ca nu a avut probleme din cauza dintilor, nici nu am observat cand au iesit. La fel ca si Floris si ea merge in 4 labe iar cand o ridic sa umble se agata cu disperare de mine. Nu stiu de ce ii e asa frica. Dar o sa vina si vremea mersului; toate la timpul lor.
MIHA13GINA-multumesc mult pt urari, la fel si voua!
Lucrez doar la sfarsit de saptamana cand nu lucreaza sotul, iar la scoala merg seara de la 18-22 dupa ce vine el de la serviciu. Se descurca foarte bine cu Naomi si desi la inceput mi-am facut ganduri si griji, acum vad ca totul merge perfect. Si mai avem noroc cu mama care sta cate 1-2 luni la noi apoi pleaca mai sta in Ro o luna si iar vine si tot asa. E asa de bine cand are cine sa te ajute; e o adevarata binecuvantare.
LIANA-savureaza perioada de sarcina si relaxeaza-te ca in curand incepe stresul. Asa repede trece timpul!
La toate fetele si puiutii sanatate si
Eliza mami de Naomi 23.11.07
kemimay spune:
ADRIANA- multumesc mult pt urari si la fel si puicutelor tale!
Am mai avut o fetita Miriam, in august 2005 a venit pe lume cu Herzfehler si dupa 3 operatii la inima, in octombrie 2005 a plecat la Doamne Doamne.
Dar acum mi-a dat Dumnezeu o fetita sanatoasa si nu stiu cum as putea sa-I multumesc vreodata.
Te pup. Mai sunteti in Ro?
Eliza mami de Naomi 23.11.07
Adriana_78 spune:
Kemimay, imi pare rau! sa dea Dumnezeu ca Naomi sa fie sanatoasa si sa va aduca cat mai multe bucurii!
urez si eu la multi ani Andreelor si ANdreilor!
Adriana
Liana30 spune:
La multi ani Andreelor si Andreilor!
luptatorul meu