Fetele din Austria (26)

Fetele din Austria (26) | Autor: Adriana_78

Link direct la acest mesaj

capitolul 25
spor la povestit!

• Adinag(21.07.1975) - AdinadeJasmina(24.07.2004) si Floris(23.12.2007)

• Adriana_78(10.09.1978) - Adriana de Lara(22.06.2005) si
    Annika(10.05.2008)

• babee(15.12.1977) - Gabrielade Phillip Damian(06.02.2004), Rebecca Maria(27.07.2006) si Luca Stefan(17.02.2008)

• bebeluc (14.06.1968) - Simona de Alex(17.01.1988)si Luca (18.10.2004)

• danat (22.04.1969) - Dana de Radu Stefan(17.09.2003)

• hany (16.02.1978) - Rorig Hanelore de Dominik Florian(20.06.2008)

• Flaflo(26.06.1974) - Flavia de Bianca Alexandra(10.01.2005)

• marimar() - Adina de Matei(2000)Romana(2004) si Mircea(2008)

• miha13gina(13.12.1974) - Gina de Thomas Antonio(21.02.2008)

• silar(24.04.1976) - Silviade Mihai-Adrian(07.02.2004), Maria-Alexandra(03.04.2006)

• Violeta Nicolae(11.08.1977)-Violetade Stefan(03.05.1998), Maira-Rebecca(14.10.2004), Allessandra-Victoria(26.07.2006)[size=1] si David Constantin(09.07.2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna!

S-a trezit pitica! o aud cum mormaie. Ma dispera cu somnul asta scurt - jumatate de ora, o ora.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Sar'mana pt capitol noi Adriana si pt urari. Multa sanatate la fetitze si , iar pt tine .
Flavia putere si spor la invatat .
Dana cum stati cu sanatatea? Speram ca mai bine.
Fetele o saptamana ushoara va dorim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Postez din nou intrebarile mele caci se apropie data plecarii

Timp prea mult nu avem, numai doua zile pline. In afara de Zoo si muzeul tehnic ce altceva l-ar mai putea atrage pe un baietel de 4 ani? Am gasit pe net ZOOM Kindermuseum, sau asa ceva. N-am avut timp sa "sap" prea mult, dar despre ce este vorba?
Credeti ca are rost sa mergem pana in SCS pentru ceva cumparaturi (hainute si eventual jucarii) sau gasesc pe Mariahilferstrasse?
Cum credeti ca va fi vremea la sfarsitul lunii noiembrie?
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

O cunostinta a mea trebuie sa mearga urgent la Viena (cu o ruda) pentru o operatie la spitalul "Evangelisches Krankenhaus", 1180 Wien, Hans-Sachs-Gasse 10-12, si nu stie unde ar putea sa stea, la o pensiune din apropiere. Poate vreuna dintre voi aveti vreo idee si ma puteti ajuta. Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna fetelor! Slabutza miscarea pe aici :-)
Silvia multumesc de intrebare, dar nici nu mai stiu ce sa raspund: nu ne simtim multumitor de bine, fata de cat timp trece si nu se imbunatateste decat f f putin starea.
Raducu mai tuseste inca (dupa 2 saptamani!!!) si am fost acum 3 zile la dr pediatra, l-a ascultat (f usoara bronsita), apoi la urechi usor inflamate, secretii in nas, si ne-a mai dat suplimentar inca un sirop pt a putea sa expectoreze (din cel cu Ambroxol). Nu mai stiu ce sa zic, nu sunt medic, dar e normal sa dureze atita o tuse?
Ni s-a recomandat s Bronchovaxom dupa ce ii va trece de tot tusea, prima tura de 30 zile.
Eu sunt asa si asa, am inceput sa tusesc si eu, ma dor ochii si capul, dar nu am ce face, sotul e plecat iar in delegatie si trebuie sa ma descurc cu Radu singurica.

Cam asta...cred ca nu am o perioada prea roza, din cate observ, ne merge nemaipomenit de la o vreme...

Va pup si numai bine!

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Mergi la inceput

Dana as vrea sa te incurajez dar nu stiu ce sa zik, ce sfaturi sa-ti dau, parca totusi Raducu este cam de multisor bolnav. Dr. nu v-a recomandat aerosoli sau un tratament ceva mai forte ca sa-si revina mai repejor??? La tine era bine daca-ti faceai niste Polidin, te puneai repede pe picioare. Cu osicilococcinum ai incercat la amandoi?
Va pup si multa sanatate , sa aveti grija de voi.
Bumbacel eu as prefera SCS vs Mariahilferstrasse, deoarece la SCS sunt toate adunate intr-un singur loc, si e mai bine pt copilas. Asa la sfarsitul lui noiembrie pe Mariahilferstrasse frig afara nu-as recomanda. Am inteles ca stati 2 zile pline, pai din 2 zile nu prea-ti mai ramane de vizitat mare lucru - 1 zi la shoping si una in oras ca atunci este Targul de Craciun(din cate am auzit este nemaipomenit de frumos) si nu trebuie ratat. Oricum vedeti voi cum faceti si orice a-ti alege sigur o sa va placa.

Fetele voi ce mai faceti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

Cam care e programul magazinelor de pe Mariahilferstrasse pana la Craciun? Se inchid mai devreme de ora 20?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zuppy

Cam care e programul magazinelor de pe Mariahilferstrasse pana la Craciun? Se inchid mai devreme de ora 20?

Aici magazinele se inchid la ora 18.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Dana, imi pare rau ca nu sunteti inca bine. Tusea lui Raducu ar trebui sa se imbunatateasca cu ambroxol, insa nu te impacienta, am avut anul trecut un episod cu Bianca cind a tusit aproape 2 luni fara sa aibe nimic altceva...
Bumbacel, se cam anunta ploi si frig, asa ca ar fi mai bine de mers la cumparaturi in SCS ca e inauntru. Nu rata tirgul de craciun de la Rathaus!
La mine nimic nou, plec dimineata si vin seara, de Bia se ocupa pe rind Flo, ai mei sau Liana. A inceput si ea sa tuseasca putin, nu e de mirare caci toata grupa ei tuseste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

Citat:

Aici magazinele se inchid la ora 18.

silvia mamy de Mihaita (07.02.2004) si Mariuta (03.04.2006)

Ma gandeam ca dupa ce se intuneca si ai terminat de vizitat diverse, ai timp si pentru o partida de shopping
Schonnbrun e deschis pe 25 Decembrie? As sacrifica astfel o zi de dinainte, pentru cumparaturi.

Mergi la inceput