Fetele din Austria (26)
Raspunsuri - Pagina 2
Redoutistele spune:
Fetele, cu scuzele de rigoare, revin si eu cu intrebarea...are careva idee in ce perioada sunt reducerile de iarna, de anul viitor? Ianuarie, februarie? Multam
danat spune:
Multumesc dragelor Flavia si Silvia pentru incurajari. Ce sa fac, am tras si eu o partida de plins si m-am mai linistit. Uneori ma simt tare deznadajduita cand vad ca nu sunt semne prea multe de imbunatatire si eu incerc sa fac tot ce imi sta in putinta si nu imi iese. Asta e, mai trecem toti prin perioade mai bune, mai putin bune...
Dar e si maine o zi!
Flavia sanatate Biancai (cu tusea) si sper sa fie doar ceva usor si care sa treaca ca si cum nu ar fi fost deloc! Si tie spor in continuare la curs
Silvia la Raducu nu au prea mers deloc homeopatele, nici Stodal, nici Oscilo, nici altele incercate si recomandate de medici de-a lungul timpului. Nu stiu de ce, ca la mine functioneaza si eu chiar am incredere in ele.
Pupici puilor tai
Zuppy uite ce am gasit pe site-ul de la palat (e pagina in engleza ca sa inteleaga toata lumea) http://www.schoenbrunn.at/en/plan-your-visit/opening-hours.html
Se pare ca ar fi deschis chiar si de Craciun.
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Scriu repede pana nu se trezeste pitica. Am dus-o pe Lara la gradi toata trupa, ca din nefericire vecina de jos are fetita bolnavioara, ca o trimiteam cu ei cu masina, merg la aceeasi gradi.
E cam obositor cu Annika dupa mine ca pe la 8 e ora ei de somn. Da, ne-am descurcat.
Dana, sanatate multa! nu te speria de tusea asta! Lara a tusit si 3 luni- serios! cu mici intreruperi, 3 luni a tinut-o numai intr-o tuse (cu perioade mai usoare, apoi mai puternice, cu o pauza, apoi cu revenire). O sa-i treaca, o sa vezi, organismul o sa invinga pana la urma. Stiu ca e neplacut, insa eu cred ca nu poti decat sa astepti. Antibioticul rezolva pe mom. (si nu cred ca e recomandat la tuse) si apoi revine.
Eu ii dadeam non-stop globuli homeop. impotriva tusei si ceaiuri de tuse (mai putin lichide reci), desi, cum spuneam, ea tusea f. frumos mai departe. Pana intr-o zi, cand n-a mai tusit si nici n-a mai revenit.
Eu stiam ca mag. sunt deschise pana la ora 19.
Flavia, vad ca ai program intens. Daca vei lucra la aeroport, vei avea si schimburi de noapte?
Adina si cei 3 ce mai fac?
Adriana
Graviduta spune:
Salut! Am nevoie de un sfat de la voi, daca se poate: ce-mi recomandati dintre
1. Hotel Tirolerhof, Telfs, aproape de Innsbruck
2. Hotel Kleon, Vent, aproape de Solden
3. Hotel Sonnhof, Mutters, aproape de Innsbruck
Merg cu copil de 1 an si 6 luni. Nu ma intereseaza schiatul, mai mult sanius, eventual sanii trase de cai .
Multumesc.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".
miha13gina spune:
Buna fetelor,
Dana,va doresc multa sanatate!Stiu ca prea mult nu te ajuta,insa si eu cand am venit aici am tinut-o cu tusea mai bine de 4 luni si am luat de toate ,nu-mi trecea deloc si intr-o buna zi s-a oprit si nu am mai avut nimik.Intradevar e dureros cand iti vezi copilul ca sufera si nu poti face nimik!
Eu zic ca ar trebui sa incerci si cu aersoli,multa miere,ridiche neagra cu miere.
Silvia,ati gasit gradinita pt aia mica?
Flavia,bafta la scoala si speram ca ii va trece cat mai repede tuse
Adriana,fetele sunt bine?
Adinag,cum se mai simte Floris?Jasmina?
Bebeluc,si noua ne dor de zilele calde cand mergeam in parc!Cand mai veniti aici poate ne vedem!Luca ce face?
Lui Thomas ii ies inca 2 dintisori si se trezeste de n ori noaptea,a facut si un pic febra si diaree,nici de mancat nu prea vrea si uite asa ne distram
Va pupam!
Gina si Thomas
Adriana_78 spune:
Gina, e perioada dintilor deci - lasa, ca apoi poate rontai mai bine.
Chiar ma gandeam la tine, vroiam sa te intreb cum ii pregatesti carnita.
Annika nu e deloc incantata de experintele mele culinare. Ia cateva lingurite de morcov cu cartof/dovlecel si gata - gurita e sigilata.
Am incercat sa fac cu blendarul si carnita insa nu iese asa crema, si se cam ineaca. Aia de vita cel putin, care e mai tare, a fost dezastru.
Sper sa mearga mai bine la borcanele.
Adriana
zuppy spune:
Citat: |
Zuppy uite ce am gasit pe site-ul de la palat (e pagina in engleza ca sa inteleaga toata lumea) http://www.schoenbrunn.at/en/plan-your-visit/opening-hours.html Se pare ca ar fi deschis chiar si de Craciun. |
Da, acolo citisem si eu, dar vroiam o confirmare mai de prin partea locului. Eu, obisnuita ca la noi: una zice pe site, alta e la fata locului...
silar spune:
Dana ce mai faceti?? Cum stati cu sanatatea??
Gina cresa pentru Maria din ianuarie s-ar putea sa gasim. Ce face Thomas??
Marimar voi ce mai faceti?? Ce face bebe mic??
Flavia cum a fost saptamana trecuta la tine??
Adriana sunteti bine toate??
Gabi pitici tai sunt bine??
Violeta sunteti bine cu toti??
Va intreb daca sunteti bine ca eu mai am putin si o iau razna. Mihaita de cand a inceput gradinita este din ce in ce mai obraznic sau are f multa energie (nu stiu nici eu ce este). Daca la gradi nu vorbeste cu nimeni cand vine acasa ne termina, alearga (nu poate sta locului 2 minute pe ceas) tipa si toate astea cu Maria dupa el binenteles. Mai grav zik eu ca este tipatul la taty in public cand nu-i convine ceva (si eu asha ceva nu tolerez). A vorbit taty la gradi azi si domnisoara i-a zis ca sta singur si se joaca , intelege tot ce i se spune dar nu poate comunica (cica este normal ca in primele 2-3 saptamani sa fie mai retras), a zis acasa sa nu-l fortam sa vorbeasca germana; noi am inceput sa-l invatam cuvintele uzuale (dar el zice ca este pra mic si ca o sa invete cand o sa creasca mai mare - asta nu stiu de unde a scos-o). Sper sa-si revina pana plecam in Ro de Craciun, ca acolo chiar ca-l pierdem din mana cu toate bunicile langa noi.
Va pup si o saptamana ushoara va doresc.
danat spune:
Buna fetelor!
Noi suntem toti raciti acum, dupa mine a luat tusea si sotul meu, numai asta ii lipsea dupa ce ca toata ziua e prin delegatii.
Raducin schimb e ceva mai bine, tuseste inca dar mai rar. Parca nu i-as mai da nimic! Asa m-am saturat de cate siropuri a inghitit si parca tusea tot in felul ei si-a facut de cap...
Azi i-am dus la gradinita pernuta, paturica pt dormit si le-am rugat pe educatoare sa-l culce la prinz impreuna cu cei care mai dorm. Sunt tare curioasa daca s-a dus la culcare
Gina multumesc pt cuvintele bune. Pentru Thomas ce sa zic, sa dea Domnul sa nu-l mai chinuie dintosii astia (si Raducu facea caca moale, putina febra si era f marait in perioadele alea). Sper ca sunteti deja mai bine!
Adriana nu ma sperie tusea in sine ci faptul ca in timpul asta organismul lupta continuu cu ceva, imunitatea e f pusa la incercare si asta vara cand am ajuns la spital tot de pe urma unei viroze a facut caderea de imunitate. Asa ca, deocamdata, stam cu sabia lui Damocles deasupra capului , asta ne roade pe noi.
Cum mai e prin Buc? A inceput agitatia aia de sarbatori?
Pupici fetelor tale scumpe!
Silvia eu cred ca Mihaita e atit de agitat acasa, tocmai pt ca, asa cum povestesti, la gradi e mairetras, fiind la inceput, si atunci acasa cand ajunge isi regaseste mediul unde isi poate permite "orice". Asa ca da pe dinafara si el micutul. Dar e o etapa trecatoare. Sa vezi ce incantat va fi cand va incepe sa vorbeasca cat de cat si isi va face prieteni Pupicei!
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"